Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarenka iyiz sen nasılsınn
merhabalar herkese. kk ya uzun zamandır yazmıyordum kpss derdinden dolayı. şimdi sınav olayını atlattım çok şükür. atamayı bekliyorum. bu bekleme sürecinde fırsat buldukça yazacağım başlık ararken burayı gördüm. başlığın adı hoşuma gitti yazayım dedim :93:
merhaba canım ben de bu sene kpss'ye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum, senin bölümün nedir kaç puan aldın. sorgu gibi oldu:)
puanın iyiymiş ama öğretmenlik mi yapacaksın yoksa p3'ten mi tercih yapacaksınhoşbuldum canım. bölümüm matematik p3 puanım 88.8
günaydın herkeslere nasılsınız kıslar
düz memur olmak istiyorumpuanın iyiymiş ama öğretmenlik mi yapacaksın yoksa p3'ten mi tercih yapacaksın
hoşgeldin cnm aramızaa inş. inş. sonuçla rhyırlı olurrr =)=)merhabalar herkese. kk ya uzun zamandır yazmıyordum kpss derdinden dolayı. şimdi sınav olayını atlattım çok şükür. atamayı bekliyorum. bu bekleme sürecinde fırsat buldukça yazacağım başlık ararken burayı gördüm. başlığın adı hoşuma gitti yazayım dedim :93:
ohh temılık bitmiş ben daha bi gram yapamadm cam vs. nerde=)=) hem yağmur yağıo die boşuna uğraşmım dedm=)=)ben de iyiyim canım ne olsun ev işleriyle uğraşıyoruz:) bugün bütün evi sildim yarın da camları falan silerim valla dolapları silmeyi hiç düşünmüyorum:)
iyiyim şahsen=)=) sen nasılsıngünaydın herkeslere nasılsınız kıslar
kızlarr yoksunz buralarda ama bn yinede paylasayım bu alış veriş listesı çok güzel hem gerksiz seylerı almanızı onluyo hemde alıcağınz seylerı untmamıs oluyorsunz:)
gülpmbecm?=)=) al kağıt klami eline hazırla listennı ncnmm detrjnları biyere gıdaları biyere şarküterıyı biyere aburcuburu biyere ihtiyaçlara göre belirle hazırla listenı =)=) tatlım