mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

sel bnm işler yogunlasdı birden onlarla ugrasıyodum sizde susumusunz bakıorum da :)boswer nırelerdesn :)

Benim doğum günüme daha var 1 sene.
Benim eşimde pasta almış işten gelirken .Kapıyı bi açtım elinde pasta mumlar yanıyo falan.
Ayy güzeldi ya.
O ara paraya sıkışıktı hediye alamadı diye üzülmüştü ama hiç problem değil benimiçin.
Hatırlamış ya o yetti bana

Geçen yıl 23 Kasımda eşim gece dışarı çıkmamı bir arkadaşımda gece kalacağımı söylememi istedi aileme.Bende aileme yalan söylemeyi sevmediğim için kabul etmedim.Meğer arkadaşının yatını ayarlamış.İş çıkışı İzmit marinaya götürecekmiş beni orda evlenme teklif edecekmiş falan.Böyle bir plan yapmışTabi ben uymayınca.Birgün önce elinde kırmızı bir gül ve pırlanta yüzük diz çökerek evlenme teklif etmişti.
Ama pasta falan hiç almadı.Yıl boyu bana pasta almadın diye başının etini yemiştim.

Bu yıl kesin bir pasta olacak.Birde bana telefon alma planları yapıyor.Bende alma diyorum sıkıntılıyız zaten.Birşeyler yapacak belli ama tam olarak ne bilemiyorum

Zaten insanın gözü hediyede değil kutlamak yeter

sell bnce hedıye hiç önmlı degıl benı kolyeden de cıcekden daha cok yazdgı hıkaye bitrmısdı cok güseldi yaa bnde gecenlerde telefon aldım dıyo bana dogum gunu hedıyesını aldık de bana ne dedim bnden b ay oncede ona almısdık sen dogum gunu hedıyesı sayrsan bnde onu sayrım diyorumm baakalm neler olcek :)

heracım okul saatim geldiği için aniden çıktım canım kusura bakma:) yine devam ederiz sohbete

gülpembecimmm hoss geldın sefalar getrdnn nasıl gecıyo gunlerın bakalım :)
tamm düğündas no problem konusurz yıne :)

Günaydın bi ce yapıp gidiyorum temizlik beni bekliyor...:96:

gunaydın boswercımm :) evdemısın bugun ohh ne güzelll bnde 12 de cıkıyodum hain patron 3 de cıkarmısın bundan sonra dedı bnde bı dusuneyım deıdmm :S kolay gele sana bacım :)

heracım vala hayat güzel gidiyor cok şükür kursa basladım buralarda güzel alıstım bayagı bi

gülpembecım cok sendm senn adınaaa ne kursu dil mi ? ordakı ortam nasılll ? tamamn mı orda yasamayı dusunuyorsnz yoksa Turkiyeyı donus planlıyormusunz?

gülpembecım cok sendm senn adınaaa ne kursu dil mi ? ordakı ortam nasılll ? tamamn mı orda yasamayı dusunuyorsnz yoksa Turkiyeyı donus planlıyormusunz?

almanca dil kursuna gidiyorum vala cok güzel ben türkiyeye dönmek istemiyorum :26:

biz yasamak istiyoruz ama hersey eşimin işyerine baglı sözlesmeli olarak calısıyor eşim her sene sözlesme yenileniyor sadece eşim için değil herkes için gecerli eger olmazsa sözlesme geri gelcez

heracım beybım hayırlı olsun güzelcim yeni topiğinnnn =)=) maş. ben görmeden sayfalar akmış gtimiş =)=) bedne buralardayım he=)=)

bende yeniyim.30 mayısta evlendim

boşver bende yenıyım kıs 2 msyıta evlendım=)=)

cnm varya sonra o arabanın borcu hiç bitmioo ahh ahh =)=) bütün maaşımızı yiyo hain araba doymak bilmio

anladım canım alalh yardımcınz olsun gercekdennn Allah gonlunuze gore versınn :) bizde 2 yıl sora falan düşünüyoruz bebişi hayırlııs bakalım bnde araba ıstyorum inşalalh :)
evet araba olmınca bıyere gitmionus pisler sizi =)=) len arabnız oluınca boyna gelin bize tamam mı=)=) kocişim zorlanıo sizin merdıvnnlerde yoksa yanmıştınız herakşm basrdık siziD: hftda iki zor basıoz zaten=)=)
büyütülmiycek gibmi cnm benmde halılar pislendı ya aman yıkamaya vercem havalar tekrar ısınsın dıe beklıoruma nlıycan yaz akaldı püff bende iş yapmk hiç istemıorum uya

ya kıs bigün sneınkılerı bıgun bnmkılerı yapak aman ya yoruluoz anasını satm dun evi temizledm öldüm yorugnluktn ide ıpsnk pişriidm dun yemğe =( yıka yıka cnmöçıktı

Benim evinde temizliğe ihtiyacı var
kimin yokki selcim =)=)

Tamam canım bende yazdım adımı, çaldırdım bide :)
ay sizinde taktınız şeye bakın he =)=) boşver ben sel dersin olur biter=)=) hihihihi

o gıttyse biz varızzz boswerrr senn meslk neydı ? bn tek başımayım çalısdgm yerde :)
Allah kabul etsın mevludunu bu arada bn de okutmk ıstyorum da bı nasip olmadı bakalım byramda sora :)
ya bedne okutmk isitorumda inş. yaza =)=) malum mılleti yerlere oturtucam=)=) totoları donmasın diymi ama=)

başın sağolsun cnm allah kabule tsin mevlunu

23 kasımda 29 olacam
Sen kaç yaşındasın
=)=) akrep burcusun yanı bende 16 kasım=)=)

sel ilk defa dikkatimi çekdii :)
bn de 13 kasım da 22 olacağımm :) aramzda 10 gun warr :)
yaş farkınıda hiç koymuos araya=)=) şöle bi7-8 yıl

heracım yeni topiğin hayırlı olsun bende geldim
gülpembecım görüşemıoruz nezamndır =( nasılsın cnm

heracım vala hayat güzel gidiyor cok şükür kursa basladım buralarda güzel alıstım bayagı bi
oh çok svndım alışmana=)

hayırlsıı cnmya inş. dvm eder eşinin sözlşmede sorun çıkmaz cnm

merak etme canım ben seni takipdeyim

iyiyim işte yazdıgım gibi hersey aynı
sen nasılsın

gunaydın boswercımm :) evdemısın bugun ohh ne güzelll bnde 12 de cıkıyodum hain patron 3 de cıkarmısın bundan sonra dedı bnde bı dusuneyım deıdmm :S kolay gele sana bacım :)

Ctesileri evdeyim çok şükür yoksa tek pazara kalsa tüm işleer bitmez..

Cumartesi halıları yıkadım.mutfak dolaplarının üstünü temizledim.Dinleneyim diye abime geçtim.Ordada misafir vardı çokk kalabalıktı dinlenmek ne kelime öldüm yorgunluktan.Daha sonra eşimle alışverişe gittik.Dönünce bnaktım çamaşırlar kurumuş.Dağ gibi ütü beni bekliyor.Yaptım ama bittim.
Pazar sabahı kalktım.Mutfak dolaplarının geri kalanını ve evdeki tüm dolap çekmece ne varsa temizledim.Sildim süpürdüm halıları tam serdimki üzerleri sarı sarı leke.Biraz lekeleri sildim ama sanırım halıları yine silmem gerekecek.
Camlar kapılar kaldı onlarda ctesi yapılır biter inşallah.Şahsen ben bittim.Her yerim ağrıyor

Muhakak arabanında masrafları olur ama böylede zor be ya..Bebek olunca bunun hastalığı var osu var busu var lazım yani..

Temizliği yaptım ama bittim.Her yerim ağrıyor darısı başınıza.

Saolasın canım.

Ben yay burcuyum canım

günaydın kızlar=)

merak etme canım ben seni takipdeyim

iyiyim işte yazdıgım gibi hersey aynı
sen nasılsın
=) yoğunum cnmya napim ev iş koşuşturmaca geçiyor zaman uğraş uğraş köye gidiyoruz bayramda inşallah=) eişmin köyüne gidiccez bakalım nasıl olucak=) senın kurslar tam gaz dvm sanıırımm =)

benımde o yuzden bitmio sanırım işim cmrtesileri 5e kadar çalışıyorum yaw maş işler bitmiş senın azııck bişiy klamış =)=)

=)=) hım dimi -2-3 gunle kçrmışsın akrep burcunu =)=)
benım eşim mecburen arabyla işe gittiği için masrafı o yzuden çok oluo sadece gezmeye kullnsak okadar çok masrf olmuoda=)=) eşim işede gidince aylık 400tl arbaya gidio bide arabamızın taksitleri var o sebepten böle oluo işte=(

gunaydın sekerler güzel bi hafta diliyorum sizee :) gulpembecvım orda mutlu olmana sevndm inşqalla sözleşmelerde problem olmaz orda yaşam kalitesı daha yuksek sanırım :S ben turkyeden başka yerde yaşayamm sanırım dıe dusunuyorum :s ayy sba sabh bıle bır suru ısler bırıkmıss amannnnnnn actım muziği keyf yapıorum
temzlık demeyın kızlar ya o konuda cok dertlıyım 2 gunde bı temzlık ypmm gerekıyo yoksa fayansların usutunde kıl toz bırıkıyo sınr oluyorumm sizlern evde oylemı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…