Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Canım çok tatlı yazmışsın.
Şuan mutlu görünüyorsun Allah daim etsin.
Fakat damlara çıkıp intihar etmeye kalkan bi adamın sağlıklı bi psikolojisi yoktur bence. Inşallah uzulmezsin

Nasıl bildirim gönderebildi acaba derken kazen in mesajını okudum

Konunu okumaya çalıştım ama çok zorlandım :)
İnşallah herşey çok güzel olur sizin için , her daim mutlu olun .

Canım çok tatlı yazmışsın.
Şuan mutlu görünüyorsun Allah daim etsin.
Fakat damlara çıkıp intihar etmeye kalkan bi adamın sağlıklı bi psikolojisi yoktur bence. Inşallah uzulmezsin
İnşallah. Çox sağolun.evet bu konuda onunla uzun uzun söhbetlerimiz oldu. məni qorxutmaq razı salmaq üçün ele elediyini dedi mənə. amma 1 il içərisində şükürlər olsun mənfi bir şey görməmişəm.

Maddi durumunuz izin verirse bebce ayri ayri veya birlikte bir uzmandan (aile danismani olabilir, psikolog olabilir) yardim alin. En guzeli sizin icin bundan sonra saglikli ve tutarli bir iliski olacaktir. Cocuk icin acele etmeyin, hamilelik sureci zor bir surec, saglam psikoloji istiyor.

Arkadaşım selamlar :) ben nedense sizin güzel dilinizi pek anlayamıyorum okurken, yine de hakkında hayırlısı olsun demek istedim.. sevgiler..

:))
Aynı adamla 3.kez resmen evlenmiş...
Şuan için herşey yolunda gidiyormuş...

5yıl ayrı kalmışlar...
Birbirlerinden vazgeçememişler...

Adam intihar girişimlerinde bulunmuş...
Adamın anası oğlum elden gidiyor yapma etme barışın demiş...:))

Bayılıyorum Azeri diline

valla menim yaşda yaşadıklarımı kim yaşasaydı çoxdan timarhanelik olurdu her halda))) Allaha şükür ki psikoloji terefden güclü bbiriyəm bütün başıma gələnlərlə mübarizə apara bildim. ilerki zamanlarda aile içi problemlerimiz olsa bu sefer evet baş vuracagiz psixologa. amma şimdilik sorun yox

Çoooox şirin yazmışsızın ayy cox təşəkkürlərrrrr mən də türk dilinə)

çok karışık okudum kusura bakma iki üç kere okumaya çalıştım şu azeriyi türkçe diliyle okumaya çalıştım.
sen 2 kez evlenip boşanmişsin niye üçüncü niyee..
bence evlenme.. ayni şeye yaşayacaksan yine pişmanlik duyma.

Anlamayanlara özet
Arkadaşım selamlar :) ben nedense sizin güzel dilinizi pek anlayamıyorum okurken, yine de hakkında hayırlısı olsun demek istedim.. sevgiler..

ben anlamadım şu anda yine aynı adamla mı evlisin?

küçük yaşta okulu bırakıp komşu oğluyla evlenmiş. tabi kaynana da aynı evdeymiş. kaynanayı sevmemiş. hamile kalmış ayrılmak zorunda kalmış. bu arada hamile olarak ayrılıyor. stresten çocuğu kaybetmiş. sonra adam tekrar şans istemiş. çünkü komşular görüyorlar birbirlerini sürekli. ayrı ev tutup birlikte yaşamaya devam etmişeler. konu sahibi de okula başlamış. ama adam kıskançlık krizlerine girip şiddet uygulamış. bu sefer boşanmış. okulu da bitirip başka yere göçmüş.
işe de girmiş herşey iyi güzelken, cenaze dolayısıyla memlekete geliyor. gene görüyor adamı. adam bu süreçte 2 kere intihar etmiş. 3. yü de binanın tepesine çıkmış beni affetmezsen atarım kendimi demiş. tabi aradan 5 yıl geçmiş konu sahibi de affetmiş.
mutlu olur muyum, çocuk istiyoruz demiş.

bana göre adam anormal.

2 kez evlendikde cocuk idik o da ben de. aradan yıllar geçdi. yapılan hataların farkına vardık ve başka birilerini sevemedikş yine evlendikş 1 yıldır evliyim şimdi çok da mutluyum

Allah mesut etsin. Yaşınız daha çok genç anlaşılan, çocuk için acele etmeyin. Ben olsam en az 2 sene beklerdim. Adamın değiştiğine emin olun.

İnşallah işinizi gücünüzü de bırakmamışsınızdır.

Adam 1 kez şiddet uygulamış, kendine zarar verme eğilimi var. Böyle bir adamı çocuklarının babası yapmamalısın. Ya başka bir şeye kafası bozulur da intihar ederse. Çocuklarının geçireceği travmayı düşünebiliyor musun? Ayrıca 1 kez döven hep döver. Aklından bile geçirme bu adamı.

okulu birakmadim hic bir zaman. ilk defe evlenirken universiteye girmişdim yeni 1ci sinif.
evet belke dişardan oyle gözüke bilir. amma men onu anliyorum. caresiz kaldıysa kendini affetdire bilmek için seviyorsa insan her şey yapa bilir

sağol valla bu kadarını anlayamamıştım.

konu sahibesi çocuk falan yapma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…