Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen güveniyosan eşine bütün kız arkadaslarinla taniştir:)benim adima üzülme boşuna çok mutluyum cunku

örneği var, üniversitedeyken 34 yaşında bi arkadaş vardı evliydi ve çocuğu vardı çalışıp kazanmıştı bizim bölümü neden olmasın yaparsın

doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur diye boşa demiyorlar zaten.
ayşe sırf doğruları söylediği için nasıl suçlu oldu!

Hala yazimi iyi okumamissin basinda ne dedim bu adamlar sevgililerinin yada karilarinin kız arkadaslarina niyeyse asılmaya bayiliyolar dedim
Sinirlenmeyin
İlle sizin arkadasiniz olmasina gerek yok. Keske esinizin sadakatsizliginden emin ola ola evlenmeseydiniz diyorum hala.
Ha yok ille arkadastan supheliyseniz, telefonunuzu saklayin esinizden. Oradan kadinlarin nunaralarini almasin
Siz tanistirmasaniz da kendi tanisir falan

Sen güveniyosan eşine bütün kız arkadaslarinla taniştir:)benim adima üzülme boşuna çok mutluyum cunku
Tanisiyor zaten, meslektasiz biz. Kucuk bir yerde yasiyoruz herkes tanir birbirini hemen hemen.
Guvendigim adamla evlendim. Yoksa kafayi yerdim sanirim

Boyle bir duruma benzer bisey benmde basima geldi...gecen sene esimin arkadasi benim kardesimi aramis ..goruselim diye ..kardesim bosandi esinden uc sene once..esimin arkadasi da evli iki cocugu var..
Kardesim abi esinle kalacak yer ariyorsan gel bende kal ben izmire gidiyorum anahtari vereyim sana demis ..hayir gerek yok tek geldim otelde kaliyorum senle gorusmek istemistim demis ..laf arasinda bana anlatti kardesim..bende uyardim bi daha ararsa bana hemen haber et diye
Aradan bi sene gecti ...tekrar aramis adanadan ankaraya gelecekmis kardesimle gorusmek istiyormus bi cay icelim falan demis olmaz abi cok yogunum hastalar bekler diye reddetmis yine..hemen benibaradi bi beni ne saniyo her buraya geldiginde ariyo diye...ben hemen esimin kardesim dedigi adami aradim..
Bu arada sunu da belirtemiycem esim onun icin kredi cekti bankadan o kadar sever
..ayrica liseden beri arkadaslar ve ayni yere atandilar ilk evlendik kapi komsumizdu ..yedigimiz ayri gitmezdi
Neyse bu arkadas borcunu odemedi ve iki yildir esimin telefonlarina cikmiyor olay olurken
Ben aradim bu adami agzima geleni soyledim...niye oyle dusunuyorsun da ben sadece konusmak icin aradimda falan filan ..esime soyleyip soylememek konusunda kararsiz kaldim ne diycektim zaten ilk darbeyi vurmustu maddi acidan bi de bunu dersem cok sarsilcakti.ama herseyi goze alarak eşime söyledim...tabi tepkisi bekledigim gibi oldu sen benim tel.nu acmazsin baldizimi ne ararsin diye...tum arkadaslugini bitirdi..onceden bi umudu vardi parasi yok ondan odemiyo diye yine de kardesim derdi ...ama simdi tamamen kopardi baglarini...paraya degilde guveninin sarsildigina uzuluyor esim..
Bu arada gene açmıyor telnu. Esim hala beyfendiligini bozmadi duyurmadik onun esine...kadinda o kadar kiskanc biridir ki anlatamam ...konu hala havada .bosu bosuna borc oduyoruz o adam yuzunden..

Hepimizin normal zamanlarda eşli görüştüğü oturup kalktigi arkadaşları var, konu sahibi arkadaşına toz kondurmuyoe ama bence ayşe nin davranislari tuhaf, eksik anlattigi biseyler var gibi.

bana da garip geldi,açıkçası ben yaşasam evet afallarım ama bi güzel tersler, sakin kalamaz, sen ne demeye çalışıyorsun be saçmalama kendine gel derim.sakin kalıp gidip arkadaşıma anlatayım diye düşünmem. ayşe asla suçlu demem günahını almam,iyi ki de anlatmış ama takılırız beraber demek bence farklı bir şey. orda demesi lazım ki neden benim yanıma geliyorsun git eşinle görüş vs.garip ya çözemedim.takipteyim.

Bende bütün erkeklerin böyle oldugunu düsünuyorum yasadigim tecrubelerden.herkesin gorüsü ve tecrubeleri farklidir bu hayatta.guvenebilecegin erkek yoktur.bu benim görusum. hala anlamak istemiyosun

Benim yorumum yalnis anlasimis qaliba ben erkek sucsuz demiyorum suclu hemde en dibine kadar ama Aysede cok suclu evet soyledi ya bu kiz dusuk yapsa bi bebek canin dan olsa ne olucak?sabr ede bilirdi o adamada oyle sert konusa bilirdiki bi daha arama cesareti bulamazdi. Ben kizinda masum olduguna inanmyorum kim ne derse desin

Yoo ben sizi anladim. Siz beni anlamadiniz. Sorun degil ama. Sizce butun erkekler ayniysa o zaman butun kadinlar da ayni olmali duz mantikla. Bana hic bir kadin olarak bu tarz bir teklif gelmedi erkeklerden,cok cirkin de degilim gerci

Soylemek istedigim su ki,bir erkek veya kadin aldatmak isterse her turlu aldatir. Ve tum erkekler ayni degildir,tipki tum kadinlarin da ayni olmadigi gibi.

Herkesin görusu farklidir herkesin görusune saygi duy.herkesin yasadiklarida farklidir bak sen bu tarz seyler hic yasamamissin bile.hep toz pembe seyler yasamissin

Staj yaparken müdürlerden biri sürekli pis pis sırıtarak bana sorular sorardı, ama o bakışları görseniz resmen gözleriyle yerdi insanı. Bi gün geldi 3 kişi daha var yanımızda onlarla şakalaşıyor falan güya bana da döndü 'bugün ne güzel olmuşsun gel bi resim çekilelim' dedi. Orada kimse ne diyosun sen demedi çünkü adam gülüyor ve ŞAKA yapıyor güya muzip bi tip.. Kızardım bozardım utandım yerin dibine girdim. Bi gün fotokopi odasında kapıyı kapatsana sana bişey dicem dedi. Tam o sırada başka biri geldi neyse sonra söylerim dedi gitti. Sinirden çenem titredi, korktum gittim tuvalete ağladım.. Ben o pis bakışların, gülüşlerin anlamını çok iyi biliyordum ama kime ispat edebilirdim ki ? Şimdi ben bu adamı herhangi birine söyleseydim sizce en fazla ne olurdu ? ''Sana bişey yapmamış ki, sana bişey dememiş ki, sen yanlış anlamışsın, o öyle şakacıdır'' diyeceklerdi adım gibi eminim. He bu arada adam evli. Demem o ki bu konularda birini suçlamak çok zor. Yasalar bile tahrik edilmiş tecavüzcüye indirip yaparken, böyle durumlarda toplumun kadında suç bulması çok normal.

Ben de Ayşe kesin suçsuzdur demiyorum ama inanın o an tepki vermek çok zor oluyor. Bir de hiç beklemediğin biri yapıyorsa öyle hemen konduramıyorsun.

Çok çok üzüldüm ve şuan sinirden çatlayacam birde hamilesin ona da ayrı üzülüyorum kendini üzüp sıkmanı hiç istemem arkadaşım ne desem bilemedim.

Herkesin görusu farklidir herkesin görusune saygi duy.herkesin yasadiklarida farklidir bak sen bu tarz seyler hic yasamamissin bile.hep toz pembe seyler yasamissin
Saygi duyuyorum zaten, emir kipi kullanmazsaniz sevinirim ek olarak iyi gunler

eşiniz sapığın teki.aldatmayı geçmiş kadın mı yok sizin kardeş gibi gördüğünüz ayşeye sarmışböyle adama güven olmaz bence bugün ayşeye yarın fatmaya bu böyle gider...ayşeyle anlaşıp delil toplayın bence mesaj olur,konuşma kaydı olur elinizde mutlaka delil olsun.delil olmadan ayşenin lafına güvenip hareket etmeyin.ayşe madem size anlatmış kanıt bulmanızada yardım etsin boşanırsanızda lazım olur.

Yapmayın lütfen kadın saklasa daha mı iyiydi

Bende bütün erkeklerin böyle oldugunu düsünuyorum yasadigim tecrubelerden.herkesin gorüsü ve tecrubeleri farklidir bu hayatta.guvenebilecegin erkek yoktur.bu benim görusum. hala anlamak istemiyosun
Bütün erkeklerin aldatacağına inandığı halde evlenen kadınlar sayesinde çoğu erkek aldatıyor zaten. Bu da böyle bi kısır döngü işte.. Mesela sen şimdi bu düşünce yapısıyla kızına sürekli 'aman kızım sakın kocanı boş bırakma aldatır, aman sakın elin karısını kaptırma, aman şöyle yap böyle yap elinde tut' diye öğütler vereceksin ya.. Bunları duyan oğlun da diyecek ki 'demek ki erkek aldatır'... Neyse ya nasıl olsa anlamaya bile çalışmayacaksın. Mutluluklar...

eşimizin bütün kız arkadaşlarımızla tanışmış olması sıkıntı mıymış meğer

hayır bende tüm arkadaşlarımın eşleriyle tanışıyorum, çift katlı sıkıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…