Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Konuya yorumum, denenmişi denemem diyorum.

Evlenmişsiniz 3. kez zaten , anketinizin amacını çözemedim.Bir de hep bensiz yapamaz , onun derdi benim falan yazmışsınız da bu egonuzu okşuyor gibi ancak sağlıklı durumlar değil bunlar.Hele de intihara kalkışması falan.Neyse umarım mutlu olursunuz bu kez.

evet evlendim. ve bizim veziyyetde yəni 3 cü dəfə evli olan cift görmədim. bunu sizlərlə paylaşmaq istədim ki siz olsanız nə edərdiniz maraqlı gəldi fikirlər

Allah'tan Azeri lehçesi biliyorum, eksiksiz anladım. (hamısını bilirdim) Çok etkilendim evet geçmişte yaşamışsınız ama önemli olan şimdi. Şimdi mutluysanız ve geçmişten hata çıkarmışsanız aslında güzel bir gelecek sizi bekliyor. Sevgi o kadar güçlü bir şey ki yeter ki onu bilen, anlayan çıksın. Ne demişler düyanın en sert madeni olan kalp ısısını bulduğunda nasıl da erir. :)

Merhaba tam Türkçe olmadigo için hepsini okuyamadım ama sizi uzmemisse çok evlenebilirsiniz ;-)

Öncelikle cok güzel yazmıssın bazı konular Türkçe olmasına ragmen insanı bir yerden sonra sıkıyor yazdığın herseyi anladım sonuna kadar sıkılmadan merakla okudum cok güzel ifade etmissin kendini.
Ben olsam 2.ye bile cesaret edemezdim ama demek ki sende icinde onu tam olarak bitirememissin mutlu olacağına inanmıssın tekrardan hayatına almıssın umarım bu sefer yanılmazsın. Cocuk icinde zaten 1 yıl gözlemlemissin mutluyuz diyorsun bence cocuk düsünmelisin belki cocuk ilişkinizi daha da güzellestirir.

necə də gözəl dediz. Çox sağolun fikirləriniz üçün. vacib yəni önəmli olan hazırkı vəziyyət günümüz. keçmişdə qalmamaq lazım məncə. çıxardığımız dərslər bəs edər. hər şərdə bir xeyir var məsələsi

Salam) konuda etiketlenmişem deyesen tam baş açmadım)) ama bunu deye bilerem ki cox cetin heyat yaşamısan. Erken yaşda evlenmeyin en başda buraxdığın sehv olub. Niye bu qeder telesmisen bilmirem. O onsuzda sevirdise sen uni.ni qurtarana qeder gozleyerdi. Sen de boyuyerdin, fikirlerin de. Erken yaşda aile münasibetlerinin içine girmisen. Qaynana problemi, erken yaşda hamile qalmag. 18 yaşında sen hele özün uşaqsan qaldı ki uşağın ola. Men 18 yaşımda ilk ve tek sevgimle qarşılaşmışam. Sinif yoldaşımı sevdim, sevgili olduq Ayrılıb barışmaqlarımız oldu. O esger getdi, men uniye girdim. Uni qurtarannan sonra evlendik. 3 ildi ki evliyik.Yani sen de gozleye bilerdin. Uni.ni qurtarardın hec olmasa. Neyse. Sen uşaq oldugunchun problemler de cox olub, dava dalaş başlıyıb ayrılmısız 1ci defe. 2ci defe barışmısan buna okey. Senin sevdiyini anladım. Cunki sen gozun acılmamış onu gormusen sevmisen. İlk sevgi nece yaddan cıxsın, unudulsun ki. Barışdız sora o şilleden sonra ayrıldın (haqlı olaraq) 3cü defe yene barışmağına mena vere bilmirem. Qebul eliyeceyini bildiyi üçün çıxıb ki özümü atacam razılaşmasan. Her dediyini bele eletdirecey belke bu adam. İntihara el atmAq ele bele şey deyil. 3 defe boşanmaq da hemçinin. Hele de Azerbaycanda. Özün mennen yaxşı bilirsen. Sene meslehetim bunnan sonra ipleri eline al. Her şey kontrol altında olsun. Uşaq meselesini de hele saxla. Gör bir nece olur bu iş sonra qerarlaşdırarsan. Heyatında başarılar. Mutluluklar

Sevgi insana yapmam etmem dedikleri etdirir bunu gördüm. evet inşallah

Bu konuyla ilgili neden bildirim geldi ? Bdv de bir sürü konu var... İlk defa böyle bir şey gördüm bu konuyla ilgili yorum yapmak istermisiniz diye bildirim geldi ? Adminler deney filanmı yapıyor forumumu hareketlendirmeye çalışıyor anlıyamadım...

Təşəkkürlər. Bəli çox çətin olubn yaşadıqlarım və bunlar hamısı 18 yaşlarda olub. mənim yerimdə kim olsa dəlixalalıq olar))) uşaq ağlıynan tələsik verilən qərarlar səhvlər. tez evlənməyin fəsadları. çox sağol sənə də uğurlarrrr

Aynı kişiyi bırak , hiçkimseyle evlenmezdim .
kardeşim beni görüp gözü korktu. indi de deyir evlenmerem heç vaxt)) deyirem mən yeniden evlenmişəm sənə nolub. şükür ruh halim butun bu problemlerden yaxşı çıxdı dözdüm hər bir çətinliyə hər şeyə pozitiv baxıb həyatıma davam elədim. həyat 3 cü dəfə birləşdirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…