Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
2 kez evlendikde cocuk idik o da ben de. aradan yıllar geçdi. yapılan hataların farkına vardık ve başka birilerini sevemedikş yine evlendikş 1 yıldır evliyim şimdi çok da mutluyum

Ben olsam 2. şansı bile vermezdim
Ama sen 3. yü de vermişsin ve mutlu olduğunu söylüyorsun
Umarım böyle devam eder

hayir tabiki. çalışıyoruz 2miz de. evet 25 yaşındayım daha. təşəkkürlər

amma 1 tokat ona 5 yil ayri qalmağa səbəb oldu. 5 ildə nələr yaşadı nələr. mənsizlik ona ən böyük cəza oldu. bir də o səhvi edəcəyinə inanmıram. 1 il içərisində də şükür ki elə bir şey olmayıb

seven kişi şiddet uygulayamaz. tokatta atamaz, kendimi intihar ederim diyerek psikolojik şiddette uygulayamaz

2 kez evlendikde cocuk idik o da ben de. aradan yıllar geçdi. yapılan hataların farkına vardık ve başka birilerini sevemedikş yine evlendikş 1 yıldır evliyim şimdi çok da mutluyum
siz mutlusun ya gerisi boş:) umarim yine boşanmazsin 4,sü olmasin.. ömür boyu evlilik olsun :) mutluluklar:)

İnşallah bundan sonra da evliliğinizi sarsacak bir şey yaşamazsınız

Üçüncü kez aynı kişiyle evlenmek büyük cesaret. Sanırım ben yapamazdım

Bu arada Azerbaycan Türkçesine aşığım okudukça içim kıpır kıpır oldu

Evet böyük cəsarət. Amma sevgi də cəsarət istər. Hər səhv nəsə öyrətdi bizə. Hər işdə bir xeyir var həqiqətən də. Bizim üçün xeyirlisi də 3cü dəfədən imiş yəqin)) təşəkkürlər

yazıyı okuyamadım karışık olmuş

Evet böyük cəsarət. Amma sevgi də cəsarət istər. Hər səhv nəsə öyrətdi bizə. Hər işdə bir xeyir var həqiqətən də. Bizim üçün xeyirlisi də 3cü dəfədən imiş yəqin)) təşəkkürlər

Sizin adınıza inşallah en hayırlısı güzeli olmuştur. Bundan sonra aranız hiç bozulmasın Allah en hayırlısından evlat nasip etsin size

Aileniz bir şey demedi mi o kadar evlenmeye boşanmaya ? Valla benim annem çok kızardı yeter oyun mu oynuyosunuz diye

Yazdıklarınız gayet anlaşılır, umarım bu kez mutlu olursunuz. Yine de ben sizin yazdıklarınız aksine çıkarılmış bir ders görmüyorum iki tarafta da. Kendine ve karşındakine zarar verme eğilimi olan bir insan, tehditle istediğini alan bir insanla bırakın üçüncüye evlenmeyi, birinciden sonra yüzüne dahi bakmazdım. Nefret ederim karakterini düzeltemeyip kendini acındırarak iş becermeye çalışan insanlardan. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Oncelikle bu azerice ne tatli bir dil.

Ama konuyu pek okuyamadim .
Baska uyenin yazdiklarindan cikardigim kadar bu adam kendisini oldurmek istemis. Intihar etmek istemis. Bence ondan bir cacik olmaz.
Initharla baskiyla sizi geri istemis.
Ne bileyim..okadar tatli yazinca da kirmak istemem sizi ama bence baska biriyle gorusseniz daha hayirli olur gibime geliyor.

Amin. Ailəm sağolsun hər zaman hər yerdə arxamda dəstək olublar mənə. qərarlarıma da qarışmayıblar

aslinda karakterini düzəldib. amma mən ona bunu göstərməsi üçün şans vermirdim. şans istəyirdi dəyişdiyini düzəldiyini göstərmək üçün. ona görə o hərəkəti elədi sonunda məcbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…