- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşe'e dikkat et diyenlere değil "ayşe zemin hazırlamasaydı kocan cesaret edemezdi" diyenlere tepki verildi. Ben de verdim ve bi başka yorumunda da Ayşe'i de sorgulamasını önerdim. İkisi çok ayrı şeyler bence.Ayşe ye de dikkat et denilince neden hemen kadın düşmanı, dişi köpek kuyruk sallamazsa olmaz dimi, suçlu hep kadın zaten diye savunmaya geçiliyor, burda mesele kadın erkek diye ayırt etmek değil, ayşe de insan konu sahibinin kocası da insan.
Her iki insana karşı da temkinli olmasında fayda var.
Ayşeye gözü kapalı güvenip , eşe güvenmemek de büyük sorun bence.
Ne malum ayşe nin böyle bir konuşmayı uydurmadığı.
Kimseyeyüzde yüz güvenmem , eşin hemen yapabilme ihtimali düşünülürken arkadaşın asla yapmayacağını düşünmek mantıklı gelmiyor.
Umarım bu yorumu sarhoş kafayla falan yapmışınızdır. Zira diğer türlusu akıl alır gibi değil.Arkadaşınızın suçu olduğunu düşünmüyorum, eşiniz abartmış belli ki ,onun ruh haline verin sınırda zor bir dönemden geçiyor olabilir , açıkçası ben eşinizin tavrını çok da ciddiye almadım , insan şansını eşinin arkadaşında denemez, mesafeli olduğunuz bir arkadaşınızda şansını denerdi niyeti bozmuş olsa , bence çok kafana takma hem hamilesin bebeğin olacak, bu kadar kendini üzme, arkadaşının hatalı olduğu nokta bunu gelip sana anlatması, eşinin ağzının payını verip ağzına fermuar çekse sen de üzülmemiş olurdun, hamilesin sonuçta.Ben olsam arkadaş olarak ona mesafe koyardım, seni yeterince düşünmüyor olabilir , eşinin tavrını ciddiye almış ki ciddiye alınacak bir tarafı yok bence.
Dikkat et diyenlere de tepki verildi yazıyorum.Ayşe'e dikkat et diyenlere değil "ayşe zemin hazırlamasaydı kocan cesaret edemezdi" diyenlere tepki verildi. Ben de verdim ve bi başka yorumunda da Ayşe'i de sorgulamasını önerdim. İkisi çok ayrı şeyler bence.
Nerede ?Dikkat et diyenlere de tepki verildi yazıyorum.
ne içtin bu neyin kafası? Vay arkadaş ya; "koca sınırda psikolojisi bozuk sapıtabilir nasılsa kadın ayartmıştır üstelik bir de sana anlatıyor böyle arkadaş olmaz olsun" pırıl pırıl zihin . Askerlere teşekkürler vatanı sınırı koruyorlar ama bu onları meslek ayırt etmeksizin dokunulmaz yapmıyor. Lise hayatım boyunca dershaneye giderken çarşı iznindeki bir sürü askerin sapıklığıyla uğraştım. Peşine takılan mı dersin, sıkıştırmaya kalkan mı , otobüste elleyen mi. He ya asker onlar nolcak psikoloji bozukArkadaşınızın suçu olduğunu düşünmüyorum, eşiniz abartmış belli ki ,onun ruh haline verin sınırda zor bir dönemden geçiyor olabilir , açıkçası ben eşinizin tavrını çok da ciddiye almadım , insan şansını eşinin arkadaşında denemez, mesafeli olduğunuz bir arkadaşınızda şansını denerdi niyeti bozmuş olsa , bence çok kafana takma hem hamilesin bebeğin olacak, bu kadar kendini üzme, arkadaşının hatalı olduğu nokta bunu gelip sana anlatması, eşinin ağzının payını verip ağzına fermuar çekse sen de üzülmemiş olurdun, hamilesin sonuçta.Ben olsam arkadaş olarak ona mesafe koyardım, seni yeterince düşünmüyor olabilir , eşinin tavrını ciddiye almış ki ciddiye alınacak bir tarafı yok bence.
KesinlikleYa tmm kadına saldirmayalim falan da,bu konu tuhaf değil mi ya? Ayse demiyor mu sen sınırdasın, zaten eşini araman problemken beni niye arıyorsun,tmm hadi aradi, hal hatır sordu sagolsun derim ben olsam, muhabbeti ince kalın sigaraya kadar getirmem bi kadın olarak, zehrayi aradin mi vs vs der kapatırım en kestirme yoldan. Hadi sigara muhabbetinden rahatsız oldu demek ki terslemedi ki, arkadaşınız sizinle konuşurken tekrar onu arama cesaretini buldu. Adami zaten konuşmayalım da kadının hali de tuhaf bence.
Evet nasil bir seyse psikoloji bozuk ama malum yerleri calisiyor masalahne içtin bu neyin kafası? Vay arkadaş ya; "koca sınırda psikolojisi bozuk sapıtabilir nasılsa kadın ayartmıştır üstelik bir de sana anlatıyor böyle arkadaş olmaz olsun" pırıl pırıl zihin . Askerlere teşekkürler vatanı sınırı koruyorlar ama bu onları meslek ayırt etmeksizin dokunulmaz yapmıyor. Lise hayatım boyunca dershaneye giderken çarşı iznindeki bir sürü askerin sapıklığıyla uğraştım. Peşine takılan mı dersin, sıkıştırmaya kalkan mı , otobüste elleyen mi. He ya asker onlar nolcak psikoloji bozuk
+100000Konu sahibinin esi olay yuzune vuruldugu zaman “ne alakasi var normal sohbet ettim ikiniz de yanlis anlamissiniz”diyecek. Bahse varim her turlu
Konu sahibi bizzat kendisi ayşeye yüze yüz güveniyor her mesajında var bu. Hiç şüphe duymuyor ama eşinden hemn şüphe duyuyor.Nerede ?
Ayşe ne tepki vermiş, neden o an terslememiş gibi konular üzerine konuşuldu ama "ayşe yüzde yüz suçsuzdur" diyeni görmedim.
Umarım bu yorumu sarhoş kafayla falan yapmışınızdır. Zira diğer türlusu akıl alır gibi değil.
ne içtin bu neyin kafası? Vay arkadaş ya; "koca sınırda psikolojisi bozuk sapıtabilir nasılsa kadın ayartmıştır üstelik bir de sana anlatıyor böyle arkadaş olmaz olsun" pırıl pırıl zihin . Askerlere teşekkürler vatanı sınırı koruyorlar ama bu onları meslek ayırt etmeksizin dokunulmaz yapmıyor. Lise hayatım boyunca dershaneye giderken çarşı iznindeki bir sürü askerin sapıklığıyla uğraştım. Peşine takılan mı dersin, sıkıştırmaya kalkan mı , otobüste elleyen mi. He ya asker onlar nolcak psikoloji bozuk
Eşiniz kız arkadaşınıza buluşalım seninle takılalım vs diyor?? İnce kalın muhabbeti yapıyor.. Ve sizde bırak boşanmayı sıfır tepki he??? Valla ne diyelim mis gibi rahat kafa, yayla gibi mideler var demek.n
olaya mantıklı yaklaşıyorum, hanginizin kocası kız arkadaşınızı arayıp bu tarz bi konuşma yaptığında boşarsınız veya başka bir girişiminiz olur çok merak ediyorum ayrıca kadın hamile farkında mısınız bilmiyorum, benim bakış açım budur arkadaşım ister beğen ister beğenme!
Konu sahibi bizzat kendisi ayşeye yüze yüz güveniyor her mesajında var bu. Hiç şüphe duymuyor ama eşinden hemn şüphe duyuyor.
bi erkeğin böyle bişey söylemesi için zemin gerekmiyor hanımefendi. Aynı mantıkla bakarsak tacize tecavüze uğrayanlar da mı zemin hazırlıyo? Çok hastalıklı bi düşünce umarım kırtulursunuz.Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.