- Konu Sahibi gxoxnxuxl xoxzçelik
-
ya arkadaslar allah aşkına 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim iki tane dünya tatlısı kızım var eşim üstümüze titriyor desem yeridir çok şükür bu günümüze allah herkese nasip etsin tabi fakat takıldığım bi konu var onu sorucam sizlere nedense hayatımın her devresinde kendimi mutsuz edecek bişeyler buluyorum kendime ben kendim izmirde yaşıyorum fakat istanbuldan gelin geldim bi zaman bunu takıntı yapıyordum yok işte burda kendimi yalnız hissediyorum burda kimsem yok ailem arkadaşlarım orda kaldı falan filan sonra allah nasip etti kardeşim izmire taşındı şimdi o burda ama ben yine mutsuz olmak için kendime birsürü sebep buluyorum bazen ağlama krizlerine giriyorum çocuklarımın ikiside küçük ve birer yıl arayla doğdular bende biraz kıl bi anneyim hiç tahammülüm yok etrafı kirletmesinler dağıtmasınlar akıllı dursunlar istiyorum olmayıncada çıldırıyorum ve bunun gibi daha birsürü sebep yazabilirim kendimi mutsuz hissettiğim...sizce ben hastamıyım neden böyleyim yada ne yapmalıyım çünkü artık eşimde bunalıyo en ufacık bişeyde hadiiiii hemen boşanmaya kalkıyorum ne bilim işte çok gıcık biriyim evlilikte tecrübeli bayanlar tavsiyelerinizi bekliyorummm lütfeeeeennnnnnnn........Çok üzgünüm çoook
sana öncelikle şunu söylemeliyim...
bence sen inanmayacaksın ama mutluluk sarhoşusun...
allah a çok şükür iki pırlanta gibi kız evladın var, ve eşin üzerinize titriyor...
izmir gibi güzel bir şehirde oturuyorsun fakat bunun kıymetini bilmiyorsun...
sağlık sorunun yok...
sanırım maddi sıkıntın da yok ki olsa burda paylaşırdın...
silkin kendine gel...
benim gibi eşin tuncelide allah ın dağında teröristlerin içinde görev yapmıyor...
benim gibi eşinden iki aydır ayrı değilsin...
her gün eşinden haber alabiliyorsundur benim gibi eşinden bir hafta haber alamadığın olmuyordur mutlaka...
eşimle bana deseler ki izmir e gel, ya da istanbula gel burda otur,
sevinmek ne kelime... dünyalarımızı veririz...
üstelik ben bu zorlukları şuan yaşıyorum ya, 7 aylık da hamileyim 2. bebeğime...
canını sıkma...
sahip olduklarının her zaman kıymetini bil arkadaşım...
ben, mutluluk dışında hiçbir şeye sahip değilim ama,
eşimin kızımın, ve doğacak yavrumun kıymetini iyi biliyorum...
kömürlükte dahi otursam, onlar var hayatımda çok şükür...
canım benım bıraz kaba olacak ama bana kızma sakınya arkadaslar allah aşkına 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim iki tane dünya tatlısı kızım var eşim üstümüze titriyor desem yeridir çok şükür bu günümüze allah herkese nasip etsin tabi fakat takıldığım bi konu var onu sorucam sizlere nedense hayatımın her devresinde kendimi mutsuz edecek bişeyler buluyorum kendime ben kendim izmirde yaşıyorum fakat istanbuldan gelin geldim bi zaman bunu takıntı yapıyordum yok işte burda kendimi yalnız hissediyorum burda kimsem yok ailem arkadaşlarım orda kaldı falan filan sonra allah nasip etti kardeşim izmire taşındı şimdi o burda ama ben yine mutsuz olmak için kendime birsürü sebep buluyorum bazen ağlama krizlerine giriyorum çocuklarımın ikiside küçük ve birer yıl arayla doğdular bende biraz kıl bi anneyim hiç tahammülüm yok etrafı kirletmesinler dağıtmasınlar akıllı dursunlar istiyorum olmayıncada çıldırıyorum ve bunun gibi daha birsürü sebep yazabilirim kendimi mutsuz hissettiğim...sizce ben hastamıyım neden böyleyim yada ne yapmalıyım çünkü artık eşimde bunalıyo en ufacık bişeyde hadiiiii hemen boşanmaya kalkıyorum ne bilim işte çok gıcık biriyim evlilikte tecrübeli bayanlar tavsiyelerinizi bekliyorummm lütfeeeeennnnnnnn........Çok üzgünüm çoook
kusura bakmayın ama acık konuşcam ewet hastasınız acilen dr. gitmeniz lazım saglıklı bir insan küçük şeylerden mutlu olurkaydirigubbakcemileya arkadaslar allah aşkına 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim iki tane dünya tatlısı kızım var eşim üstümüze titriyor desem yeridir çok şükür bu günümüze allah herkese nasip etsin tabi fakat takıldığım bi konu var onu sorucam sizlere nedense hayatımın her devresinde kendimi mutsuz edecek bişeyler buluyorum kendime ben kendim izmirde yaşıyorum fakat istanbuldan gelin geldim bi zaman bunu takıntı yapıyordum yok işte burda kendimi yalnız hissediyorum burda kimsem yok ailem arkadaşlarım orda kaldı falan filan sonra allah nasip etti kardeşim izmire taşındı şimdi o burda ama ben yine mutsuz olmak için kendime birsürü sebep buluyorum bazen ağlama krizlerine giriyorum çocuklarımın ikiside küçük ve birer yıl arayla doğdular bende biraz kıl bi anneyim hiç tahammülüm yok etrafı kirletmesinler dağıtmasınlar akıllı dursunlar istiyorum olmayıncada çıldırıyorum ve bunun gibi daha birsürü sebep yazabilirim kendimi mutsuz hissettiğim...sizce ben hastamıyım neden böyleyim yada ne yapmalıyım çünkü artık eşimde bunalıyo en ufacık bişeyde hadiiiii hemen boşanmaya kalkıyorum ne bilim işte çok gıcık biriyim evlilikte tecrübeli bayanlar tavsiyelerinizi bekliyorummm lütfeeeeennnnnnnn........Çok üzgünüm çoook
aslında haklısın işte sıkıntılarımı burda paylaşmamın sebebi birazda bu kaçtane arkadasım var psikolojik destek alan fakat pekte memnun sayılmazlar sakınlestırıcı yazıp gönderıyorlar ve sürekli uyuyorsun diyolar neyse ama sana çok tesekkür edıyorum hayatım çok ince bi detayı vurgulamıssın mutluluk dışında hiçbir şeye sahıp değılım diye biliyomusun senin yerinde olmak isterdim belkide bu ruh halime sebep olan şey bukadar tahammülsüz oluşum eşimi sevmediğimden olabilirmi sizce ona haksızlık yapmak ıstemıyorum çok iyi biri fakat uyumlu bir çift olmayı başaramıyoruz 6 yıldır aramızda yaş farkıda var ben 26 eşim 39 bilmiyorum belkide bundan :sm_confused: kısacası benim hayatımdada aşk ve mutluluktan başka herşeye sahibimsenağlama
sana öncelikle şunu söylemeliyim...
bence sen inanmayacaksın ama mutluluk sarhoşusun...
allah a çok şükür iki pırlanta gibi kız evladın var, ve eşin üzerinize titriyor...
izmir gibi güzel bir şehirde oturuyorsun fakat bunun kıymetini bilmiyorsun...
sağlık sorunun yok...
sanırım maddi sıkıntın da yok ki olsa burda paylaşırdın...
silkin kendine gel...
benim gibi eşin tuncelide allah ın dağında teröristlerin içinde görev yapmıyor...
benim gibi eşinden iki aydır ayrı değilsin...
her gün eşinden haber alabiliyorsundur benim gibi eşinden bir hafta haber alamadığın olmuyordur mutlaka...
eşimle bana deseler ki izmir e gel, ya da istanbula gel burda otur,
sevinmek ne kelime... dünyalarımızı veririz...
üstelik ben bu zorlukları şuan yaşıyorum ya, 7 aylık da hamileyim 2. bebeğime...
canını sıkma...
sahip olduklarının her zaman kıymetini bil arkadaşım...
ben, mutluluk dışında hiçbir şeye sahip değilim ama,
eşimin kızımın, ve doğacak yavrumun kıymetini iyi biliyorum...
kömürlükte dahi otursam, onlar var hayatımda çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?