amin canim benim cümlemizin :Saruboceq: güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim Şenizallah tamamina edersin insallah canim...
hersey istedigin gibi olur...
hergün, her an sevgin, mutlulugun, huzurun dahada artsin...
bütün hayallerin gercek olsun...
darisi kkdaki bütün bekarlarin basina...
Canım Çok Sevindim..İnşallah Bi Aksilik Çıkmaz Ve Sen Aşkınla Kavuşursun Dualarım Seninle :1hug:
allah tamamına erdirsin.kutlarım tatlım,hiç bir zaman hayal kırıklığı yaşamadan yaşayasın inşallah.a.s.a.s.
dualarim seninle canim benim ŞenizALLAH tamamına erdirsin canımm darısı başımaa
canim babamin haberi yok sırnaşık şey büyükbabam biliyor o gelsinler dedi ben vercem :sm_cool:Canımcım öncelikle sakin olll...Bak baban ses çıkarmamış,ne güzel geliyorlarmış.Bu günler senin en mutlu günlerin,tadını çıkar.Hayırlısı olsun canım a.s
tesekkür ederim ablacim, artik sizin memleketten sayilirim dimikaydirigubbakcemile3oh be. çok sevindim okuyunca. dananın kuyruğu kopacak nihayet. allah tamamına erdirsin güzelim. şimdiden mutluluklar dilerim.
ebru.e .!.:canım cok sevındım
okudugum kadarıyla baban ıkna degılmıs ve basarmıssın cok sevındım
ben malesefkı ıkna demedım ve bıttı
ne buyuk mutluluktur senınkı
allah hayırlısıyla tamamına erdırsın
Ben biraz geç gördüm kusuruma bakmayın ...
Çok sevindim canım ...
İnşallah herşey gönlünce olur...
tesekkür ederim ablacim, artik sizin memleketten sayilirim dimikaydirigubbakcemile3
canim benim benim ne annem nede babam ikna olmustu.. artik annem ikna oldu.. babamda kendi kendine konusup duruyor iste.. annemler felan dikkate almiyor artik cünkü büyükbabam verecek beni insallah. Umarim baban en kisa zamanda yumusar, ve sende sevdigine kavusursun :Saruboceq: güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim Şeniz
ısallah canım herseyın sorunsuz bı sekılde olur
ınan ck sevındım
sen sanslıymıssın
benım bı babamdı ıkna olmayan onuda edemedık:a015:
herseyde hayır vardır dıyorum
allah buyuk
canim benim bak ben 1 senedir ugrasiyorum, umudumu kaybetmistim burdaki arkadaslara sor.. yani düsün kacmayi bile düsünmüstüm ( tabi bende o cesaret yok, laf olsun torba dolsun) ama insan caresiz olunca iste aklina neler getiriyor..
Az mi bagirdi babam bana, az mi laf etti.. ama artik babam beni görmemezlikten geliyor, o kendi yolunu zaten bi kac sene önce secmisti..
Sana üzülme diyemem, cünkü senin yasadiklarini bende yasadim az cok. Tek diyebilecegim sey umudunu hic bir zaman yitirme. ve ben hep sunu dedim, allahima dua ettim ve dedim ki : allahim hayirli ise, nolursun annem razi olsun..
Sabir gülüm, az sabir hersey istedigin gibi olacak, umut cok önemli güzel arkadasim benimmm..ŞenizŞeniz
Nazli ablam benim, peri ablamsin sen daha öncede demistim, beyazlar icindeki per ablam Şeniz güzel dileklerin icin sana cok tesekkür ederim ablacim, insallah burda gelismeleride sizlerle paylasirim. Yüreginin güzelligi disina vurmus, hersey gönlünce olsun Nazli Ablacim ŞenizKıyamam yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Bekleyen derviş muradına erermiş atasözümüzde gerçekleşti..Çok sevindim canım yaa inşallahhhh dahada güzel dahada hayırlı haberleride alırız..Gelişmeleri sanırım bu konudan takip edebiliriz ..Herşey gönlünce olsun ablacım..Rüyalarını süsleyen herşeyi gerçekte yaşaman dileğimle a.s. a.s.
aynı yollardan gecmısım canım
ben senı yenı yenı tanımaya basladım oncekı konularını bılmıyorum
ama yanmıslıklarımız aynı...
umudumu yıtırdım cunku ayrıldık
gorusmuyorz
4ay oldu
cok zor gunler gecırdım bende
kacmayıda dusundum hatta en son olmasaydı kacıcaktık ama ole olaylar oldukı kacmaya fırsat olmadı
bende senın gıbı yapamazmısım ama buda kesn
babalarımız aynı sanırım
benım teks sansım annem hep benımleydı
tekrar adına cok sevındım
kendımı gordum sende ve snunu guzel olması hosuma gıttı
kısmet hersy canım allah younuzu acık etsın
mutluluklar
Canim yarani daha fazla desmek istemiyorum, ama sunu bil ki her zaman seni dinlerim.
Mutluluk paylastikca cogalir ve üzüntüler paylastikca azalir bunu unutma canim benim.öpüyorum seni Şeniz
Canım mutluğunuza mutluluk eklensin .Bunlar çok tatlı telaşlar .Tüm telaşlar hep böyle olsun .Şimdiden tebrikler .Ömür boyu mutluluklar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?