mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

ivit sende yenıymısınnn ama hem işi hem eşi oln topikden hatrlıyorum senı bebk dusnuyordun sen dimi boswercım ?

ivit sende yenıymısınnn ama hem işi hem eşi oln topikden hatrlıyorum senı bebk dusnuyordun sen dimi boswercım ?

yo bebek düşünmüyorum bir süre.Önce borçları bitirelim.Malum düğünü desteksiz yapınca borçlarda oluyor

aklımda ole kalmıs sanırım boswerıcımm borcları çift olark üstlenmek zor olur gercekden Allah yardımcınz olsun canım :KK43: bizm annemler olsun eşimin ailesi olsun sağolsunlar borc bırkmadılar bize

aklımda ole kalmıs sanırım boswerıcımm borcları çift olark üstlenmek zor olur gercekden Allah yardımcınz olsun canım :KK43: bizm annemler olsun eşimin ailesi olsun sağolsunlar borc bırkmadılar bize

Babam yapması gerekenleri yaptı benimde çeyiz hazır gibiydi zaten.Ama eşimin bbasıyla arası bozuk olduğu için kimse elini uzatmadı bize.Düğünün ertesi günü takılarımızı bozdurduk borcun bir kısmını kapattık.Şimdi kredi ödüyoruz.Birde 3 ay önce kendi evimize geçince evede masraf yaptık resmen bittik.Bu borçlar bitmeden bir araba almadan çocuk istemiyoruz

Son düzenleme:
anladım canım alalh yardımcınz olsun gercekdennn Allah gonlunuze gore versınn :) bizde 2 yıl sora falan düşünüyoruz bebişi hayırlııs bakalım bnde araba ıstyorum inşalalh :)

Amin canım saolasın.Çocuk olmadan önce evlilikte oturmalı bence 2 yıl iyi bir süre.
Araba lazım çocuk olunca ya.

kesnlıkle katılıyorummm boswer arbadan sonra bebiş :) boswer akşama ne yemeğn var bakım :)

Bayram yaklaştı temizlik lazım.Yarın halı yıkama makinasıyla halılarımı yıkayım daha doğrusu eşime yıkatayım diyorum.Birde mutfak dolabını temizliyeyim.Diğerlerinide haftaya yaparım.Nasıl gözümde büyüyor anlatamam

evett ya temzlık olayıı pufffff camlr dısında buyuk temzlık yapmk lazımmm yaa banyolar cflencek yerler ders araları silincek sil süpür toz derkn puff baya iş varr dolaplar düznlenck mufk dolpları silincekkk :KK43:
Kızlar pratık olması acısından yaptgnz bişler varmı?

ben camları yumuşatıcıyla siliyorum.Hem kolay siliniyor.Hemde geç kirleniyor.

saoll pruvvv :)
aa ilk defa duydum boswer yumusatıcı ve cammmm aaa denmk lazım :)
oncekı msjda derz yazıcagıma ders yazmısımmm çok çalısmkdan gelıo bu ders askı :KK70:
bnde yumusatıcı ve camasır suyyuyla siliyorum yerleri ama güzel koktugu için sadece keske bu da daha gec tozlendrmayı onlesydı :KK70::KK70:

saoll pruvvv :)
aa ilk defa duydum boswer yumusatıcı ve cammmm aaa denmk lazım :)
oncekı msjda derz yazıcagıma ders yazmısımmm çok çalısmkdan gelıo bu ders askı :KK70:
bnde yumusatıcı ve camasır suyyuyla siliyorum yerleri ama güzel koktugu için sadece keske bu da daha gec tozlendrmayı onlesydı :KK70::KK70:

bende KK'dan öğrendim..

Yerler laminant bir süredir arap sabunuyla siliyorum.Kokusu kötü oluyor.Biraz yumuşatıcı atayım içine bari..

X