• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTLU EVLİLİK VAR MI?

Ben daha 3 yıllık evliyim bir birine alışma süreci diye birşey var. Yalnızım çünkü şehir dışındayım ailem uzakta belki benim hamileliğim zor geçti eşimden daha fazla şey bekledim. 33 yaşında evlendim bunun rahatlığına alıştım. Evet bigün evlenebilir insanlar bekar kaldığı sürenin tadını çıkarsın. Biz bir aileyiz ben eşimi mutlu edeceğim eşimde beni böylece çocuğumuzu mutlu edeceğiz. Ha bu arada senin burada konuşmaya hakkın yok bekara koca boşamak kolaydır.
Artık kimin nerde konuşacağına da karar verir konuma geldiniz
Maşallah

İşte adam o kadar kaygısız ki 10 yıldır bir şey yapmamış daha da düzelir mi sizce...10 yıl yatmış adam zaten bu saatten sonra çocuğun beslenmesiymiş, ütüsüymüş oyunuymuş ilgilenir mi...zaten düzelmez...boşanmadan önce son bir masraf etmek istiyorlarsa çift terapisine gidebilirler...
ama siz burda bu adamın hiç mutfağa girmemesini, hiçbirşey yapmamasını gelip adam onu da mı yapsın bunu da mı etsin diye normalleştirmeyin.
Hayatı biraz cinsiyetten bağımsız okumak bu kadar zor olmamalı. İnsan olan zaten işten gelince çocuğu ile ilgilenir eşi ile ilgilenir. Bunu yapamayacaksa da boşansız demek ki evliliğe uygun değilmiş...kadın burda evliliğim kurtulsun diye parçalansa da ben faydası olacağını düşünmüyorum.
böyle bir eşim olsa dakkasında boşarım. Ne demek eve gelip bütün bu işler yokmuşçasına yatmak...çok ilginç
Çift terapisi işe yarayacağını sanmıyorum. O bir kere ortada sorun olduğunu düşünmüyor ki çözüm için böyle bir şeye yanaşsın :(

Çift terapisi işe yarayacağını sanmıyorum. O bir kere ortada sorun olduğunu düşünmüyor ki çözüm için böyle bir şeye yanaşsın :KK43:
açıkçası ben de terapi ile düzeleceğini sanmıyorum. Çocuklu bir insana boşanma tavsiyesi vermeyi tabii ki tercih etmem ama zaten siz her şeyi onsuz yaparken adamın varlığına bir gerek kalmış mı ?
Çocuğuna ödev yaptırmayı bile beceremeyen bir babadan baba olur mu ...maddi durumunuzu da düşünerek siz karar verin .

Abartıyorsun, haline şükret der.
Abartmıyorum böyle giderse sonumuzu iyi görmüyorum çünkü tahammül sınırımı çoktan geçti birşeyler dersiniz? İşi ciddiye bindirirseniz çözmeye çalışacaktır belki, siz de kabullenmiş göründüğünüz için kımıldamıyordur? Ciddi bir sarsıntı işi en azından psikoloğa götürmeye yetebilir?

Bu yorumları yapanlara inanamıyorum bu resmen erkekle savaş. Belli ki erkeklerin karşısına geçip savaşıyorlar. Bir psikoloğa kadının biri gidiyor diyor ki eşim çorabını kirli sepetine değil kirli sepetini üstüne koyuyor diyor psikoloğun sorduğu sepetin kapağı kapalı mı o da evet diyor psikolog açık bırak diyor kadın açık bırakıyor ve adam gerçekten çorabını sepetin içine atıyor. Buraya gelipte iyice psikolojisini bozmasın konu sahibi iyi bir psikoloğa gitsin.

Böyle kocam olsa hemen adını max olarak değiştirip yetenek sizsiniz'e başvuru yaparım. Komut alabilen diğer köpekler arasında 1. olacağına eminim. Ben böyle yetenek görmedim. Aferin akıllı bıdığa.

İş yapmayan adama denk gelmiş olabilir insan yada başta yapar sonra civitir bu tiplerde var ama hicbirzaman bunu normal görmemeliyiz.
Konu sahibi de normal görmediği için buraya yazmış
Paranıza karisilmiyormus o yüzden bu durumda eve temizlikçi alabilirsiniz
Pazar günleri kahvaltı işini bitirin artık.
En azından kendi hayatinizi kolaylastirin.

işte bunu nasıl başardığını anlatması lazım. Yapılmış aldım diyor. Ayol hangi erkek aslan oğlum kaplan oğlum paşa oğlum kızlar sana kurban olsun diye büyütülmüyor. Sen otur annem ben çayını koyarım yemeğini getiririm hangi anne demiyor.( şimdiki anneler hariç)
Benim eşim ve kaynım öyle büyütülmemis hele kayinpederim yemekte yapar evde süpürür eşimde bana çok yardımcı olur sofraya kurarken toplarken hep onlar yardımcı olur

Bu yorumları yapanlara inanamıyorum bu resmen erkekle savaş. Belli ki erkeklerin karşısına geçip savaşıyorlar. Bir psikoloğa kadının biri gidiyor diyor ki eşim çorabını kirli sepetine değil kirli sepetini üstüne koyuyor diyor psikoloğun sorduğu sepetin kapağı kapalı mı o da evet diyor psikolog açık bırak diyor kadın açık bırakıyor ve adam gerçekten çorabını sepetin içine atıyor. Buraya gelipte iyice psikolojisini bozmasın konu sahibi iyi bir psikoloğa gitsin.
Kapağı açmak bir erkek için oldukça zor tabi anlıyorum. 🥺

Kapağı açmak bir erkek için oldukça zor tabi anlıyorum. 🥺
Beyler biraz böyle anacım çocuk oluyolar biz baayanlar idare etmesini bilicez bilmezsek hiçbir evlilik yürümez nolur sokakta erkeksiz kalırız. Evli olmayız o zaman evli olmamak kadar korkunç bi şey olamaz bence. Bayan olarak böyle sepetin kapağını açarak olsun b..lu donları yıkayarak olsun beyimizin daima seveceği şekilde davranarak olsun en en önemlisi ilerde beyimiz gibi davranacak eksik ama kendini paşa sanan erkekler yetiştirerek olsun evliliğimizi sürdürücez. Her evlilik paşalarımızı rahat ettirmek üzerine kuruludur. Artık rahat bırakın şu erkekleri

Beyler biraz böyle anacım çocuk oluyolar biz baayanlar idare etmesini bilicez bilmezsek hiçbir evlilik yürümez nolur sokakta erkeksiz kalırız. Evli olmayız o zaman evli olmamak kadar korkunç bi şey olamaz bence. Bayan olarak böyle sepetin kapağını açarak olsun b..lu donları yıkayarak olsun beyimizin daima seveceği şekilde davranarak olsun en en önemlisi ilerde beyimiz gibi davranacak eksik ama kendini paşa sanan erkekler yetiştirerek olsun evliliğimizi sürdürücez. Her evlilik paşalarımızı rahat ettirmek üzerine kuruludur. Artık rahat bırakın şu erkekleri
Öncelikle hoş geldin Brahma uzun zamandır yoktun. 😂 Ve bu arada sana katılıyorum olmayan kocişime hizmet edemediğim için çok üzüldüm şu an. 🥺

Konu sahibinin eşinin yaptıklarını daha doğrusu yapmadıklarını okumadınız galiba. Ben erkeği korumuyorum tabi ki yapmak zorunda. Sizin eşiniz ne güzel evet ama konu sahibinin eşi bu şekilde değil. Her şeyi yapmış boşanmayı dahi düşünmüş. Fakat 2 çocuklu bir ailenin bu şekilde dağılması doğru olur mu? Eşi belli ki kendi ailesinde görmemiş, görmediği için de uygulamıyor. Kadın napsın mecbur söyleye söyleye yaptıracak. İçine atıp anlamasını beklerse zaten yeterince yorgun daha da yoruluyor. Ev işlerinde sorumluluk alabilen bir erkeğe denk gelmemiş demek ki ya da evlendikten sonra değişti. Kavga ettiğini de söylemiş yine çözüm olmamış ne yapması gerekiyor peki??
Ben her pazar kahvaltıya gitmem mesela. Her gün neredeyse torun görecekler diye ödün vermem. Kahvaltımı hazırlarım kendi isterse gider çocuklar ve ben gitmem. Çamaşırı makineye atarım onunkiler ıslak kalır ütülemem. Yani işleri yapmam. Ütüde eşim yola gelmedi mesela ütücü buldu. Homurdana homurdana yapmak yerine yapmıyorum kendi çözümünü buldu aylık bir ücret ödüyor ütücüye. Temizlikte de aynı şekilde sorumluluk almazsa temizlikçi parası öder. Yapmam.

Uftade ne demek bilmiyorum bir üye mi öyleyse değil im. Hepiniz bir erkekle yaşıyorsunuz sizlerle evlendiklerine göre veya berberlik yaşıyorlar diye gerizekalı neden olsunlar ki. Sadece düzler. Biz kadınlar gibi anlamadan dinlemeden kendi kafamızda kurup adamın önüne sununca adam kadının karşısına geçip gerizekalı diye bakıyor
Siz hayatınıza böyle devam edin kocanızı eğitin lütfen
Uftade ne demek bilmiyorum bir üye mi öyleyse değil im. Hepiniz bir erkekle yaşıyorsunuz sizlerle evlendiklerine göre veya berberlik yaşıyorlar diye gerizekalı neden olsunlar ki. Sadece düzler. Biz kadınlar gibi anlamadan dinlemeden kendi kafamızda kurup adamın önüne sununca adam kadının karşısına geçip gerizekalı diye bakıyor
Bununla yazdığımın alakası nedir
İnsan olup da komut almadan iş yapamayan evet gerizekalıdır
İnsan dediğinin hayat becerileri yıllar geçtikçe artar

Yaşamak zorundayız çünkü
Siz isterseniz kendi kocanızı eğitip annesi moduna geçebilirsiniz

Uftade mi çok iyi anlaşacağınız bir erkek üye ruh eşiniz dahi olabilir

burada yeniyim ama bazı arkadaşlarda şunu gözlemliyorum.her konuya cevap yazılıyor tabiki cevap yazacaklar ama sonra cevap yazanların arasından birini seçiyorlar ve saldırıya geçiyorlar..ve bu saldırılar konu sahibinin işine zerre yaramıyor...

güzel kardeşim kalbini bu kadar karartma evlilik terapistini de ciddi ciddi düşün..teklif et en azından teklif etmeden kabul etmez zaten diyip kestirip atma...belki gene sen çabalayacasın ama en azından yarın arkana baktığında ben elimden geleni yaptım diyebileceksin..tüm bunlara rağmen olmuyorsa zaten olmuyordur gerisini o zaman düşünürsün

Kuzenimin düğününde eşim çocuklarla ilgilendi diye dayım beni uyarmıştı biliyor musun, evde yardım etsin tamam ama milletin içinde enişteyi çocukların peşinde bu kadar koşturma, bir ağırlığı olsun demişti 🤦
Bu tarz bir uyarı benim de başıma geldi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

burada yeniyim ama bazı arkadaşlarda şunu gözlemliyorum.her konuya cevap yazılıyor tabiki cevap yazacaklar ama sonra cevap yazanların arasından birini seçiyorlar ve saldırıya geçiyorlar..ve bu saldırılar konu sahibinin işine zerre yaramıyor...

güzel kardeşim kalbini bu kadar karartma evlilik terapistini de ciddi ciddi düşün..teklif et en azından teklif etmeden kabul etmez zaten diyip kestirip atma...belki gene sen çabalayacasın ama en azından yarın arkana baktığında ben elimden geleni yaptım diyebileceksin..tüm bunlara rağmen olmuyorsa zaten olmuyordur gerisini o zaman düşünürsün
Kadını ezen, hor gören, aşağılayan paylaşımlar yapan üyelere tepki vermememizi bekliyorsanız yanlış platforma gelmişsiniz.

Kadını ezen, hor gören, aşağılayan paylaşımlar yapan üyelere tepki vermememizi bekliyorsanız yanlış platforma gelmişsiniz.
Kocişlerimizle sakin sakin konuşabiliriz yazmalıyız her konuya böylece sorunları çözülür konu sahiplerinin. Niye sağduyulu taraf hep kadın oluyor bi kere de kocalar sakin sakin konuşsun. Benim cidden sinirim zıplıyo görünce ben neden kocamı uyarayım evin moderatörü ben miyim

Back