- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.955
- 598
Anlıyor anlıyor da kendi kerestesinden nefret etmemek için anlamazlıktan geliyor.Boşuna uğraşıyosunuz asla anlamayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlıyor anlıyor da kendi kerestesinden nefret etmemek için anlamazlıktan geliyor.Boşuna uğraşıyosunuz asla anlamayacak
Doğar dogmaz mutlaka kocani da olaylara dahil et ,bir an önce alıştır....başka türlü baba olduğunu anlayamazsın de :)Bizim evlilikte 4. Yılımız ve Kasım'da Allah'ın izniyle kızımız aramıza katılacak.O kadar korkuyorum ki bebekle işlerin degismesinden.Bazen akışına bırak diorum bazen hayır izin verme değişmesine diorum.Ama sanırım naparsak yapalım olacak olan oluyor.Yasayip gorucez.
çok tatlısınız teşekkürlerSanırım bazı insanlar görmedikleri şeyleri yok sayıyorlar . Ya da onunla yetinmeye çalışıyorlar. Arada bazi mesajlar vardı ki dehşet . Benim ailemdeki erkekler de böyle . Hatta esim ve abim daha fazlası . Annenize ve babanıza da uzun ömürler diliyorum
Nihihi. Benim eşim 3.yü istiyordu ama vazgeçti. Bakması yapması gibi değil, onu anladı.Doğar dogmaz mutlaka kocani da olaylara dahil et ,bir an önce alıştır....başka türlü baba olduğunu anlayamazsın de :)
Tabbi ki hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ama daha da kötü olmuyor bence..çocukla her şey ayrı güzel...Aslinda bir tek ben yasiyorum saniyordum kendime bile itiraf etmek zor geliyordu.cogu arkadas yazmis bebegimden once cok iyi bir evliligim vardi
Cok garip hep cocuk evliligi daha mutlu kilar derdi
Ama tam tersi oldu
Aslinda bir tek ben yasiyorum saniyordum kendime bile itiraf etmek zor geliyordu.cogu arkadas yazmis bebegimden once cok iyi bir evliligim vardi
Cok garip hep cocuk evliligi daha mutlu kilar derdi
Ama tam tersi oldu
Her şeye tamam da isterseniz deli gibi aşık olun, siz aksama kadar deli gibi çırpınırken her türlü sorumluluğu üzerinize almışken , yardım değil de kendinin de asli görevleri olan cocuk ev işi gibi seyleri yapmadan elinde kumandası asalak gibi kanepede karnını kaşıya kaşıya keyfine bakıyorsa yemişim oyle kocayı. evcil besleyin ama böyle tek hücrelilere koca demeyin allah aşkına. zaten her türlü analık babalık sızdeymiş bir de neden hem eli kolu tutmayıp size destek olmayan birini çekip hemde her pazarınızı zıyan edesiniz. insanların türlü türlü özellikler , huyları olabilir ama bir erkekte kesinlikle merhamet olmalı. merhamet varsa gerisi teferruat.
yardım kelimesinden destek ol kelimesinden nefret ediyorum. onun da 2 eli kolu var benim de , o da çalışıyor ben de. iki çalışan eve gelsin biri mart danası gibi yatsın diğeri çalışırken yapamadığı tüm günün işini ayrıca çocuk yemek bilmem ne yapsın yetmesin gece kadınlık yapsın. Vallahi billahi evcil besleyin ama Allah aşkına ben irkekim ben irkekim benim cüküm var elim kolum kırık , kötürüm olmuşum karnımı doyurmaktan acizim diyen canlıları beslemeyin. haaaa ataerkil düzende her işi kadın yapar erkeklik kitabi safsatasını savunan o kısa saclı canlılar çok da güzel kadın maaşını parası yerler. o zaman aaaa sen evden ben geçimden sorumluyum kadın parası yiyecek adam değilim demezler. irkeklileri kendi menfaatleri bitene kadarkilit kelime yardım bence.
o kadar yanlış öğretilmiş ki bir sürü şey.
erkeklerin tek vazifeleri spermi bırakmakmış gibi, çocuk doğduktan sonra yaptıkları herşeye yardım denmiş.
e onun da çocuğu o, herhalde yardım etmeyecek, kendisi de bire bir bakacak.
kimisi gerçekten akıllı mantıklı düşünüp "ulan bu benim de evladım herhalde yemeğini de yedireceğim, dersini de yaptıracağım, baş başa zaman da geçireceğim" diyip yapması gerekenlere ayıyor.
ama çoğunluk bunları "kadına yardım" adı altında düşünüyor ve bakıyor kadın yapabiliyor hiç ses etmiyor. kılını kıpırdatmıyor.