Mutlu Bir İlişki İçin Telkinli Ses Dosyası

Zayıflamak için, boy uzatmak için, mutlu ilişki için...
Maşallah her şey için ses dosyası var ne güzel...
Peki ortada neden bu kadar çok şişman, kısa
ya da mutsuz ilişkisi olan insan var? Saçmalık bunlar...

Bende zayıflamak için olan vardı ama kaybettim heryerde aradım ama bulamadım..bende işe yaramıştı gece yatmadan önce dinliyodum 10dakika ve gerçekten işe yaramıştı..belli bir zaman dinletikten sonra alttaki konuşmaları duyabiliyo insan:)Nerden bulabiliyoruz şimdi onları?..

evet cnm inanmadığın için denemene gerek yok. çünkü önce inanmak çok önemli.
bende başka bi topikte göğüslerimi dolgunlaştırıyorum. bilimsel olarak gerçek bi olay telkin olayı. ve uzmanlar er yada geç sonuç alındığını söylüyor ;Ki zaten göğüs dolgunlaştırmada sonuç alan arkadaşlarımız çok bende dahil olmak üzere.
evet etrafta mutsuz ilişkisi olan,küçük göğüslü,kısa boylu,şişman insanlar çok. tabiiki çoğunun telkinden haberi yok ya da senin gibi inanmıyor ya da o kadar zaman uğraşmak istemiyor ya da farklı yöntemler kullanıyor. herkes telkin yöntemini kullanacak diye bişey yok

İndirdim deneyecem.
Bu telkin dosyalarının kayınvalideler için de olanı var mı acaba. Kayınvalideleri bir daha hiç konuşmamak üzere susturacak bir telkin

canım telkinli ses doyalarını inceledim benim bi rahatsızlığım var malesef 2,5 yıldır vajinismusum ilişkiye sadece korku içinde bi kaç defa girebildik buda psikolojik bi rahatsızlık bunun içinde telkinli ses dosyası bulabilir miyim yard. olursanız çok dua ederim size ii geceler

çoook çok teşekkürler üşenmeyip de bizlerle bunları paylaştığın için. bu tarz telkinleri bulamamıştım, diğer telkinlerden çok memnun kalmıştım. çoook teşekkürler çok çok çookk bu arada çekicilik telkinindeki müziğe bayıldım harika bir zevkin var. Allah da seni böyle mutlu etsin yaa çok teşekkürler =):119: I love KK

Ya arkadaşlar bir şey sorucam bunu uyurken dinlesek faydası olur mu sonuçta beyin algılıyormuş ya:))

bu tür uygulamalar bende acaip işe yarıyor.bunlara telkinlerim ve hatırlatmalarım diyorum.bir ara o kadar negatiflik doluydu ki etrafım.böyle boş ve kötü insanlar baş tacı edilmişti.o zamanlar bu cümleri bende kendi kendime tekrarladım.yazdım kaç kere.çok iyi oldu.hiç bir işe yaramasa bile diyelim o an sakinleşmeni sağlıyor.teşekkürler bu tür bir ses dosyası arıyordum bende:-D

bi arkadaş hani sözler demiş :) telkin zaten sözsüz olur müziğin içinde sesler gizlidir biz o müziği dinledikçe o sözler bilinçaltımıza yerleşicektir. Bir arkadaşta demiş 3 gündür dinliyorum daha kötü oldu demiş sabır arkadaşıım 21 gün aralıksız günde 4-6 saat dinlersen olabilir belki. ben bu telkinin göğüs büyütmek için olanını dinledim fındık kadarken 75 takıyorum daha devam etsem 80 felan yapıcam ama zamanım yok :) benim ilişkim kıskançlıklar kavgalar içinde geçiyor bunuda indirip dinleyeceğim çok teşekkür ederim :)

ha birkaç ay önce göreydim bunu da yapaydım artık çok geç ama böyle bir şey öğrendiğim iyi oldu başka konularda yaparım artık bunu da zamanı gelince yaparım

merak ettim de siz faydasını gördünüz mü acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…