Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülpmbecım ben hiç et almadım burdkaı amrktlerden ben köyden getirttim annemlere kilosu 23tl falndı cnm kıymamın son kutusu kaldı ette bi parça kladı ama almam zaten byrm geldi .
yok cnm ucuz ?=)=) istnbulda dahada pahalı köyden aldım için bukadr uygun ve taze taze kesilio çektirosun kıymöanı süper yane==)=) orda dahamı ucuz =)=)genede 23 lira pahalı :2:
yok cnm ekmk faln karıştırmıcan sadece evdeki market alışverişi aylık kaça tekabul edıoki sizde ya varya heleki detrjnların bittiği ay ferfeci oluoo : btıom resmenay bn ft bakmadım o yuzden rakm soleyemıcem eve gıdınce not edım yarn solerım:)
canm 1 lt mı ne oluyo ya plastık kutuda ondan alıyorum ama bnde artık tenekeye gecıcem ındırımlerı takıp edıp bıızm falan alıırm artık :)
yok canm 95 bi ay tutumuyo aylık 300 350 faln tutr herlde faturalara harcamamız cunku ekmekıdı osuydu buusydu burdakı bimden de bişseyler alıyorum sürekli :)
kuzm sen öle indirimdekilerden alma onalrın içine bişiyler krışıtıromlar parça eetten çktir odaha sağlıklı kuzumgulpembe burdakı et fıytları tavan yapmıs durumda zatııı :S bnde kıyma alıyorum 27 tl kılosu realde mesela gecen 18 e dusmusdu o zamn almısıdm duruyoo ole yaniii :)
yok cnm ucuz ?=)=) istnbulda dahada pahalı köyden aldım için bukadr uygun ve taze taze kesilio çektirosun kıymöanı süper yane==)=) orda dahamı ucuz =)=)
yok cnm ekmk faln karıştırmıcan sadece evdeki market alışverişi aylık kaça tekabul edıoki sizde ya varya heleki detrjnların bittiği ay ferfeci oluoo : btıom resmen
kuzm sen öle indirimdekilerden alma onalrın içine bişiyler krışıtıromlar parça eetten çktir odaha sağlıklı kuzum
hoşgeldin cnm aramızaa inş. inş. sonuçla rhyırlı olurrr =)=)
hoşbuldum iyi temenileriniz için teşekkür ederim. ama öğretmen olmayacam ben memur olursun diye dua ederseniz bana sevinirim duaya ihtiyacım var çünkü :93:hos geldın bendenzzz :) yarenka ve bendenz allah gonlunuze gore versın hayrlısya örtmenn hanımmmmm olursnz :)
gülpembecım aynen bnmle eşimin maaşı yetmio bilem 1950 fln kredi krtı ödedik bu ay düşün yanı onun dışında nakitte harcanıo gerçi pek nakdimiz olmuoda =)=) k.kartı sağolsn
ben pazar gidip gelcme kılsaR?==)=)
mihrimah len hoşgeldin?=)=) dun topladınmı mutfanı