• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk nedenlerim 24. sayfada en düzenli hali ve yeniler:)

Porselen-balik-tuzluk-6li-balik-_fe5f02535cdc3ac058877faf741743e7_1.jpg
balık takımıma yakışacak olan 6 adet balık kase ve 2 adet balık tuzluk:)

Bir önceki topiğimde istediğim düzeni sağlayamadığım için bakarken benim bile gözlerimin yorulduğu için yeni bir düzenleme ve yeni topikle karşınızdayım lütfen fikirlerinizi eksik etmeyin :nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1194888 evlilik seti:KK69:
Eki Görüntüle 1194889 karaca home nevresim ve pike takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194890 özdilek nevresim takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194891 özdilek saten nevresim takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194892 özdilek nevresim takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194893 özdilek nevresim takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194894 battaniye:KK69:
Eki Görüntüle 1194896 taç battaniye:KK69:
Eki Görüntüle 1194897 yorgan ve yastıklar:KK69:
Eki Görüntüle 1194898 alez:KK69:
Eki Görüntüle 1194899 bornoz takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194900 cem seramik tencere takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194901 tefal teflon tencere takımı:KK69:
attachment.php
çelik tencere takımı:KK69:
attachment.php
12 li güveç takımı:KK69:
attachment.php
fırın kabı:KK69:
attachment.php
bernardo sos tenceresi:KK69:
Eki Görüntüle 1194902 schafer misafir yemek takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194903 kahvaltı takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194904 kütahya günlük yemek takımı:KK69:
attachment.php
dondurma kaseleri:KK69:
attachment.php
8 adet kalp kase:KK69:
attachment.php
korkmaz çaydanlık:KK69:
attachment.php
bakır cezve takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194905 nehir günlük ç.k.b takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194906 karaca ç.k.b takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194907 günlük su takımı:KK69:
attachment.php
başucu sürahisi:KK69:

attachment.php
paşabahçe 6 adet renkli su bardağı:KK69:
attachment.php
6 lı şarap kadehleri:KK69:
attachment.php
6'lı kahve yanı su bardakları:KK69:
Eki Görüntüle 1194908 diva çay seti:KK69:
Eki Görüntüle 1194909
Eki Görüntüle 1194910
Eki Görüntüle 1194911
Eki Görüntüle 1194912 tepsiler:KK69:
attachment.php

attachment.php
kesme tahtaları:KK69:
Eki Görüntüle 1194913 balık takımı:KK69:
Eki Görüntüle 1194914 sunum tabakları 6'lı:KK69:
Eki Görüntüle 1194915 salata kasesi 2'li:KK69:
Eki Görüntüle 1194917 zeytin tabakları 2'li:KK69:
Eki Görüntüle 1194918 salata kurutucu:KK69:
Eki Görüntüle 1194919 saklama kabı:KK69:
attachment.php
renkli derin kaplar:KK69:

:)
Mutluhatun'um hepsi çok güzeller yahu :) Sos tenceresine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim güle güle hatta kahkaha atarak kullan canım benim :):)

Aaaa bu listeyi biliyorum beeeen, kendi listemi hazırlarken kardeşim bulmuştu bana KK'dan yardım alırsın diye, aldıklarına baktım da iyi bir yeri kaynak almışım kendime, sevindim :)

Güle güle kullan, pek sevdim aldıklarını :)
Çok teşekkür ederim daha iyilerini senin olur inşallah :)
Tesadüf işte küçücük bir yardımım olduysa çok mutlu olurum unuttuğum bişeyler var mı peki:)

Fazlası var eksiği yok sanırım gördüklerimden aklımda kalanlardan, eksik görürsem söylerim ama zaten bir şeyler illa ki eksik kalacak ileride de tamamlarsın çok da kafaya takma. Sevgilim bana sürekli böyle söylüyor, masraf yapma ileride birlikte alırız diyor ama insanın içine sinmiyor değil mi, bakayım dedim başkası ne tepki verecek :)

Fazlası var eksiği yok sanırım gördüklerimden aklımda kalanlardan, eksik görürsem söylerim ama zaten bir şeyler illa ki eksik kalacak ileride de tamamlarsın çok da kafaya takma. Sevgilim bana sürekli böyle söylüyor, masraf yapma ileride birlikte alırız diyor ama insanın içine sinmiyor değil mi, bakayım dedim başkası ne tepki verecek :)
aynen öyle canım benim zaten çok az eksiğim kaldı onlarda farkedilmiycek şeyler:)
o yüzden çeyize ara verdim bohçasını hazırlamaya başladım ne masraflı işler insan içine girmenen anlamıyor
Allah hepimize kolaylık versin:KK76:

aynen öyle canım benim zaten çok az eksiğim kaldı onlarda farkedilmiycek şeyler:)
o yüzden çeyize ara verdim bohçasını hazırlamaya başladım ne masraflı işler insan içine girmenen anlamıyor
Allah hepimize kolaylık versin:KK76:

Ay evet ya küçük küçük bir sürü şey alıyorsun yetmiyor büyüklerinden alıyorsun. Sonra iyisinden olsun çeyizde-bohçada diyorsun hoooop bir bakmışsın dünya kadar masraf oluvermiş. Valla Allah yardım etsin hepimize, zor işimiz :KK64::KK64:

Ay evet ya küçük küçük bir sürü şey alıyorsun yetmiyor büyüklerinden alıyorsun. Sonra iyisinden olsun çeyizde-bohçada diyorsun hoooop bir bakmışsın dünya kadar masraf oluvermiş. Valla Allah yardım etsin hepimize, zor işimiz :KK64::KK64:
valla sorma bohçasını pierre cardin setlerinden alıyım dedim baya belimi büktü:KK17:
daha bunun kıyafet bakım seti herşeyi var...:KK57:

çok teşekkür ederim canımm bide bu alışverişin bittiği günü görsem:KK70:

O biraz zor işte:KK45:
Ben 3 buçuk aylık evliyim ve hala eksik birşeylerim var.
Ama evlenincede evinin durumuna göre almakta zevkli.
Ufak tefek şeyleri takıp acele etme derim sonra daha mantıklı alışverişler yapıyorsun
Tecrübe ile sabittir:KK70:

O biraz zor işte:KK45:
Ben 3 buçuk aylık evliyim ve hala eksik birşeylerim var.
Ama evlenincede evinin durumuna göre almakta zevkli.
Ufak tefek şeyleri takıp acele etme derim sonra daha mantıklı alışverişler yapıyorsun
Tecrübe ile sabittir:KK70:
valla ara verdim zaten yeter artık dedim kendime çok büyük eksiklerim kalmadı yani varda görmezden geliyorum:KK70:
şimdi bohça hazırlamayla ugraşıyorum onunda çeyizden geri kalır yanı yokmuş:KK57:

valla ara verdim zaten yeter artık dedim kendime çok büyük eksiklerim kalmadı yani varda görmezden geliyorum:KK70:
şimdi bohça hazırlamayla ugraşıyorum onunda çeyizden geri kalır yanı yokmuş:KK57:

Evet öyle bohça alışverişide baya masraflı ve detaylı ama zevkli telaşlar.Tadını çıkar.
İnsan evlenince o kadar çok birşeyler almaya veya birşeylerle uğraşmaya koşturmaca alışmış olmuyorki.
Sonrasında boşluğa düşüyorsun yani bitti şimdi diye:KK53:

sende benim gibi yap canım :) ben liste hazırladım:KK1:
ben evde boş nereyi bulursam oraya koyuyorum valla:KK1:

Kuzum senin topiği incelerken en can alıcı noktayı buldum, listeni bizimle paylaşır mısın :oops: liste hazırlamak çok zor yaa, sen baya deneyimlisin listen faydalı olur benim gibi acemilere :KK17::KK17: Mutfak listeni buldumda, başka listeler paylaştın mı göremedim heyecandan yazdım hemen :KK64:

Back