Kapağı açmak bir erkek için oldukça zor tabi anlıyorum.
anlatamazsın :)
bu zihniyet "erkek adam eline bez almaz" diye yetişmiş.
onlara göre ev işi yapan erkek kılıbıktır, lighttır, flat white'tır.
halbuki insan olan yaşadığı evde sorumluluk alması gerektiğini bilir.
Evde ki her türlü kapak açık bırakılıyor demek ki.Bu adam mutfakta 1 gram iş yapmadığı için kahvaltılıkların kapaklarını nasıl açabiliyor diye bir sorgulama yapamayacağım ama diğer kapaklara yaklaşımı nasıl merak ettim.
Parfüm şişesinin, tıraş köpüğünün kapağını ne yapıyor? Diş macunu kapağı ve şampuan kapağına da kirli sepetinin kapağına olduğu gibi tepkili mi?
Her duşta duş jelinin kapağını yok sayarak jele ulaşmaya mı çalışıyor?
Kapasitesi hangi kapaklarla sınırlı acaba?
İnsan gerçekten merak ediyor.
Çünkü erkegler düşünebilemez, hepsi küçük birer zekasızKocişlerimizle sakin sakin konuşabiliriz yazmalıyız her konuya böylece sorunları çözülür konu sahiplerinin. Niye sağduyulu taraf hep kadın oluyor bi kere de kocalar sakin sakin konuşsun. Benim cidden sinirim zıplıyo görünce ben neden kocamı uyarayım evin moderatörü ben miyim
Süper değil mi adama sinir olunca mesela klozet kapağını kapat kıvransın dursunEvde ki her türlü kapak açık bırakılıyor demek ki.
Adam kapağı açmak yerine üstüne koyuyormuş çorabı. Demek ki kıvranmak yerine kapağına işer yavru.Süper değil mi adama sinir olunca mesela klozet kapağını kapat kıvransın dursun
Bütün kapaklar zekasız kocişimize uygun şekilde ayarlanır, açık bırakılır, gerekirse koparılırBu adam mutfakta 1 gram iş yapmadığı için kahvaltılıkların kapaklarını nasıl açabiliyor diye bir sorgulama yapamayacağım ama diğer kapaklara yaklaşımı nasıl merak ettim.
Parfüm şişesinin, tıraş köpüğünün kapağını ne yapıyor? Diş macunu kapağı ve şampuan kapağına da kirli sepetinin kapağına olduğu gibi tepkili mi?
Her duşta duş jelinin kapağını yok sayarak jele ulaşmaya mı çalışıyor?
Kapasitesi hangi kapaklarla sınırlı acaba?
İnsan gerçekten merak ediyor.
Ay simste yapardık bunu, tuvaleti silerdim iyice sıkışınca kıvranıp durur en sonunda altlarına işerlerdi.Süper değil mi adama sinir olunca mesela klozet kapağını kapat kıvransın dursun
Ben havuzdaki merdiveni siliyordum adamlara kızıncaAy simste yapardık bunu, tuvaleti silerdim iyice sıkışınca kıvranıp durur en sonunda altlarına işerlerdi.
uyarınız için teşekkür ederim bu uyarı belki benim işime yarar ama gene konu sahibinin işine yaramadı...Kadını ezen, hor gören, aşağılayan paylaşımlar yapan üyelere tepki vermememizi bekliyorsanız yanlış platforma gelmişsiniz.
Gayet işine yaradı. Bir öyle kadınlar bir böyle kadınlar olduğunu gördü. Hangi tarafta, nasıl bir kadın olacağına karar verecek şimdi.Sağol
uyarınız için teşekkür ederim bu uyarı belki benim işime yarar ama gene konu sahibinin işine yaramadı...
Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz…iyi akşamlar sizeGayet işine yaradı. Bir öyle kadınlar bir böyle kadınlar olduğunu gördü. Hangi tarafta, nasıl bir kadın olacağına karar verecek şimdi.
Ne yapmaya devam ettiğimi anlamadım ama size de iyi akşamlar.Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz…iyi akşamlar size
egemn tatlım anlıyorlar seni eleştirmiyorlar. Mikser gibi ortalığı velveleye veriyorlar ay ben ne dedim şimdi diyorlar. Bunların hiç biri gerçek değil sakın gaza gelme önce konuş eşinle. Susarak küserek olmaz bu iş. Çekip gitmeyle de adamında aklı başına gelmez
Canım çok bunalmışsın ama eşini de sen alıştırmışsın muhtemelen. Ayrıca yeni çalışmaya başladın herhalde, yani artık roller de değişmiş. Bence yorulduğun İçin ve tüm işler de sende olduğu İçin bunalmışsın. Öncelikle bence de pazar günleri KV ine gitme, çocukları da babalarıyla gönder isterlerse akşama kadar dursunlar ve sen kendine kendi işlerine vakit ayır. Daha sonra otur sakin kafayla ne istediğine ve eşinden ne beklediğine karar ver. Yani somut olarak hangi konularda destek beklediğine karar ver ve çocukların olmadığı bir zamanda suçlayıcı olmadan bunları eşinle konuş. Taleplerin olduğunu söyle ve onları dile getir. O talepleri kabul etmezse ne yaptırımın olacak ona da karar ver ve onu uygula. Boşanmayı düşünmüyorsan kesinlikle burnu surtulsun diye o işe girme. Çift terapisi meselesini de düşün. Ama en önemlisi eşinden somut şeyler talep etmen. Mesela iki çocuk vsrsa birini o çalıştırsın, ya da sen yemek hazırlarken o markete gitsin. Temizlik yaparken ya yardım etsin ya da çocukları alıp parka ya da KVye götürsün gibi.Evet gerçekten merak ediyorum.Eşiyle arkadaş gibi olabilen,ortak zevkleri olan,hayatın müşterek olduğu,birbirlerinin hayallerine,isteklerine değer veren evlilik var mı? Ben kendi evliliğimden sonra inancımı kaybettim.Sorunlu bir ailede büyüdüm.Erken yaşta karşıma çıkan,beni sevdiğine inandığım ilk kişiyle evlendim.10 senedir evliyiz.2 çocuğumuz var.Aynı evde kendi halinde yaşayan insanlarız.O işten gelir bilgisayarının başına oturur takılır.Ben de işten gelirim yemek,çamaşır,bulaşık,çocukların ödevleri derken yatma saati.Eşim Cumartesi günleri çalışıyor ben evdeyim.Çocuklarımla vakit geçirirm birlikte gezeriz bazen yalnız da çıkarım arkadaşlarımla ya da kardeşlerimle.Pazar günleri klasik her hafta kayınvalideye kahvaltıya.Sonra pazar ,market alışverişi ve hafta içi için hazırlık.Çoğu zaman daraldığımı hissediyorum.Hep ayrılsam nasıl olur acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.Ben istiyorum ki akşamları ailecek vakit geçirelim.Çocukların birinin ödevlerine de o yardım etsin.Her şeyi ben yapıyorum çok yoruluyorum ve sabrım kalmıyor.O zaman da sesim yükseliyor ve tartışıyoruz.Hep aynı döngü.Hayat bu mu,hayatı paylaşmak bu mu? Ayrıntıya girmediğim, zaman içerisinde beni yıpratan bir sürü şey oldu.Genel olarak bahsetmek istedim.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
Okuyan, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?