mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

ıvıt mıhrı kırstran kurtma mak. miş
çamasr makınam kırstrmıyo cıkarttıgımda ama astıgımda yer olmadgı ıcı n sıkıs tıkıs asıyorum kırısııyo yıne.. :S

günaydın kızlar. bizde organik kurutma makinası var. yazın güneş kışın oda sıcaklığı :90:

ayyy mıhrırıııı tamm sne cam mak ıcın dıyon da bız kurtma mak bahsedıyozzz :)
gunaydınn bndenızzzzz en ıyısı organık kullnmk galıbaa :KK70::KK70:

Dun halamı aradım onun calıştıgı kadındada kurutma makınası varmışi nemli bırakıyromuş ıyıde dedgıl dıyor

nursenaaa nıe tek cvbler verıorsun bakımmmm :) nasılsın bebiş var sanıım nasıl gecıyo gunler çalısan bı bayanmısın sorulaırma cvb ısıtyorum :)
mıhrıı koly gele cnnm bnde yogunm bugunnnn ftra ıslıyorum :KK70:

Günaydın kızlar.
İyi bi akşam ve gece geçirmedim ben.
Baş ağrısıyla ayrıldım iş yerinden. Eve gittiğimde eşim gelmemişti mesaiye kalmış.
Baş ağrım çok şiddetliydi, sağ tarafımı hissetmedim. gözüm yerinden çıkacak gibiydi.
Sonra eşim geld 9 du saat.
İlaç verdi bana, yattığım yerde sızmış kalmışım, oda koltuğun diğer tarafında uyumuş. Saat 3.30 du beni kaldırdı hayatım hadi yatağımıza gidelim diye. Lavobaya gittim yüzüm gözüm şişmiş.
Sonra yattım bütün gece rüyamda bi yerlere koşturdum durdum.
Hele bi rüya gördüm sormayın.

Bir köye geziye gitmişim, tarihi bir özelliği varmış.
Kadınlar evin önünde oturuyor bir ağacın altında. Kendi elleriyle kolyeler yapmışlar ağacın dalına asmışlar satılsın diye. Bende bakıyorum onlara sade bişiler arıyorum diyorum ordakilere.
Yaşlı bir kadın var bana bakıyor, diyor ki: Kızım sen kendini hiç mi okutmuyorsun?
Noldu ki diyorum bende ona.
Sen geldiğinden beri duramıyorum yerimde diyor kadın kendini bi okut, gel ben seni bi okuyayım diyor.
Sonra yanında bi genç kız var, ona kahva yap getirdi falına bakıyım bu kızın diyor.
Kız kahve yapıp getiriyor bana, içiyorum kahveyi. Kadın falıma bakıyor.
Sen kendini hiç mi okutmuyorsun Allah aşkına. Çatlayacaksınız karı koca, nasıl duruyorsunuz.
Kocan ölür sen ne yaparsın aniden bişi olur kocana diyor.
sonra ben ağlamaya başlıyorum, git kızım okut kendini birilerine diyor bana kadın.
Sonrasını hatırlamıyorum.
Ama çok etkilendim çok gerçekti, olağan üstü bi olay yoktu yani rüyamda :KK5:

X