Mutluluk nedenlerim 24. sayfada en düzenli hali ve yeniler:)

Mutluhatun'um hepsi çok güzeller yahu :) Sos tenceresine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim güle güle hatta kahkaha atarak kullan canım benim :):)

Çok teşekkür ederim daha iyilerini senin olur inşallah :)
Tesadüf işte küçücük bir yardımım olduysa çok mutlu olurum unuttuğum bişeyler var mı peki:)

Fazlası var eksiği yok sanırım gördüklerimden aklımda kalanlardan, eksik görürsem söylerim ama zaten bir şeyler illa ki eksik kalacak ileride de tamamlarsın çok da kafaya takma. Sevgilim bana sürekli böyle söylüyor, masraf yapma ileride birlikte alırız diyor ama insanın içine sinmiyor değil mi, bakayım dedim başkası ne tepki verecek :)

aynen öyle canım benim zaten çok az eksiğim kaldı onlarda farkedilmiycek şeyler:)
o yüzden çeyize ara verdim bohçasını hazırlamaya başladım ne masraflı işler insan içine girmenen anlamıyor
Allah hepimize kolaylık versin

Ay evet ya küçük küçük bir sürü şey alıyorsun yetmiyor büyüklerinden alıyorsun. Sonra iyisinden olsun çeyizde-bohçada diyorsun hoooop bir bakmışsın dünya kadar masraf oluvermiş. Valla Allah yardım etsin hepimize, zor işimiz

valla sorma bohçasını pierre cardin setlerinden alıyım dedim baya belimi büktü
daha bunun kıyafet bakım seti herşeyi var...

çok teşekkür ederim canımm bide bu alışverişin bittiği günü görsem

O biraz zor işte
Ben 3 buçuk aylık evliyim ve hala eksik birşeylerim var.
Ama evlenincede evinin durumuna göre almakta zevkli.
Ufak tefek şeyleri takıp acele etme derim sonra daha mantıklı alışverişler yapıyorsun
Tecrübe ile sabittir

valla ara verdim zaten yeter artık dedim kendime çok büyük eksiklerim kalmadı yani varda görmezden geliyorum
şimdi bohça hazırlamayla ugraşıyorum onunda çeyizden geri kalır yanı yokmuş

valla ara verdim zaten yeter artık dedim kendime çok büyük eksiklerim kalmadı yani varda görmezden geliyorum
şimdi bohça hazırlamayla ugraşıyorum onunda çeyizden geri kalır yanı yokmuş

Evet öyle bohça alışverişide baya masraflı ve detaylı ama zevkli telaşlar.Tadını çıkar.
İnsan evlenince o kadar çok birşeyler almaya veya birşeylerle uğraşmaya koşturmaca alışmış olmuyorki.
Sonrasında boşluğa düşüyorsun yani bitti şimdi diye

sende benim gibi yap canım :) ben liste hazırladım
ben evde boş nereyi bulursam oraya koyuyorum valla

Kuzum senin topiği incelerken en can alıcı noktayı buldum, listeni bizimle paylaşır mısın liste hazırlamak çok zor yaa, sen baya deneyimlisin listen faydalı olur benim gibi acemilere Mutfak listeni buldumda, başka listeler paylaştın mı göremedim heyecandan yazdım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…