2009 yazimi istiyorsun canim???
ayyy simdi senin en heyecanli zamanin geldi....
ceyiz, gelinlik, dügün, balayi...
offff offff.... su okulum bitsin artik senağlama
heycanlida, simdi cekinirim annemin yaninda..bilmiyorum niye..
Darisi senin basina güzel arkadasimŞeniz
4.5 senedir askimi bekliyom.. cok zor cok..hele birde uzak olunca..insallah canim ya
darisi istiyen herkesin basina olsun....
kavusamamak cok kötü birsey... hele yillarca bekleyip kavusamamak...
tadini cikar arkadasim.... keyifle yasa bu günlerini... bidaha geri gelmiyor hic bir gün unutma...
hcr35 .!.:Ayy okurken benim de gözlerim dolduu senağlama
Dayanamam ben babalara yaaa, benimki de öyle evlilik lafı geçse bir mahsunlaşıyor, kadınlar ağlıyor falan duygularını belli ediyor ama erkekler öyle değil kıyamam yaaa.
En mutlu gününüz ama insan hüzünleniyor işte, Allah utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah. Dualarım seninle canım
whiterose .!.:canım o geceyi anlatınca kahvekoliğin anlattığı gün aklıma geldi hey gidi günler heyyyy:asigim: oda geçen bayram yaşamıştı bu telaşları
canım rabbim seninde sevdiceğininde hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallahh:Saruboceq:
sen bi tanesinnnnn bitaneeee:lepi:
tatlı arkadaşımmŞeniz
4.5 senedir askimi bekliyom.. cok zor cok..hele birde uzak olunca..
vet bir daha gelmiyor dedigin gibi.. sagol canim benimmmŞeniz
hayirlisiyla o da olacak gülüm, dualarim seninleŞenizne demezsin... ben bilmezmiyim... ben 5,5 senedir bekliyorum...
benim kavusmama daha 2 yil filan var be canim.... bak efkarlandim simdi...
neyse beni bosver bugün senin günün a.s.
hayirlisiyla o da olacak gülüm, dualarim seninleŞeniz
aynen benimde 2 ay geriye gittim gözlerim doldu. ama benim babam Allahtan misafirlerin yanında melek gibiydi. hey gidi hey.. darısı başına hayırlısıyla tatlım benim.canım o geceyi anlatınca kahvekoliğin anlattığı gün aklıma geldi hey gidi günler heyyyy:asigim: oda geçen bayram yaşamıştı bu telaşları:smiley-cool:
canım rabbim seninde sevdiceğininde hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallahh
sen bi tanesinnnnn bitaneeee:lepi:
tatlı arkadaşımm
4.5 senedir askimi bekliyom.. cok zor cok..hele birde uzak olunca..
vet bir daha gelmiyor dedigin gibi.. sagol canim benimmmŞeniz
amin bitanem, allah razi olsun.. cok zor ya ne desem bilmiyorum...ama ben anneme üzülüyorum..babamla iliskimiz zaten kötü (ailece..) ama iste..
off ya neyse..:çok üzgünüm:
beyaz gülümmmmŞeniz seni cok seviyorum yemin ederim ki, dilerim ki hersey gönlünce olsun, sen benim gurur kaynagimsin.
Kahvekoligimden ses yok kac gündür, bi yandan da aklim onda.. az dertlesmedim bacimla:çok üzgünüm:
mutlulukrecetem, canım, tatlıcım
her günün mutlu huzurlu geçsin inşallah canım, Allah tamamına erdirsin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?