Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnanın acınızı şok olmanızı buradan yaşadım resmen.
Böyle bir adama zaten bir daha güvenemezsiniz.
Mayası bozuk olunca insanın düzelmiyor ne yazık ki.
Güçlü durmaya çalışın hamilesiniz bebeğinizi düşünün.
Onun hiçbir suçu günahı yok.
Kimseye açıklama nasıl yaparım diye düşünmeyin.
Önemli olan sizsiniz.
İlk siz kendinizi düşünün.

Ben arkadaşım yokken arkadaşımın kocasıyla baş başa oturup muhabbet etmem. Ama konu ben değilim. normal zamanlarda da beraber oturup kalkan arkadaş olan insanlar bunlar konudan anladığım kadarıyla.
Hepimizin normal zamanlarda eşli görüştüğü oturup kalktigi arkadaşları var, konu sahibi arkadaşına toz kondurmuyoe ama bence ayşe nin davranislari tuhaf, eksik anlattigi biseyler var gibi.

Aynennn ben de o çelişkileri yaşarım ve tam net olmadan kafam, tek bir konuşmayla gidip karısına anlatmam, demek ki kadının kafa net. Eee? Sen ne yaptın netken kafan demez mi insan arkadaşına? Terslemedin mi? Bu adam yavsayarak konuşurken sigaranin detaylarini vs niye anlattin??? Benimle bu kadar uzun muhabbet ediyorsun sizin oralar rahat heralde zehranin haberi var mı? Onu da arıyor musun vs demez mi insan?

Çok üzüldüm çok,Allah en kolay yolu göstersin size

Arkadaşınıza asılacağından emin olduğunuz adamla mı evlendiniz ?

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama sevgilisinin arkadaşıyla tanışıp aldatmayan adamlar da vardı.

Uzak olmak,hamilelik, bir de samimiyet arkadaşlık varsa eşinizle o Ayşe arasında aklı kaymış olabilir.

Yani çok zor bir durum Allah kolaylık versin ama önce kendinizi yavrunuzu düşünün şuan uzaktayken konuşmak daha da üzer sizi.Hal ve hareketlerini biraz daha kontrol edin bakalım.

Biz uzakta eşlerimizi beklerken malesef aynı sadakati onlardan göremiyoruz.

bakin bu kadar net konusmak yanlis ...ayseyi tanimiyoruz belki tersledi belkide kondiramadi...ben gunah alinmamasi taraftariyim..ama sunu belirteyim ayseyle konusmazdim cunku her gordugumde kocamn yaptiklari aklima gelirdi...kizin sucu yok belki ama ben yapamazdm

Ben de onu diyorum hadi aradi hal hatir sordu, kadın niye sigarasını anlatir, sonra da isgillendigi bi cvp alınca terslemez ...
Yanlış okumadıysam 1 defa olmuş konuşma. 2. aramada açmamış telefonu.
Kadın aradaki samimiyetten dolayı konduramamış olabilir. Hani bazen "bu ne dedi ya?" olursun öyle bi şey gibi. Arkadaşlarımın kocalarının ismen tanırım o kadar.
Ama daha farklı yaşayanlar var gidip-gelme olayını. Hatta o bana çok değişik gelen samimi ortamların çoğunu burada okuyorum :)
Yoksa ayaküstü 50 adamı tavlayıp,yoğurup,kıvama getirip "Bana asılıyorlar" diyen garip kadınlar da var.
Ama bu konuda tek telefonla konuştukça saçmalayan bozuk fikirli adam çıkmış ortaya gibi.

Ayşe bunları duyduğunda ne demiş nasıl tepki vermiş ? ZK_ASK

Ciddi misiniz? Ve siz bu adamla evlendiniz? Cok sasirdim.

Sizi çok iyi anlıyorum, aynen ben de öyle biriyim öyle de yaşarız da, şu sigara olayi yani ne bileyim... Adam bir kere aramış... Kadın afallamis...ne dedi bu ya olmuş..tamam okey de.. Öyle bir durumda kalsak işte ben de sigaramı degistirdim ince içiyorum artık vs der miyiz? Ben ya oralar çok karışık mı? Burdan bir isteğiniz var mı? Eşin de hamile aklın burda kalmasin ilgileniyoruz vs vs derim :) ya anlatabiliyor muyum? Sigara niye?

Benim için eşimin asılmasına da gerek yok , hicbir arkadaşım isterse kardeşim olsun benim eşime telde içtiği sigaranın detaylarini veremez yok ince içiyomus da kalın mis da ona ne??? Adam zaten karaktersiz de o ayrı.

benim karakterime de ters ...ben boyle seylerin öznesi olmamak için mesafemi koyarım ...cunku burda gordugun gibi bazilari kocasini degilde beni suclar ... ayşe suçsuz olabilir ... kocasi sinirda olmasina ragmen yapmasi beni affalatti

Ciddi misiniz? Ve siz bu adamla evlendiniz? Cok sasirdim.
Bu tarz birsey yapacagindan daha önce yasadigim 2 tecrubeyle emin oldum anladinmi o 2 tecrübe yetti bana.bidaha hicbi kızla tanistirmam evlenicem adami dedim

Bu tarz birsey yapacagindan daha önce yasadigim 2 tecrubeyle emin oldum anladinmi o 2 tecrübe yetti bana.bidaha hicbi kızla tanistirmam evlenicem adami dedim
Cok ilginc. Ayni seyleri size yasatacagindan emin ola ola evlenmissiniz ne diyelim. Ama dunyadaki tek kadin sizin arkadaslariniz degil ki? Disarida bir suru kadin var onlardan herhangi biriyle de yasanabilir ayni seyler. Sizin arkadasiniz olmasina gerek yok. Guvenmek lazim ese. Cok uzuldum sizin adiniza

Hala yazimi iyi okumamissin basinda ne dedim bu adamlar sevgililerinin yada karilarinin kız arkadaslarina niyeyse asılmaya bayiliyolar dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…