mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

ama yumusatıcı koyunca birazz kaygan oluyo yerlerrr çorpla faln dolasnca buz pisti gibi oluyo :)
oo sakrya bulusmasıı var ne güsell bnm arkadfasda skaryada okumusdu zıyrete gitmişdim onu güzel gercekden :)

ama yumusatıcı koyunca birazz kaygan oluyo yerlerrr çorpla faln dolasnca buz pisti gibi oluyo :)
oo sakrya bulusmasıı var ne güsell bnm arkadfasda skaryada okumusdu zıyrete gitmişdim onu güzel gercekden :)

ozaman kullanmıyayım yumuşatıcı ben :)

geçenlerde evde mevlüt vardı.Mutfağıda sabahtan çamaşır suyuyla silmiştim.Okadar çok kayıyorduki yerler.Mutfağa giren birkere patinaj yapmıştır
:KK60:

yanımda çalışan bir bayan arkadaşım var.Öğleden sonra izin aldı.Çok canım sıkılıyor şimdi benim ya

o gıttyse biz varızzz boswerrr senn meslk neydı ? bn tek başımayım çalısdgm yerde :)
Allah kabul etsın mevludunu bu arada bn de okutmk ıstyorum da bı nasip olmadı bakalım byramda sora :)

o gıttyse biz varızzz boswerrr senn meslk neydı ? bn tek başımayım çalısdgm yerde :)
Allah kabul etsın mevludunu bu arada bn de okutmk ıstyorum da bı nasip olmadı bakalım byramda sora :)

tasarımcıyım canım ben.Bizim şirket kalabalıkta bayan sayısı az.Benim bölümümde iki kişiyiz bayan olarak.

Eşimin ve benim annemin ölüm yıldönümleriydi.Hem ev için hem annemler için okundu.

başınız sağ olsun canmm Allah meknalarını cennet etsın...
mesleği sevıyormusunn ben muhasebeciği sevmıyorum bankacı olmak sıtyorum :)

Saolasın canım.Allah sizinkileri başınızdan eksik etmesin.

Mesleği seviyorum.Bu şirkette beşinci yılım rutine bağladım herşeyi.Bazen sıkılıyorum ama.

saol canm aminn inşallh
oo baya olmus sennn yaş kaçdı ?
bnm daha 1 ayım burdaa :)

23 kasımda 29 olacam
Sen kaç yaşındasın

Son düzenleme:
sel ilk defa dikkatimi çekdii :)
bn de 13 kasım da 22 olacağımm :) aramzda 10 gun warr :)

beklıyorummmmm :) gecen dogum gunumde unutmus gıbı yapmısdı yenı yenı cıkıyoduk :) işde çiçekçi geldıı çiçek ama süper bnde sevınıyorum megerse bizim mudurnn eşi göndermiş nasıl hayl kırıklığı anlatamam :) sonra kargo geldıı kucuk bı sandık içi gül yaprklarıyla süsslenmiş inci kolye en usutundede bı hıkaye kendı yazmıs bayılmısdım en cok ona mutlu olmusudm sonra çiçekçi geldi bu seferki banaydıı lilyum ve beyaz gullerden çok sevnmısdım :)

sen beklyormusn ?

Son düzenleme:
X