Mutluluk nedenlerim 24. sayfada en düzenli hali ve yeniler:)

Tamam canim hayirlisi olsun !
Ama masaAllah hersey hazir vallah en ufak detayina kadar düsünülmüs hersey

meyve tabağı:)makarna süzgecim :) kek kalıplarım :) yumurta tavam :) 12li cam çay kaşıklarım :)

sendede var yani bişeyler canım bende bi tane nevresim takımı diktircem annemin ısrarıyla illa dantelli bi takım olurmuş
evet ya öyleymiş bebeğim ama ben dantelli yaptırmadım hazırları çok beğenmediğim için mardin de taçın ürünlerini kendi diktikleri bi mağaza vardı orda istediğim gibi 4 tane filan nevresim takımı diktirdim yengemde 2 tane hediye diktirmiş onların bi tanesini çok beğenmedim ama hediye kalıcak tabiki :) normal nevresim takımı değil diktirdiklerim :) 4 yastıklı yaptım çarşafı ve iki yastığı düz renk 2 de desenli yastık bide yorgan örtüsümü ne ondan fiyatı da çok iyi geldi mallarıda zaten kaliteli :)

kenarları filan el işi olan pikeden almayı yada yaptırmayı düşünmüyorum hazır takımlar var onlardan alıcam çok beğendim fransız güpürlü dantelli filan :)

bol bol yastık kılıfların olmuş ne güzel bana annemden başka kimse hediye almıyo şanslısın

kenarları filan el işi olan pikeden almayı yada yaptırmayı düşünmüyorum hazır takımlar var onlardan alıcam çok beğendim fransız güpürlü dantelli filan :)
benim var fransız dantelli evlilik setim nevresim takımınıda çok ısrar ediyo diye yaptırcam tek şartım var dantel ve kumaş aynı renk olucak ve pamuklu kumaş kullanılcak

benim var fransız dantelli evlilik setim nevresim takımınıda çok ısrar ediyo diye yaptırcam tek şartım var dantel ve kumaş aynı renk olucak ve pamuklu kumaş kullanılcak
evlilik setin var mııııı fotoğraf isitiyorummmm :3 ayrıyetten dantelli nevresim takımımı yaptıracaksın onuda yaptırınca fotoğrafını paylaşş :)

:) aynı zamanda süt annem sağolsun herşeyimi ona danışıyorum çok yardımcı oluyor 2. annem gibi yani :) tanışma nişan olsa daha da yardım eder eminim yani :)
ben ocaga kadar herşeyi bitirmeyi planlıyorum inşallah biter
alıncak listemdede bunlar kaldı :) tabi bide genel ihtiyaç listesi var all all bitmiyo banyo takımları zaten sinirimi bozuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…