• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk nedenlerim 24. sayfada en düzenli hali ve yeniler:)

Tamam canim hayirlisi olsun !:KK28:
Ama masaAllah hersey hazir vallah en ufak detayina kadar düsünülmüs hersey :KK66:

onur 278.jpg
mavi amerikan servislerimle kullanılacak ekmek sepeti :)

sendede var yani bişeyler canım bende bi tane nevresim takımı diktircem annemin ısrarıyla illa dantelli bi takım olurmuş:KK51:
evet ya öyleymiş bebeğim ama ben dantelli yaptırmadım hazırları çok beğenmediğim için mardin de taçın ürünlerini kendi diktikleri bi mağaza vardı orda istediğim gibi 4 tane filan nevresim takımı diktirdim yengemde 2 tane hediye diktirmiş onların bi tanesini çok beğenmedim :( ama hediye kalıcak tabiki :) normal nevresim takımı değil diktirdiklerim :) 4 yastıklı yaptım çarşafı ve iki yastığı düz renk 2 de desenli yastık bide yorgan örtüsümü ne ondan :D fiyatı da çok iyi geldi mallarıda zaten kaliteli :)

kenarları filan el işi olan pikeden almayı yada yaptırmayı düşünmüyorum hazır takımlar var onlardan alıcam çok beğendim fransız güpürlü dantelli filan :)

evet ya öyleymiş bebeğim ama ben dantelli yaptırmadım hazırları çok beğenmediğim için mardin de taçın ürünlerini kendi diktikleri bi mağaza vardı orda istediğim gibi 4 tane filan nevresim takımı diktirdim yengemde 2 tane hediye diktirmiş onların bi tanesini çok beğenmedim :KK43: ama hediye kalıcak tabiki :) normal nevresim takımı değil diktirdiklerim :) 4 yastıklı yaptım çarşafı ve iki yastığı düz renk 2 de desenli yastık bide yorgan örtüsümü ne ondan :D fiyatı da çok iyi geldi mallarıda zaten kaliteli :)
bol bol yastık kılıfların olmuş ne güzel bana annemden başka kimse hediye almıyo şanslısın:KK53:

kenarları filan el işi olan pikeden almayı yada yaptırmayı düşünmüyorum hazır takımlar var onlardan alıcam çok beğendim fransız güpürlü dantelli filan :)
benim var fransız dantelli evlilik setim nevresim takımınıda çok ısrar ediyo diye yaptırcam tek şartım var dantel ve kumaş aynı renk olucak ve pamuklu kumaş kullanılcak:KK23:

benim var fransız dantelli evlilik setim nevresim takımınıda çok ısrar ediyo diye yaptırcam tek şartım var dantel ve kumaş aynı renk olucak ve pamuklu kumaş kullanılcak:KK23:
evlilik setin var mııııı fotoğraf isitiyorummmm :3 ayrıyetten dantelli nevresim takımımı yaptıracaksın onuda yaptırınca fotoğrafını paylaşş :)

:) aynı zamanda süt annem sağolsun herşeyimi ona danışıyorum çok yardımcı oluyor 2. annem gibi yani :) tanışma nişan olsa daha da yardım eder eminim yani :)
ben ocaga kadar herşeyi bitirmeyi planlıyorum inşallah biter
onur 280.jpg
alıncak listemdede bunlar kaldı :) tabi bide genel ihtiyaç listesi var all all bitmiyo banyo takımları zaten sinirimi bozuyoo

Back