• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
necə də gözəl dediz. Çox sağolun fikirləriniz üçün. vacib yəni önəmli olan hazırkı vəziyyət günümüz. keçmişdə qalmamaq lazım məncə. çıxardığımız dərslər bəs edər. hər şərdə bir xeyir var məsələsi
Çok doğru herkes bunu yapamaz, yapmak da zorunda değil ama siz şans vermekten yana karar vermişsiniz. Hayatınız boyunca aldığınız dersleri unutmayın. İnşallah daha da güzelleştirecek çocuklarınız olur. Sevgiler..

Bu konuyla ilgili neden bildirim geldi ? Bdv de bir sürü konu var... İlk defa böyle bir şey gördüm bu konuyla ilgili yorum yapmak istermisiniz diye bildirim geldi ? Adminler deney filanmı yapıyor forumumu hareketlendirmeye çalışıyor anlıyamadım...

Ben de merak ettim.
Acaba kadın Azeri Türkçesi ile yazdı ona rağmen herkes anlıyor, bazısı Türkiye Türkçesi ile yazıyor kimse anlamıyor,
Okuyun da feyz alın bildirimi olabilir mi?? :D
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Aranızda eğitim ve dünyagörüşü farkı var gibi geldi. Kendini geliştirmeye açık olmayan biriyse ileride daha büyük kıskançlık patlamaları yaşayabilirsiniz. Bir yıl çok az

Bu konuyla ilgili neden bildirim geldi ? Bdv de bir sürü konu var... İlk defa böyle bir şey gördüm bu konuyla ilgili yorum yapmak istermisiniz diye bildirim geldi ? Adminler deney filanmı yapıyor forumumu hareketlendirmeye çalışıyor anlıyamadım...
banada geldi daha öncesinde oylama yaptım ondan diye düşündüm

Ben de merak ettim.
Acaba kadın Azeri Türkçesi ile yazdı ona rağmen herkes anlıyor, bazısı Türkiye Türkçesi ile yazıyor kimse anlamıyor,
Okuyun da feyz alın bildirimi olabilir mi?? :KK70:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Cancağızım, gördüğünüz üzere arkadaşımız aramıza yeni katıldı ve Azerbaycan'da yaşıyor, kendi lehçesinde derdini paylaşmaya çalışmış, yönetimde tümüyle "iyi niyetle Azerice kendini ifade etmeye çalışan bu üyemize yardımcı olmaya çalışmış.

Altında başka bir niyet yok, deney yok, forumu hareketlendirme çabası yok, ki zaten forum çok daha marjinal konularla uçup gidiyor :) kaldı ki böyle bir topiğin ardına da gizlenmez adminler, sizin dikkatinizi çekebilecek çok daha afili konular varken hem de.

Bildirim yardımcı olma çabasıyla gönderildi, biliyorum size değişik geldi lakin üyenin dili bizden farklı, bilemiyor, kendini ifade etmeye çalıştığından da her yere konusunun linkini vermiş, biraz da o yüzden yönetim müdahale etmiştir, yoksa sitede bir sürü Azeri üyemiz var ama onlar Türkçe'yi rahatça okuyup yazabildiğinden bir ayrıcalık yapılmadı hiçbirine, zorlanan birine yardımcı olmalıyız, biz hoşgörülü ve misafirperveriz değil miHoppa

1-2 cümle dışında hepsini anladım, çok mutluyum :KK48: Orada eşe "yoldaş" denilmesi çok hoş. "Eş" kelimesinden daha samimi geldi bana nedense... :KK51:

İkiniz de çocuk sayılabilecek yaşta evlenmişsiniz. Tokat olayı ve intiharla tehdit etmesi ağır şeyler ama kim bilir belki gerçekten almıştır dersini. Kıskançlığı da kalmadı demişsiniz.
Ama bence yine de çocuk için 1 yıl erken bir süre. Bence evliliğinizin oturması için bir süre daha beklemelisiniz. İnsanlar kolay kolay değişmez çünkü.
Dilerim çok mutlu olursunuz...

Şimdi bu yazıyı okuyunca kendi hayatımla bagdastirdim. Bana gelip gelip giden her seferinde affetigim sevdiğim adam çok büyük bir suç işledi ve tamamen yollarımız ayrıldı. Ben onu istemedim karakterinde sıkıntılar olduğu için o da başlasına gitmis ve beni hayatından silmiş sözüm ona ama beni sevdiginide biliyorum sadece bana ders vermek için boyle birsey yaptı. Bende yıkıldım benim için öldü dedimsede ara ara belkide suçsuzdur temizdir diye kalbim yumusuyordu. Bir kaç gün önce kendime onun suçlu olduğunu inandirdim ve bir daha bana donse bile affi yok diye karar aldim canim yana yana yine de rahatladım beyninden tamamen senin gibi silmeye basladim.
Şimdi bunu görünce dedim ki içimden bir gün o kendini bana affettirebilir mi bunun için çabalar mi düZelir mi? Çok sevdim çok bağlandim. Kıymetini hic bir zaman bilmedi. O beni kaybetti ben onu. Ne bileyim şimdi başka biriyle mutlu görünüyor ben aklının köşesinden bile gecmiyorumdur.
Çok isterdim benim sevdiğinden düzelmesini dönmesini mutlu olmayı hemde herşeyden çok. Ama çok zor. :(
Mutluluğun daim olsun ınsallah çok yakın zamanda bebekle taclanir bu mutluluk.

Cancağızım, gördüğünüz üzere arkadaşımız aramıza yeni katıldı ve Azerbaycan'da yaşıyor, kendi lehçesinde derdini paylaşmaya çalışmış, yönetimde tümüyle "iyi niyetle Azerice kendini ifade etmeye çalışan bu üyemize yardımcı olmaya çalışmış.

Altında başka bir niyet yok, deney yok, forumu hareketlendirme çabası yok, ki zaten forum çok daha marjinal konularla uçup gidiyor :) kaldı ki böyle bir topiğin ardına da gizlenmez adminler, sizin dikkatinizi çekebilecek çok daha afili konular varken hem de.

Bildirim yardımcı olma çabasıyla gönderildi, biliyorum size değişik geldi lakin üyenin dili bizden farklı, bilemiyor, kendini ifade etmeye çalıştığından da her yere konusunun linkini vermiş, biraz da o yüzden yönetim müdahale etmiştir, yoksa sitede bir sürü Azeri üyemiz var ama onlar Türkçe'yi rahatça okuyup yazabildiğinden bir ayrıcalık yapılmadı hiçbirine, zorlanan birine yardımcı olmalıyız, biz hoşgörülü ve misafirperveriz değil miHoppa

Ben garipsemedim Azerice yazıyor olmasını, tam tersi çok anlaşılır buldum.
Hatta Türkçe yazılan bir çok konudan daha net :)
Bdv icin bildirim gönderildiğine denk gelmemiştim, o değişik geldi :)
Açıklama için teşekkür ederim :KK200:

Evlilik kararı aldığınızda çok küçükmüşsünüz.Benim nazarımda 22 bir erkek için evlenme yaşı değil.Kendi hayatını çok erken eline alıp pekçok sorumluluk üstlenip olgunlaşan insanları katmıyorum.
Olmuş :)bundan Sonra ileriye bakmak gerekiyor geçmişte yapılan hataları onarıp anı yaşamak .Su akar yolunu bulur aynı eşiyle tekrar evlenen Arkadaşlarım var şimdi eskisinden çok daha iyiler .Onlarıda çok uyarmıştım denenmişin denenmesi olmaz diye ama utandırdılar :) Genelleme yapmamak gerekiyormuş. Dilerim çok mutlu olursunuz .

:KK200::KK200::KK200: Çox təşəkkürlər)

Back