MUTLU EVLİLİK VAR MI?

Neden olmasın. Herkes aynı hayatı yaşamıyor.
Evlilik fedakarlık ister, yeri gelir alttan almanı ister..
Mantıklı düşününce evlilik güzel kurum vesselam.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

birşey demek istemiyorum .Erkekler bu şekilde oldugu için ilişkim yok. Surat asmak küsmek kadınsı davranıslar, kendimi ifade edemiyorum hareketleri..Sanırım erkek meziyetlerine sahip erkek cok az

cinsel hayatınız nasıl peki

Daha mantıklı
Ama maalesef ki ülkemizdeki evliliklerin büyük kısmı bu rutini yaşıyor
Şahsen bir buluşmamda adamın bu şekilde olduğunu anlayıp yol vermiştim. Evlenmek için evlenince erkekler de kendini nimetten sanıyor

Ortak birseyinizi bulamadım sanki annesi gibisin o eski ev sisteminden sanki eşi değilde ihmalsizlik başka birşey degil oysaki kadin onca şeyin içinde ilgi bekler destek bekler seninde yapabileceklerin var çocuklar belli bir düzene girmiş zaten cocuklar okula giderken gezin sinemaya gidin beraber birşeyler yapin.Aranızdaki sevgiyi saygıyı sağlam tutmaniz lazim sevseydin zaten böyle dusunmezdin onun ve senin çaba çok önemli baslarda böyle degilmiydi

Mutlu olmasak evli kalmayız dmi

Ya birde tuhaf olan ne biliyormusun kaynanalarda bir elde tutma taktiği var her cumartesi arama gibi yada her cuma da cuma mesaji yollayıp geri dönüsüm beklemesi dönmedinmi birseymi oldu diyip ortalığı velveleye vermesi bunlardan bir is var

Karşılıklı düşünceli olmak ve saygı mutlu evliliği getiriyor bence. Sevgi aşktan flan bahsetmiyorum onlar zaten oluyor evlilik sonuçta bu.

Bazen 30-40 yıllık evliliklere denk geliyorum. Trt belgesellerinde flan. Hala o kadar saygılılar ki bir birlerine. Birbirlerinin sözünü kesmiyorlar. Başkasının yanında yermiyorlar. Hayranlıkla izliyorum.

Birde karşıdakinin canına kıymet vermek. . Hastanelerde flan görüyorum. 70 yaşındaki teyzeye 70 küsür yaşında kocası refakat ediyor. Öyle tatlı geliyor ki bana. Yatırsak yan odaya da amca yatar o kadar hali yok ama nasıl titriyor üstüne.

yok maalesef, bende o kadar mutlu güzel bir ailede büyüdüm ki aynı mutluluğu bende yaşarım sandım inandım ama karşındaki aynı frekansta olmayınca olmuyo

EVLILIĞİ MUTLU YAPAN ESLER MUTSUZ YAPAN DA ESLERDIR EVLILIK BIZIM KENDI ELIMIZDE NASIL ISIYORSAK OYLE YASIYORUZ MESELA BEN EVLILIGIMDE COK MUTLUYUM COK SUKUR BEN MUTLU OLMAKISTEDIGIM ICIN ESIMIDE MUTLU EDIYORUM COCUGUMUDA TEKRAR DUNYAYA GELSEM ESIMLE EVLENIRIM ALLAH RAZI OLSUN ESIMDEN BINLERC KEZ MAŞALLAH BİZE

Mutlu evlilik evet var. 11 yillik evligim 2 cocugum var. Esimden allah razi olsun bir dedigimi iki etmez ama bende onun bir dedigini iki etmem. Aslinda mutlu olmanin yolu birbirini anlamaktan, saygi duymaktan geciyor. Saygi olmayan yerde hic bisey olmaz.
Ben calismiyorum . Haftasonu temizligini birlikte yaparız. O supurge tutar ben silerim. Yemekleri bazi zamanlar o yapar. Tabiki kavgalarimiz da olur fikir ayriliklarimizda bundan daha normal bisey yok zaten. Ama bi şekilde ortak noktada bulusmayi biliriz bazi zamanlar ben alttan almayi bilirim bazi zamanlar o. Dunyaya bi daha gelsem yine esimle evlenirdim.
Allah herkesin evine huzur mutluluk versin. Ben bu konuda sansli olanlardanim cok sukur.

Aynen 10 yıl olacak evleneli. Ben de sorguluyorum bunları. Yazdığınız bütün işleri ben yapmıyorum, tek fark bu. Bir de aileler uzakta. Bazen anlatıyorum bir arkadaşıma, beklenti içinde olma diyor ve kendinden ya da çevreden örneklerle beni yatıştırıyor. Yalnız değilsin demeye geldim

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.Buraya danıştıktan sonra değişti bazı şeyler.Her hafta annesigile gitmiyoruz artık.Karşılıklı çabalıyoruz zamanla daha iyi olacak inşallah her şey.

Maşallah ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…