Mutlu Bir İlişki İçin Telkinli Ses Dosyası

ya ben bi türlü dosyayı indiremiyorum??

Merhaba Parfait'cim. Beni tanımıyorsun biliyorum ama senden inanılmaz derecede önemli bir isteyecektim.. eskiden normal tüylü yapıda ve mutlu birisiydim ancak kullandıgım bir sivilce ilacı yan etki olarak inanılmaz bir tüylenme yaptı. herşeyden soğudum bıktım çok mutsuzum aklıma bazen intihar düşüncesi bile gelmiyor değil.. ve açtığın konulara baktıktan sonra telkinli müzik yolu ile vücudumuzdaki bütün tüyler ve kıllardanda kurtulabiliriz diye düşünüyorum.. önemli olan dogru sözcükleri bulup müzik altına yerleştirmek.. senden ricam budur Parfait'cim vücudumuzdaki bütün tüyler ve kıllardan kurtulmak için bir telkinli müzik hazırlayabilirsen o kadar mutlu olurum ki!! ben işe yarayacağına inanıyorum içimizdeki güç ile istediğimiz herşeyi başarabiliriz ama bu konuda çok bilgili oldugunu bildiğim için sana danışmak istedim. sadece ben değil bir çok insan bu konuda yakınıyor. hepimiz için , bu tüyler ve kıllardan tamamen kurtulmak için bir telkinli müzik hazırlayabilir misin?? Ben inanıyorum! insanlar sadece telkin ile göğüslerini büyütebiliyorsa , sadece telkin ile boyları uzayabiliyorsa tüyler ve kıllardan da kurtulmak neden mümkün olmasın değil mi?? Beni anladığını umut ediyorum.. inşallah en kısa sürede senden cevap alabilirim yoksa hayatıma bu şekilde devam edemeyeceğim.. Lütfen Parfait yardım et bana ve bu dertten yakınan herkese.. Cevabını bekliyorum.. çok teşekkürler şimdiden herşey için. kendine iyi bak hoşçakal.. :)

canm yaaaa bunu ve zayıflama telkinini indiremedm eğer zahmet olmazsa bu 2 sini mail adresime yollarmsn esmerseker_1038@hotmail.com

canm yaaa bu telkin müziğini indirmyorm acaba hala elinde buluyorsa yollarmsn bana msn den şimdiden teşekkür ederm

Canım telefona indirilmiyo sanırım kırık ses dosyası gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…