Kız İsteme mutluhatunun planları ve hazırlıkları....:)

veee bunlarda yastıklarım daha süslenmediler ama olsun :) inşşallah süslendiği zamanda paylaşırımm

bunlarda damat bohçası ve kayınpeder için hazırlanacak bohçaların kumaşları aslında mavinin rengi bu kadar koyu değil...kayınvalidem içinde pembe bohça hazırlanıcak ama uygun renk bulamadım :)
kenarlarına dantel yapılıyor

Son düzenleme:
yavaş yavaş herşey oluyor bu bohçaya konulacak nevresim takımı kanaviçe takımınıda göstereceğim size

Menüyü de hazırladın mı =) maşallah her şeyi düşündün =) mavi bohça güzel olacak gibi, koyuyken bile rengi çok hoş

Menüyü de hazırladın mı =) maşallah her şeyi düşündün =) mavi bohça güzel olacak gibi, koyuyken bile rengi çok hoş

menüyüde düşündüm gibi ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var tabi :)

zeytinyağlı yaprak sarma
kıymalı gül böregi
peynirli poğaça
meyveli kek
patates salatası
mercimek köftesi
çikolatalı kurabiye (kurabiyelere kurdele bağlıyolar öyle bi sunum istiyorum)
truffle
pasta
ama bişeyler eksik gibi geliyor herşeyden 2 çeşit olsun dedim annemde o zaman çok fazla olur istersen bi kaç şey daha ekleriz dedi ama bulamadım

Şu an bir eksik gözüme çarpmadı, ama aklıma gelirse söylerim =)

sevgili kayınvalidemin bohçasına konulacak kanaviçe takımı el emegi göz nuru işlemeleri bile gerçi danteli resimde pek belli olmuyo ama

her şeyi çok güzel düşünmüşsün canım benimde olacak bu yaz bir şeyler ama ben henüz hiç bir şey yapmadım ve ne yapılması gerektiğinide bilmiyorum.. Bide sevgilim Samsun'lu ben Mardin'li ne yapıcam hiç bilmyorum bazen oturup ağlayasım geliyo

niye ağlayacaksın ki canım:44:
Benim sevgilimde aslen vanlı
Bence sende hazırlıklara yavaş yavaş başla herşeyi bi anda yapmaya çalışınca bütçe sarsılıyo

Bu bohça işi nişanda olmuyor mu yaa

evet canım ama bizim sözle nişanın bir arada olma ihtimali var o yüzden hazır olsa iyi olur en azından bu konuda bi fikrim oldu

hmm bende korktum bir an daha hiçbirini almadım çünkü

niye ağlayacaksın ki canım:44:
Benim sevgilimde aslen vanlı
Bence sende hazırlıklara yavaş yavaş başla herşeyi bi anda yapmaya çalışınca bütçe sarsılıyo

çok haklısın canım bende bakındım bu gün biraz lavanta kesesi baktım ama kendim yapmak istiyorummm :)

çok haklısın canım bende bakındım bu gün biraz lavanta kesesi baktım ama kendim yapmak istiyorummm :)

yaparsın çok basit :)
kiloyla lavanta satılıyo 5 tl filandı yanlış hatırlamıyosam kumaş alıp diktirsen terziye 2o 30 lira filan tutar güzelce süslersin

yaparsın çok basit :)
kiloyla lavanta satılıyo 5 tl filandı yanlış hatırlamıyosam kumaş alıp diktirsen terziye 2o 30 lira filan tutar güzelce süslersin

hazır keseler satılıyor ya canım :) onları çiçeklerle bağlamak istiyorum bakalım bi her şet belli olsun.. sen bohçaları hazırladın mııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…