• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Sevgili Brilyant o adam intihar etmeyecekti biliyorsun değil mi :) dikkatini çekmek istemiş, sana vicdan azabı yaptırmak istemiş. Bana kıyamaz diye düşünmüş ve haklıymış :) umarım güzel bir hayatın olur. Madem dersini aldın bundan sonra sende çevrendeki genç kızları erken evlilik konusunda uyar ve ayakları üstünde durmalarına teşvik et. Mutluluklar :)

Evlənmə dairəsindəkilər bir daha boşanmak için gəlirseniz asla sizi boşamayız dedilər)) Sizi evləndirib boşandırmakdan yorulduk dedilər))

Buna çok güldüm. :) Sanırım sizin sorununuz çok genç yaşta evlenmiş olmanız.olgunlaştıkça sorunlarınız da azalacaktır inşallah.

Dama çıkıp atlaram ha!
Diyen adamlar bana pek mantıklı gelmiyor...
benim felsefem insan sevdiği için yaşamalı ve sevdiğini güzel yaşatmalı...

Cesaretine de hayran kaldım boşanıp aynı adamla 3.kez :silah:evlenmek bilemedim ben yapmazdım sanırım...

Umarım asla pişman olmazsın ve çocuk konusunu ertelemeni tavsiye ederim...

Hep mutlu ol❤

Forumun dili Türkçe'dir. Site kuralları gereği zorunludur fakat Azerice hiç bir sorun teşkil etmemektedir. Dil konusunda ki hassasiyetimiz yabancı dilleri kural dışı kullanıp ama ben ne yaptım diyenlerden dolayı konmuştur. Bu konuda çok şikayet gelecek bu şikayetlerin önüne geçmek için böyle bir açıklama gereği duydum.

Ben de o bildirim olayını çözemedim. Kazenin mesajını da kaçırdım :)

Kazen in mesajı 2. sayfada .
Sanırım olası forum dili Türkçe dir şeklindeki eleştiri ve şikayetlerin önüne geçmek istedi .

Cancağızım, gördüğünüz üzere arkadaşımız aramıza yeni katıldı ve Azerbaycan'da yaşıyor, kendi lehçesinde derdini paylaşmaya çalışmış, yönetimde tümüyle "iyi niyetle Azerice kendini ifade etmeye çalışan bu üyemize yardımcı olmaya çalışmış.

Altında başka bir niyet yok, deney yok, forumu hareketlendirme çabası yok, ki zaten forum çok daha marjinal konularla uçup gidiyor :) kaldı ki böyle bir topiğin ardına da gizlenmez adminler, sizin dikkatinizi çekebilecek çok daha afili konular varken hem de.

Bildirim yardımcı olma çabasıyla gönderildi, biliyorum size değişik geldi lakin üyenin dili bizden farklı, bilemiyor, kendini ifade etmeye çalıştığından da her yere konusunun linkini vermiş, biraz da o yüzden yönetim müdahale etmiştir, yoksa sitede bir sürü Azeri üyemiz var ama onlar Türkçe'yi rahatça okuyup yazabildiğinden bir ayrıcalık yapılmadı hiçbirine, zorlanan birine yardımcı olmalıyız, biz hoşgörülü ve misafirperveriz değil miHoppa

bir kere olmadiysa hadi ikinci sansi bir nebze anlarim iciniz rahat olsun diye ama 3 fazla.. fuzuli.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konunun ozelligi ne ki bildirim gelmis?

Artık konulara bildirim mi gönderiyorsunuz ?

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ??

Açıkcası özür dileyerek yazılar ters oldugu için okuyasım gelmedı.

Umarım mutlu olursun.

Açıklamayı okursanız nedenini anlarsınız.

Salam hər kəsə.

Sizə həyatımın qısa özkeçmişini yazmaq istədim. Çünki, inanmıram ki, kiminsə mənim kimi həyatı olsun.
Əvvəlcədən oxuyan, bəyənən, rəy yazan hər kəsə təşəkkürlər. :KK200:

Qızlar, 18 yaşında məktəbi qutarıb ali məktəbə daxil oldum. Eyni binada yaşayan qonşumuz oğlan mənimlə maraqlanırdı. 15 yaşımdan bəri. Sevirdi də demək olar) nəysə 18 yaşında universitenin 1-ci kursunda biz tanışdıq və ailə qurduq. Məndən 4 yaş böyük idi. Çox gözəl toyumuz oldu. Məən də onu sevirdim. 1 ay sonra hamilə olduğumu öyrəndim. Bilmirdim sevinim ya necə. Çünki özümüz də hələ uşaq idik. Qaynanam (kayınvalidem) münasibətlərimiz yaxşı deyildi. Bu da yoldaşımla aramızda problemlər yaradırdı. Eyni evdə qalırdıq. Sonunda o məni də götürüb yeni bir evə çıxdı. Amma bizdə vəziyyət yenə yaxşı olmadı. Hər gün dava edirdik. 3 ay olmuşdu artıq və ayrılmaq istədim. O da razı oldu. Rəsmi ayrıldıq. 4 aylıq hamilə iken sinir və stressdən düşük yapdım. Və də qonşu idik. ayrılsaq da hər gün onu görürdüm. O peşman olmağa başlamışdı. Demək olar hər gün gəlib üzr istəyir, barışmaq istədiyini deyirdi. Neysə 4 ay keçdi və barışdıq. Yeni bir evə köçdük. Mən universiteye gedib gəlirdim. O da işe. Hər şey çok güzel iidi. Amma onda qısqanclıqlar başlamışdı. Hər şeyə hər yerə hamıya məni qısqanırdı. Çox sevirdi məni. Bu da aramızda yene de problemlər yaradırdı. Və bir gün yenə qısqanlığına görə yaranan kavgada mənə tokat atdı. O an mənimçün bitti. Şiddət qəbul edəməyəcəyim şeydir. Topladım hər şeyimi getdim. 1 ay sonra boşandıq. Boşanmaq istəmirdi amma mənim neccə qərarlı olduğumu görüb israr etmənin mənasız olduğunu başa düşdü. və yenə də ayrıldıq...
Qonşu idik deyə qaldığım şəhərdən köçdüm başqa yerə. Ailəm isə orda qalırdı. Universiteti bitirdim. Özümə iş tapdım. Yaxşı maaşım var idi. Digər ölkələrə səyahət etdim. Günlərim maraqlı, sakit keçirdi. Bütün bu yaşadıqlarım olmamış kimi həyata dvam etdim.. Ailəmə yük olmadan öz ayaqlarım üstündə durdum. Və onu təmiz beynimdən sildim. Həyatımda heç kim olmadı. Qəlbim elə sınmışdı ki, kimisə həyatıma almağa, bağlanmağa çox qorxurdum. İstəyənlər çox idi amma yaxın buraxmırdım.

5 il keçdi beləcə. 5 illl... Bu keçən 5 il ərzində o demək olar hər gün ailəmin yanına gedər məni soruşar barışmaq istədiyini deyərdi. Amma mən qəti üzünü də görmək istəmirdim. Yenə də bağışlamadım. Anası hər gün gəlib anamlara yalvarardı ki bağışlasın oğlum elden gedir. Bütün bunlara baxmayaraq yenə də bağışlamadım. O şillə çünki sanki mənə yox həyatıma dəymişdi. 2ci dəfə şans verməyimə baxmayaraq onu dəyərləndirməmişdi. Ona görə də bitmişdi mənimçün.
Bir gün dedem rahmet etdi və ailəmin yanına döndüm. Orda qalmağa başladım. Hər gün yolumu kəsməyə başladı. Ona başa salmağa çalışırdım ki, bizdə hər şey qutarıb. Amma başa düşmürdü məni. Bir gün bizim evin karşısındakı binaya çıxıb zəng etdi evimizə. Pəncərədən baxanda gözlərimə inana bilmədim. Binanın başına çıxmışdı. Ona şans verməsəm özünü öldürəcəyini deyirdi. Gözlərimin qarşısında. Ona görə risk edə bilməzdim. Və ona enməsini şans verəcəyimi dedim. Vəəə beləcə bizim hekayəmiz yenidən başladı:KK200:

Özünü mənə yenidən sevdirdi. Halbuki bitmişdi məndə hər şey. Onu yenidən sevməyə başladım. 6 ay sonra yenidən evləndik:KK60:. Evlənmə dairəsindəkilər bir daha boşanmak için gəlirseniz asla sizi boşamayız dedilər)) Sizi evləndirib boşandırmakdan yorulduk dedilər))) Yeni bir evə köçdük 2miz. və artıq 1 ildi evliyik. Mən də o da işləyirik. Məni hər şeydən çox sevir. Mən də onu. Şükür ki əvvəlki kavgalarımız olmur. Daha uşağımız yoxdur. Amma artıq istəyirik. Allah istəyən hər kəsə nasib etsin inşAllah.

Başıma gələn bu qədər şeydən çox dərs çıxardım. Məsələn erken evliliyin yol açdığı problemlər, boşanmış qadına olunan təkliflər və insanların iç üzləri, öz ayaqları üstündə durmaq və s və s.
Bir gün bunlar haqqında da sizinlə bir blog paylaşaram bəlkə.

Bu qədər:KK54:
Sevgili olmanız gereken dönemde evlenmişsiniz ve sevgilimin döneminde yaşanacak ayrılma ve barışmaları evlenip boşanarak yaşamışsınız. Ama o tokat olmasaydı keşke. Ben affedebilir miydim bilmiyorum. Umarım her şey iyi olur sizin için.

Aynı derede iki kere kere yikanilmaz ..değil üç ,iki bile olmaz ..şans verdiğim adam bunu degerlendiremiyorsa onun sorunu .isterse gökdelenden atlasın ..

Konuyu zorda olsa okudum.

“Çok seviyor çok kıskanıyor bende seviyorum aşkını dağlara yazacak çatıdan atlayacak çocuk istiyoruz dünyayı geziyorum “ Türevindeki sosyal mesajlarınızın ardında ki derdinizi anlayamadım.?

3. Defa aynı kişiyle evlenmeyiz sonucu çıksa boşanacak mısınız? Bu anket neden açıldı ? 3 defa aynı kişiyle evlenecek kaç üye daha var ? Kafamda deli sorular :)

İnşaAllah bundan sonra çooox xoşbəxt olarsan,bacım...Allah səadətini daim etsin...
Səhvlər də,yanlışlıqlar da insanlar üçündür...Bundan sonra sahib çıxın bir-birinizə,əlləriniz,gözləriniz,ən əsası qəlbləriniz heç vaxt ayrılmasın...
Chox sagol. Allah her kesi xosbext etsin amin inshAllah. Biz de daxil☺️

Ya ne kadar tatlı yazmışsınız, bayıldım tabirlerinize.. "Yoldaşım" ne güzel bi ifade :))

Dilerim çok mutlu olursun güzel kardeşim :KK200:
Choooox teshekkurler. Aha bizlerde eshim evezinde yoldashim yeni heyat yoldashim ifadesi ishlenilir. Mentiqce chox uygun duzgun kelimedir. Heyat yoldashim heyatimin yoldashi☺️

Aybalam, seni üzmek istemem de Allahın hakkı üçtür mantığıyla evlenmeyeydin keşke. 2 kez şans vermişsin zaten, üçüncüde değişeceğine ben pek ihtimal vermiyorum. Can çıkar huy çıkmaz derler, kaldı ki böyle aşırı tepkiler veren insanlar seni hep yorar, sağlıklı bir ilişki yaşayamazsın. Hakkında hayırlısını dilemek isterdim ama buradan bana pek hayır görünmüyor. Kusuruma bakma.

Bu konu dert olmadığı halde yorum yaptim görünce. Şimdi yine istek geldi yorum yap diye. Başka konuda reklamı çıkıyor. Forum kurallarını okuyun yeni üye olduysanız. Neden taciz ediyorsunuz? Oylama da ayrı konu. Evlenmişsiniz hala neden evlenir misiniz diye soruyorsunuz anlamadim. Kararınızdan da memnunsunuz hani bir kuşkunuz yok. Burası özgeçmiş yazma yeri değil. Adi üstünde "bir derdim var" bölümü. Konu da, anket de yersiz. Biraz dikkat.
Evvelce qeyd edim ki, yeni qeydiyyatdan kecmishem ve hansi forma ne cur yazilar daha yeni yeni basha dushurem. Men yorum yapmaniz uchun teklif ya da sorgu gondermirem. Beli evlenmishem peshman da deyilem inshallah Allah peshman da etmez sadece menim bashima gelenler etrafimda tanidigim kiminse bashina gelmeyib. Bunlari sizlerle paylashib sizin fikirlerinizi almaq mene maraqli geldi. Bu qeder sadece

Back