- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
yardım kelimesinden destek ol kelimesinden nefret ediyorum. onun da 2 eli kolu var benim de , o da çalışıyor ben de. iki çalışan eve gelsin biri mart danası gibi yatsın diğeri çalışırken yapamadığı tüm günün işini ayrıca çocuk yemek bilmem ne yapsın yetmesin gece kadınlık yapsın. Vallahi billahi evcil besleyin ama Allah aşkına ben irkekim ben irkekim benim cüküm var elim kolum kırık , kötürüm olmuşum karnımı doyurmaktan acizim diyen canlıları beslemeyin. haaaa ataerkil düzende her işi kadın yapar erkeklik kitabi safsatasını savunan o kısa saclı canlılar çok da güzel kadın maaşını parası yerler. o zaman aaaa sen evden ben geçimden sorumluyum kadın parası yiyecek adam değilim demezler. irkeklileri kendi menfaatleri bitene kadar
Allah her insanı iyilerle İNSANLAR la herşeyden önce MERHAMET li insanlarla karşılaştırsınaynen öyle. elin kolun ve sağlığın dururken yaşadığın eve sen de bakacaksın, sebep olduğun çocuğa da bakacaksın.
sanki bir erkekler iş hayatında yoruluyor.
kadın işteyim diyip bütün gün yan gelip yatmış gibi davranmalarına sinir oluyorum çok.
Mutlu evlilik sorunsuz kavgasız evlilik değil ki . Her evlilikte bunlar yaşanıyor. Birlikte bunların üstesinden gelebilenler mutlu oluyor. Elbette eşinizle konuşmalısınız. Ben de mesela artık annelikten yorumdum. Artık kendim olmak bir şeyler yapmak istiyorum. Çocuk ev her şey üzerime üzerime geliyo. Bunları eşimle konusuyorum. Anlıyor anlamıyor bir yere kadar ama bir şeyler yapmaya çalışıyor.Evet gerçekten merak ediyorum.Eşiyle arkadaş gibi olabilen,ortak zevkleri olan,hayatın müşterek olduğu,birbirlerinin hayallerine,isteklerine değer veren evlilik var mı? Ben kendi evliliğimden sonra inancımı kaybettim.Sorunlu bir ailede büyüdüm.Erken yaşta karşıma çıkan,beni sevdiğine inandığım ilk kişiyle evlendim.10 senedir evliyiz.2 çocuğumuz var.Aynı evde kendi halinde yaşayan insanlarız.O işten gelir bilgisayarının başına oturur takılır.Ben de işten gelirim yemek,çamaşır,bulaşık,çocukların ödevleri derken yatma saati.Eşim Cumartesi günleri çalışıyor ben evdeyim.Çocuklarımla vakit geçirirm birlikte gezeriz bazen yalnız da çıkarım arkadaşlarımla ya da kardeşlerimle.Pazar günleri klasik her hafta kayınvalideye kahvaltıya.Sonra pazar ,market alışverişi ve hafta içi için hazırlık.Çoğu zaman daraldığımı hissediyorum.Hep ayrılsam nasıl olur acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.Ben istiyorum ki akşamları ailecek vakit geçirelim.Çocukların birinin ödevlerine de o yardım etsin.Her şeyi ben yapıyorum çok yoruluyorum ve sabrım kalmıyor.O zaman da sesim yükseliyor ve tartışıyoruz.Hep aynı döngü.Hayat bu mu,hayatı paylaşmak bu mu? Ayrıntıya girmediğim, zaman içerisinde beni yıpratan bir sürü şey oldu.Genel olarak bahsetmek istedim.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
Okuyan, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
Süslenip püsleyip kendine vakit ayıramadığı, iş hayatı, evin çocuğun tüm sorululuğunu yüklenerek kadınlar eril enerjiye bürünüyor. Bu nedenle dişil özellik gösteren erkekler ve eril özellik gösteren kadınlar ortaya çıkıyor.
Ee simdi sizin bu iki yorumunuz birbiriyle ölümüne çarpışmadı mi?Kız bütün herşeyi adam yapıyor sen süs bebeği gibi oturuyormuşsun neresi paylaşmak bizi mi kendini mi kandırıyorsun aklınla zorun mu var hayal alemindemisin kuruyormusun şizofrenler gibi.
Klavyene sağlıkEe simdi sizin bu iki yorumunuz birbiriyle ölümüne çarpışmadı mi?
KudrAlobar her sorumlulugu ustune almamis, kocasiyla gorev dagilimi yapmis,
Suslenmesine puslenmesine de vakit ayirmis işte, bu defa da begenemeyip aa o ne oyle süs bebegi gibi demişsiniz.
Daha soylediklerinize kendiniz inanmiyorsunuz.
Ak dediginize iki yorum sonra kara diyerek kendi kendinizi yalancı cıkartmışsınız.
Siz cok yasam kocu falan dinlemissiniz ama dinlediklerinize kendiniz bile inanmamışsıniz.
Hayalleriniz Paris hayatiniz Muş gibi görünüyor burdan ve çelişki de burada başliyor.
Ruhunuzdaki Anadoluluk ve ataerkillik klavyenizden bile fışkırırken bu "erildi dişildi, erkeğı böyle yönetmeli" örnekleri sizde çok eğreti duruyor.
Cunku erkekle eşit olabilenlere, sizin tanımınızla "yonetebilenlere" de dusman kesiliyorsunuz.
Size tavsiyem ya oldugunuz gibi gorunup konuşun, ya da konuştugunuz gibi olun.
Yoksa böyle komik duruma düşülüyor işte.
Cunku ilk mesajinizdaki gibi biri olsaniz Kudra gibi, benim gibi, bizim gibi kadinlari tebrik eder, suan olamiyorsaniz da siz de oyle olmaya calisirsiniz.
Ama siz bizim gibi insanlara sus bebegi diyorsaniz, bu eril disil Kleopatra konularini bir kenara birakip kocaniza sarmayi asıl kendiniz sarip aksam da ellerinizle yedirip, sonra kocanizin sarmalarinizi nasil begendigini de kaynana ve gorumcenize övüne övüne anlatın. Sizin gerçeginiz bu profil çünku, üstü sizi aşar.
Banlanmışsınız, nasılsa gelir okursunuz. Boşanma diye birşey var, iadeye tekabül eden. Aynen öyle diyecek, '' Olmamış bu, buyurun. '' diye postalayacak anasının kucağına.Napsın bu kadın elde olan bu geri mi iade etsin bu olmamış mı desin. Kadın haklı peki napsın bakın burada bir üye şimdiki aklım olsa boşanmak yerine eşimi yönetmeyi öğrenirdim yazdı.
Bence mutlu evliklik diye bişey yok mutluyum diyenlere de artık inanasim gelmiyor 10 sene oncesini verseler hayatta evlenmedim kendime yaptığım en büyük kötülük...Evet gerçekten merak ediyorum.Eşiyle arkadaş gibi olabilen,ortak zevkleri olan,hayatın müşterek olduğu,birbirlerinin hayallerine,isteklerine değer veren evlilik var mı? Ben kendi evliliğimden sonra inancımı kaybettim.Sorunlu bir ailede büyüdüm.Erken yaşta karşıma çıkan,beni sevdiğine inandığım ilk kişiyle evlendim.10 senedir evliyiz.2 çocuğumuz var.Aynı evde kendi halinde yaşayan insanlarız.O işten gelir bilgisayarının başına oturur takılır.Ben de işten gelirim yemek,çamaşır,bulaşık,çocukların ödevleri derken yatma saati.Eşim Cumartesi günleri çalışıyor ben evdeyim.Çocuklarımla vakit geçirirm birlikte gezeriz bazen yalnız da çıkarım arkadaşlarımla ya da kardeşlerimle.Pazar günleri klasik her hafta kayınvalideye kahvaltıya.Sonra pazar ,market alışverişi ve hafta içi için hazırlık.Çoğu zaman daraldığımı hissediyorum.Hep ayrılsam nasıl olur acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.Ben istiyorum ki akşamları ailecek vakit geçirelim.Çocukların birinin ödevlerine de o yardım etsin.Her şeyi ben yapıyorum çok yoruluyorum ve sabrım kalmıyor.O zaman da sesim yükseliyor ve tartışıyoruz.Hep aynı döngü.Hayat bu mu,hayatı paylaşmak bu mu? Ayrıntıya girmediğim, zaman içerisinde beni yıpratan bir sürü şey oldu.Genel olarak bahsetmek istedim.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
Okuyan, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
Birden ne oldu kiCocugum yok ev islerinin hepsi bende seve sevede yapardim calismiyordum cunki. Hani sevdigim adama yemek yapmak benim icin bir zevkdi. Bir tek alis verisi birlikte yapardik gezerdik yemeye falan giderdik..nebiliiim kader kismetmi desem devirmi kotu insanlarmi tahammulsuz anlayamiyorum
Kaynana deyim sen anlaBirden ne oldu ki
Maalesef anladımKaynana deyim sen anla
üzüldüm hakkınızda hayırlısıKaynana deyim sen anla
Ne yaptın konu sahibi dün pazar sofrasını ben kuracağım diyordun bi gelişme va
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim öncelikle:) Hazırladım birlikte yaptık kahvaltıyı.O bilgisayar akşamları açılmayacak,o telefon ele alınmayacak.Beni geçtim çocukların hak etmiyor bu kadar ilgisizliği dedim.Tamam dedi söz verdi dün akşam getirmedi eve pc.Ne yaptın konu sahibi dün pazar sofrasını ben kuracağım diyordun bi gelişme var mı
Şuan biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim. Bu defa gerçekten son oldu benim için büyük söz verdi hele bi tutmasın bitireceğim her şeyi.Konu sahibi, nasılsıniz?
Erkekler ve sözleri... Yani tavuklar ve şeyleri gibi bir şey...Şuan biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim. Bu defa gerçekten son oldu benim için büyük söz verdi hele bi tutmasın bitireceğim her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?