- 19 Ağustos 2013
- 1.057
- 759
- 208
- Konu Sahibi hayalseverrr
Tamam canim hayirlisi olsun !
Ama masaAllah hersey hazir vallah en ufak detayina kadar düsünülmüs hersey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıyorum alıyorum yine bitmiyoTamam canim hayirlisi olsun !
çok teşekkür ederim canım biraz hız verdim bu çeyiz işineTatildeydim yeni geldimmm :) yeni ciclerine bayıldım canım aşkla kullan inşAllah
süzgecin markası fissler bi çeyiz mağazsından aldımmarakrna süzgecini ve mavi ekmek sepetini nerden aldıın?
çok teşekkür ederim canım biraz hız verdim bu çeyiz işine
sendede var yani bişeyler canım bende bi tane nevresim takımı diktircem annemin ısrarıyla illa dantelli bi takım olurmuşiyi yapmışsın :) bende nevresim takımı diktirdim kendim, uyku seti bornoz filan aldım :)
evet ya öyleymiş bebeğim ama ben dantelli yaptırmadım hazırları çok beğenmediğim için mardin de taçın ürünlerini kendi diktikleri bi mağaza vardı orda istediğim gibi 4 tane filan nevresim takımı diktirdim yengemde 2 tane hediye diktirmiş onların bi tanesini çok beğenmedim ama hediye kalıcak tabiki :) normal nevresim takımı değil diktirdiklerim :) 4 yastıklı yaptım çarşafı ve iki yastığı düz renk 2 de desenli yastık bide yorgan örtüsümü ne ondan fiyatı da çok iyi geldi mallarıda zaten kaliteli :)sendede var yani bişeyler canım bende bi tane nevresim takımı diktircem annemin ısrarıyla illa dantelli bi takım olurmuş
bol bol yastık kılıfların olmuş ne güzel bana annemden başka kimse hediye almıyo şanslısınevet ya öyleymiş bebeğim ama ben dantelli yaptırmadım hazırları çok beğenmediğim için mardin de taçın ürünlerini kendi diktikleri bi mağaza vardı orda istediğim gibi 4 tane filan nevresim takımı diktirdim yengemde 2 tane hediye diktirmiş onların bi tanesini çok beğenmedim ama hediye kalıcak tabiki :) normal nevresim takımı değil diktirdiklerim :) 4 yastıklı yaptım çarşafı ve iki yastığı düz renk 2 de desenli yastık bide yorgan örtüsümü ne ondan fiyatı da çok iyi geldi mallarıda zaten kaliteli :)
benim var fransız dantelli evlilik setim nevresim takımınıda çok ısrar ediyo diye yaptırcam tek şartım var dantel ve kumaş aynı renk olucak ve pamuklu kumaş kullanılcakkenarları filan el işi olan pikeden almayı yada yaptırmayı düşünmüyorum hazır takımlar var onlardan alıcam çok beğendim fransız güpürlü dantelli filan :)
:) aynı zamanda süt annem sağolsun herşeyimi ona danışıyorum çok yardımcı oluyor 2. annem gibi yani :) tanışma nişan olsa daha da yardım eder eminim yani :)bol bol yastık kılıfların olmuş ne güzel bana annemden başka kimse hediye almıyo şanslısın
evlilik setin var mııııı fotoğraf isitiyorummmm :3 ayrıyetten dantelli nevresim takımımı yaptıracaksın onuda yaptırınca fotoğrafını paylaşş :)benim var fransız dantelli evlilik setim nevresim takımınıda çok ısrar ediyo diye yaptırcam tek şartım var dantel ve kumaş aynı renk olucak ve pamuklu kumaş kullanılcak
ben ocaga kadar herşeyi bitirmeyi planlıyorum inşallah biter:) aynı zamanda süt annem sağolsun herşeyimi ona danışıyorum çok yardımcı oluyor 2. annem gibi yani :) tanışma nişan olsa daha da yardım eder eminim yani :)
ilk sayfada ilk resim canım cemil ipekçiden almıştım :)evlilik setin var mııııı fotoğraf isitiyorummmm :3 ayrıyetten dantelli nevresim takımımı yaptıracaksın onuda yaptırınca fotoğrafını paylaşş :)