• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk nedenlerim 24. sayfada en düzenli hali ve yeniler:)

ben ocaga kadar herşeyi bitirmeyi planlıyorum inşallah biter
Eki Görüntüle 1224679 alıncak listemdede bunlar kaldı :) tabi bide genel ihtiyaç listesi var all all bitmiyo banyo takımları zaten sinirimi bozuyoo
listeyi yarılamışsın be kuzumm :) çok sevindim senin adına. banyo takımına neden sinirlendin anlamadım bayadır yoktum burda okumadımda geçmişi:(

listeyi yarılamışsın be kuzumm :) çok sevindim senin adına. banyo takımına neden sinirlendin anlamadım bayadır yoktum burda okumadımda geçmişi:KK43:
sade desensiz bişey arıyorum ama bi türlü bulamıyorum canım ve benim 2 adet banyo takımı almam lazım bi arkadaş almış çok begendim hatta bayıldım ama 376 lira şu an benim o parayı vermem imkansız:KK51:

ama çook pahalı :KK43:
evet işte şu an için imkansız bide 2 takım almam lazım 2 banyomuz var altından kalkamam:KK64:
trfgcivlz59neyqkmut9.jpg
bunu beğendim bide buda 79 lira misafir banyosu için uygun olur sanırım...
ebeveyn banyosu içinde tüm eksiklerim bittikten sonra biraz kesenin ağzını açıcam heralde:KK34:

evet işte şu an için imkansız bide 2 takım almam lazım 2 banyomuz var altından kalkamam:KK64:
Eki Görüntüle 1224681 bunu beğendim bide buda 79 lira misafir banyosu için uygun olur sanırım...
ebeveyn banyosu içinde tüm eksiklerim bittikten sonra biraz kesenin ağzını açıcam heralde:KK34:
bumu 79 canım yoksa 300 küsür olan mı bu ? 79 luksa nerden aldın bide başka rengi var mı bayıldımmmmmmm :)

bumu 79 canım yoksa 300 küsür olan mı bu ? 79 luksa nerden aldın bide başka rengi var mı bayıldımmmmmmm :)
daha almadım canım araştırıyorum bu 300 liralık takım değil canım :)
the mia banyo takımları diye aratırsan farklı renklerini bulursun canım indirimde şu an bu takım :)

daha almadım canım araştırıyorum bu 300 liralık takım değil canım :)
the mia banyo takımları diye aratırsan farklı renklerini bulursun canım indirimde şu an bu takım :)
ben çok beğendim canım namyomu tukuaz (mavide olabilir)- kahve düşünüyordum yada gri-pembe bakayım bi :)

Eki Görüntüle 1224681 bunu beğendim bide buda 79 lira misafir banyosu için uygun olur sanırım...
buna hasır kirli çamaşır sepeti hoş olur bence

canım baktım şimdi başka bir sitede daha ucuz site ismi verebiliyor muyuz vereyim ismini..
300 liralık olanı çok merak ettim :D

buna hasır kirli çamaşır sepeti hoş olur bence
kirli sepeti dolabın içinde olcak canım tekrar almama gerek yok
bizim banyolar şu an kırmızı beyaz...
ben fayanslar değişsin istiyorum mint yeşili buz mavisi yada toz pembe olabilir... 2 banyo için farklı bi tarz düşünüyorum canım... sitenin adını özelden yaz canım bakıyım bende:KK22:

çeyizcilerde hep bu marka var ama bi türlü güvenip alamıyorum ürünlerinin görünüşüde çok güzel çok beğeniyorum görünüşlerini hep ikilemde kalıp almıyorum :(

Back