Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
aynı derede iki kere yıkanmaz diyorum. ben olsam ikinci defa bile barışmazdım. tokat bana göre afedilecek bişey değildir. ama madem yeniden evlendiniz umarım herşey güzel olur.
bende zaten 5 il affetmedim. amma o hataya göre de silemedim işte. 5 yil gecse de. unutamadık. sehvlerden ders almaq da böyük şeydir. inşallah

Asla dönmezdim,hadi 1 kez boşandık pişman olduk yeniden denedik,ee ikinciye de anlaşamadık yeniden boşandık,üçüncü de ne değişecek ki,adam aynı adam,ben aynı benim ve insanlar değişmez yani kolay kolay. Ne diyim umarım yanılan ben olurum,mutlu olursunuz bundan sonra.

yaş, yılların pişmanlığı, kaybetme korkuusu, düşüncelerin değişmesi ve s ve s

Adam aynı adam 2 kere boşanılmış 3.sü olmaz umarım. Baya cesaretliymişsiniz.

Ben evlenmiş boşanmış biri olarak asla o öküze 2. şansı vermezdim.
Dilerim üzülmezsin bu işin sonunda ama aynı adama 2. şansı hele 3. şansı verirsen yine aynı şeyler olur...

bu kinle beş yıl adama yüzünü göstermemişsin ,daha da sana kötü hiçbir şey yapamaz
helal olsun sana
Allah mkutlu mesut etsin sizi
bu arada azericemiz çok iyiymiş sağlam anladık

Tokadi yemissin bosanmissin geri barismissin.daha kac kere bosanip barisacaksin ki.

yaş, yılların pişmanlığı, kaybetme korkuusu, düşüncelerin değişmesi ve s ve s
Ya ne olursa olsun. Çocuk bile yokken 3.yü denemek akıl karı değil bence. Hadi çocuk olur,onun için 1 kez denenir ki bence olmuyorsa çocuk için bile 2.ye denenmemeli,kaldı ki kendi ayaklarınız üzerinde durabilen bir kadın olarak bu adama mecbur değildiniz.

Abla ben okumayı bilmiyom ki biri anlatırsa fikrimi söylerim ya

kücük yaşta evlendiğiniz için bence boşanma olmuş . her tartışmada ayrılacak olsaydık biz de 3-4 kez boşanmıştık o zaman .
olgunlaşmayı beklemek en iyisi.
şimdi yaşınız kaç bilmiyorum . sanıyorum 23 yaşındasınızdır.
eşiniz de olgunlaşmıştır diye düşünüyorum.
yani 3. kez neden olmasın diycem ama yine ilk kavgada boşanırsınız diye korkuyorum açıkcası.

okuduğumu tam anlayamadım ama şahsen ben aileme aynı kişiyle 3. kez evleneceğimi söylemeye bile utanırdım.

gençmişsiniz ama hatalardan ders çıkarmamışsınız bence, inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…