Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo kizimi evlendirmeyi düsünmüyorum zaten oglumda yok ve olmiycak.tanimadiginiz insanlar konusunda önyargi yapmaya bayilan mahalle kocakarilari gibisiniz:)cok güldürdünüz beni.ön yargı bu çağın cahilliği

Konu sahibi bence Ayseyle anlasip tuzak kurun.

Ama Ayse gayet seviyeli olsun.
Tuzak kurcaz diye samimi davranmasin.

Sonrasina bakarsin.

Baldiz konumunda olan kadina sarkan adama ne yapacaginiza da siz karar verirsiniz artik

Konu sahibi Allah sana kolaylık versin... Eşinin dönmesine az kaldıysa hiç çaktırma bildiğini.. Evde onu bekle ama valizlerini hazırla öyle bekle.. Boşan.. Böyle ahlaksız bir varlıktan baba olmaz.. Biyolojik olarak oluyor da.. Manevi olarak olmuyor işte.. Şimdi arkadaşına gelince şöyle söyleyeyim ben biraz da hatayı onda buldum diyebilirim neden diyeceksin.? Şimdi benim de can dostum dediğim çok sevdiğim bir arkadaşım var... O da bizim evimize geldi, kaldı.. Bekar... Eşimle birlikte hepimiz çok eğlenceli zamanlar geçirdik, gezdik tozduk...falan filan.. Ama o evine geri döndüğünde eşim bir kere bile x nasıl diye sormadı.. Sormaz... Velev ki eşim ahlaksız çıktı aradı arkadaşımı kötü niyetli olarak...Arkadaşım bir güzel kalaylar onu aradığına pişman ederdi.. Bu kadar da eminim... Kaldı ki birbirlerinin telefon numarası yoktur... Bana göre arkadaşınızın tek hatası eşinize kendisini istediği her an arayabilme rahatlığını vermiş olması... Geleyim ama ikimizin arasında kalsın diyebilme rahatlığını vermiş olması... Herkes herkese böyle rahat davranamaz... Karşındakinden aldığın tavırla ilgili hep bunlar..

Bu mesajları gözünüzle gördünüz mü? Tam olarak somut bişey görüp duymadan kesinlikle adım atmayın derim ben. İnsanlar kardeşlerinden bile neler görüyor, kardeşim dediğiniz bi insan bile olsa onun lafıyla yuva yıkmak çok mantıklı gelmiyo bana. Kocan da birine asılacaksa bile bu Ayşe olmaz sanki. Hikayede tutarsızlıklar var. Kesinlikle durumun ne olduğundan emin olmalısın derim.

Yoo kizimi evlendirmeyi düsünmüyorum zaten oglumda yok ve olmiycak.tanimadiginiz insanlar konusunda önyargi yapmaya bayilan mahalle kocakarilari gibisiniz:)cok güldürdünüz beni.ön yargı bu çağın cahilliği
:) üzdünüz beni. Sizin gibi olan tüm kadınlarımıza çok üzülüyorum. Keşke birazcık da olsa sevebilseniz kendinizi. Keşke bu toplumun sizi böylesine değersizleştirmesine izin vermeseniz. Gücüm kalmadı biliyo musun ? Bi tane değilsiniz ki milyonlarsınız... Son yorumum. Yoruldum.

Allah helakini getirsin böylelerinin igrenc yaratik. Nefret edyorum artik hersyden yaa. Bence herseyin dökün bekleseniz ne degisecek ne fark etcek dökün kirin ortaligi ne olcsksa olsun yaaaa !!!!

Bacım diyen erkekten içim ürperir. Ayşe’nin samimiyetini eşiniz farklı değerlendirdi herhalde. Aynısı bir arkadaşıma oldu. Hemen boşandılar. Kadın 2 çocukla gününü gün ederken, adam eski karısı için intiharlık aşamada.
Bana eşinizi affedeceksiniz ve Ayşe’yle de bağları koparacaksınız gibi geliyor..

.

Son düzenleme:
.

Son düzenleme:
Arkadaşınızın suçu olduğunu düşünmüyorum, eşiniz abartmış belli ki ,onun ruh haline verin sınırda zor bir dönemden geçiyor olabilir , açıkçası ben eşinizin tavrını çok da ciddiye almadım , insan şansını eşinin arkadaşında denemez, mesafeli olduğunuz bir arkadaşınızda şansını denerdi niyeti bozmuş olsa , bence çok kafana takma hem hamilesin bebeğin olacak, bu kadar kendini üzme, arkadaşının hatalı olduğu nokta bunu gelip sana anlatması, eşinin ağzının payını verip ağzına fermuar çekse sen de üzülmemiş olurdun, hamilesin sonuçta.Ben olsam arkadaş olarak ona mesafe koyardım, seni yeterince düşünmüyor olabilir , eşinin tavrını ciddiye almış ki ciddiye alınacak bir tarafı yok bence.

Bu olay benim başıma gelse ,Ayşe benim dostum olsa bana anlatmasını isterdim.Anlatmasa ve 3.kisilerden birsekilde ogrensem Ayşe'yi hayatımdan silerdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…