- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
aynı derede iki kere yıkanmaz diyorum. ben olsam ikinci defa bile barışmazdım. tokat bana göre afedilecek bişey değildir. ama madem yeniden evlendiniz umarım herşey güzel olur.anlayamadım..
bende zaten 5 il affetmedim. amma o hataya göre de silemedim işte. 5 yil gecse de. unutamadık. sehvlerden ders almaq da böyük şeydir. inşallahaynı derede iki kere yıkanmaz diyorum. ben olsam ikinci defa bile barışmazdım. tokat bana göre afedilecek bişey değildir. ama madem yeniden evlendiniz umarım herşey güzel olur.
ilk 2si cocuk yaştaydı 18 yaşında idim. amma şimdiki düşüncelerimle o yaşdaki ayni degil2.defa bile evlenmemeliydin
yaş, yılların pişmanlığı, kaybetme korkuusu, düşüncelerin değişmesi ve s ve sAsla dönmezdim,hadi 1 kez boşandık pişman olduk yeniden denedik,ee ikinciye de anlaşamadık yeniden boşandık,üçüncü de ne değişecek ki,adam aynı adam,ben aynı benim ve insanlar değişmez yani kolay kolay. Ne diyim umarım yanılan ben olurum,mutlu olursunuz bundan sonra.
Aynı adamla 3.kez resmen evlenmiş...Ben fikir paylaşamicam çünkü okuduğumu pek anlamadım
Aynen valla ben de anlayamadımBen fikir paylaşamicam çünkü okuduğumu pek anlamadım
atalar 3den demiş)) bu son inşAllahAdam aynı adam 2 kere boşanılmış 3.sü olmaz umarım. Baya cesaretliymişsiniz.
Ya ne olursa olsun. Çocuk bile yokken 3.yü denemek akıl karı değil bence. Hadi çocuk olur,onun için 1 kez denenir ki bence olmuyorsa çocuk için bile 2.ye denenmemeli,kaldı ki kendi ayaklarınız üzerinde durabilen bir kadın olarak bu adama mecbur değildiniz.yaş, yılların pişmanlığı, kaybetme korkuusu, düşüncelerin değişmesi ve s ve s
5 yil gecti ve cok şey deyisdiBen evlenmiş boşanmış biri olarak asla o öküze 2. şansı vermezdim.
Dilerim üzülmezsin bu işin sonunda ama aynı adama 2. şansı hele 3. şansı verirsen yine aynı şeyler olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?