- Konu Sahibi hayalseverrr
Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :)![]()
amin canım hepimiz inşallah ısrarla sizi bekliyorumhayırlı olsun canım topikcikinAşkla kullanın inşallahhhhh
![]()
çok teşekkür ederim amin inşşallahcok güzeller maşallah
iyi günlerde kulllanın
inşşalllah kocaman bi mutfagım olur çünkü hala tabak alma peşindeyiminşallah kocaman bi mutfağın olur bi sürü tabak takımın var:) mavi özdilek renforce takımına ayrı bi bayıldım herşeyini güzel günlerde kullan hepsi de çok zevkle seçilmiş![]()
çok saol canım böyle toplu görünce daha bi hevesleniyorumcanım hayırlı olsun bunları boyle bir arada görmekte güzel oldu,güle güle kullan canım hepsini
![]()
çok teşekkür ederim canım daha iyileri güzelleri sana nasip olur inşallah![]()
Canım benim çok teşekkür ederim.Hepimizin her şeyi çok güzel olsun inşAllah.
Herkes sahip olmak istediği, hayalini kurduğu her şeye sahip olsun.
![]()
maaşallah diyelim çeyizlerine :)keman kirli kaşıklığına bayıldım nerden aldın canım_?
çok teşekkür ederim :)markafoni ve trendyolda bi kaç defa görmüştüm canım ama ben sıradan bi magzadan aldım u an adını bile hatırlamıyorum![]()
bu arada mutlu hatuncum neler yapıyorsunuz seninkiyle şaşırtmalara devam mı .yakında nişan söz var mı? :)![]()
eylül ekim gibi inşallah canım onun içinde söz hediyelikleri ile ugraşıyorum
bi süredir yoğunuz haziranda mezun oluyor ya işler filanda üst üste geldi ee sınavlarda var birbirimizi görünce şükrediyoruz![]()
çok şükür o zaman kavuşturana:))![]()
evet canım çok şükür seninde çok az kalmış bende o günleri görebilirim inşallah![]()