MUTLU EVLİLİK VAR MI?

aynen öyle. elin kolun ve sağlığın dururken yaşadığın eve sen de bakacaksın, sebep olduğun çocuğa da bakacaksın.
sanki bir erkekler iş hayatında yoruluyor.
kadın işteyim diyip bütün gün yan gelip yatmış gibi davranmalarına sinir oluyorum çok.

Allah her insanı iyilerle İNSANLAR la herşeyden önce MERHAMET li insanlarla karşılaştırsın

Mutlu evlilik sorunsuz kavgasız evlilik değil ki . Her evlilikte bunlar yaşanıyor. Birlikte bunların üstesinden gelebilenler mutlu oluyor. Elbette eşinizle konuşmalısınız. Ben de mesela artık annelikten yorumdum. Artık kendim olmak bir şeyler yapmak istiyorum. Çocuk ev her şey üzerime üzerime geliyo. Bunları eşimle konusuyorum. Anlıyor anlamıyor bir yere kadar ama bir şeyler yapmaya çalışıyor.

bir cinnet herşeyi çözer koy ablacım kapının önüne kölemiyiz bu nasıl hayat

ben yeni doğum yaptığımda lohusa psikolojisi ile bebeğimi kıskanıp kaynanamı evden kovup kocamın da önüne boşanma protokolünü koymuştum. sebeb de ben eşimden birşey istiyorum oda annesine söylüyo o getiriyo en basiti bir bardak su sinir krizi geçirip ikisini de kapının önüne koydum lohusa psikolojisi tabi sonra ağladı asla boşanmam diye kapıda yattı bir gece 2 ay süründü affetmedim. sonra muma döndü korkuyor artık en ufak bi sinirlenmemden tabi benim yaptıklarım lohusa psikolojisiyle olan şeyler şimdi kıskandığım bebeğime kaynanam bakıyo ben işe döndüm . ezdirme bu kadar kendini tabi kocanı en iyi sen tanırsın bu tarz şeyler ters de tepebilir ben çok iyi tanıdığım için yaptığım blöf ile 2 ay süründürdüm.

barışma olarak evlilik içi bir sözleşme hazırlattım. iş yükü olarak uyulmadığı takdirde boşanmaya engel olmaması açısından .
ve temizlik yemek bebek bakımı herşeye yardım ediyo ve beni kaybetmek istemiyorsa etmek zorunda ikimizde çalıştığımız için saat 19:00 da eve gelebiliyoruz ben yemek hazırlarken o bebek ile ilgilenip etrafı toparlar ben bebeği uyuturken o masayı toplar makineye atar bulaşıkları hayat müşterek ve kaynanama gitme gibi bi durum yok pazar günü ailecek üçümüz kahvaltı yapıyoruz . sonra gezmeye gideriz cumartesi temizlik alışveriş onları hallederiz ve pazar günü komple bizimdir. hayatı planlayın program yapın.

Kız bütün herşeyi adam yapıyor sen süs bebeği gibi oturuyormuşsun neresi paylaşmak bizi mi kendini mi kandırıyorsun aklınla zorun mu var hayal alemindemisin kuruyormusun şizofrenler gibi.
Ee simdi sizin bu iki yorumunuz birbiriyle ölümüne çarpışmadı mi?

KudrAlobar her sorumlulugu ustune almamis, kocasiyla gorev dagilimi yapmis,
Suslenmesine puslenmesine de vakit ayirmis işte, bu defa da begenemeyip aa o ne oyle süs bebegi gibi demişsiniz.
Daha soylediklerinize kendiniz inanmiyorsunuz.
Ak dediginize iki yorum sonra kara diyerek kendi kendinizi yalancı cıkartmışsınız.

Siz cok yasam kocu falan dinlemissiniz ama dinlediklerinize kendiniz bile inanmamışsıniz.
Hayalleriniz Paris hayatiniz Muş gibi görünüyor burdan ve çelişki de burada başliyor.
Ruhunuzdaki Anadoluluk ve ataerkillik klavyenizden bile fışkırırken bu "erildi dişildi, erkeğı böyle yönetmeli" örnekleri sizde çok beylik ve eğreti duruyor.
Cunku erkekle eşit olabilenlere, sizin tabirinizle "yönetebilenlere" de dusman kesiliyorsunuz.

Size tavsiyem ya oldugunuz gibi gorunup konuşun, ya da konuştugunuz gibi olun.
Yoksa böyle komik duruma düşülüyor işte.

Cunku ilk mesajinizdaki gibi biri olsaniz Kudra gibi, benim gibi, bizim gibi kadinlari tebrik eder, suan olamiyorsaniz da siz de oyle olmaya calisirsiniz.
Ama siz bizim gibi insanlara sus bebegi diyorsaniz, bu eril disil Kleopatra konularini bir kenara birakip kocaniza sarmayi asıl kendiniz sarip aksam da ellerinizle yedirip, sonra kocanizin sarmalarinizi nasil begendigini de kaynana ve gorumcenize övüne övüne anlatın. Sizin gerçeginiz bu profil çünku, üstü sizi aşar.

Son düzenleme:
Klavyene sağlık

Napsın bu kadın elde olan bu geri mi iade etsin bu olmamış mı desin. Kadın haklı peki napsın bakın burada bir üye şimdiki aklım olsa boşanmak yerine eşimi yönetmeyi öğrenirdim yazdı.
Banlanmışsınız, nasılsa gelir okursunuz. Boşanma diye birşey var, iadeye tekabül eden. Aynen öyle diyecek, '' Olmamış bu, buyurun. '' diye postalayacak anasının kucağına.

Biz mutluyuz ama sorumlulukları paylaşıyoruz. Fulltime çalışan bir kadınım ve asla tüm evin yükünü üstüme alamam. Ben şuanda yemek yapıyorum ve eşim haftalık alışverişi yapıyor.
Çoğu işi haftasonuna bırakmıyoruz.
Alışveriş, çamaşır ve günlük temizliği beraber yapıyoruz ve haftasonuna fazla iş bırakmıyoruz.
Bizde şuanda çocuk yok. Bebek olunca duruma göre işler tekrar paylaşılacak.

Bence mutlu evliklik diye bişey yok mutluyum diyenlere de artık inanasim gelmiyor 10 sene oncesini verseler hayatta evlenmedim kendime yaptığım en büyük kötülük...

Ya bence mutlu evlilik diye bisey yok mutlu anlar vardir yasarsin ve biter. En azindan benim evliligim boyleydi. Cok asik oldugum sevildigimden emin oldugum biriyle evliydim ve sonuc bosaniyoruz...

Cocugum yok ev islerinin hepsi bende seve sevede yapardim calismiyordum cunki. Hani sevdigim adama yemek yapmak benim icin bir zevkdi. Bir tek alis verisi birlikte yapardik gezerdik yemeye falan giderdik..nebiliiim kader kismetmi desem devirmi kotu insanlarmi tahammulsuz anlayamiyorum

Birden ne oldu ki

Ne yaptın konu sahibi dün pazar sofrasını ben kuracağım diyordun bi gelişme va

Ne yaptın konu sahibi dün pazar sofrasını ben kuracağım diyordun bi gelişme var mı
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim öncelikle:) Hazırladım birlikte yaptık kahvaltıyı.O bilgisayar akşamları açılmayacak,o telefon ele alınmayacak.Beni geçtim çocukların hak etmiyor bu kadar ilgisizliği dedim.Tamam dedi söz verdi dün akşam getirmedi eve pc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…