Mutlu Bir İlişki İçin Telkinli Ses Dosyası

Parfait

Firüsünüm seniiinn :)
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
223
14
arkadaslar bu telkın bana ait degıl.. derlemedır.. sadece muzıgı ben olusturdum.. yanı sozlerı subliminal ses dosyası halıne getırdım.. nasıl dınlendıgını bılıyorsunuz.. aralıksız 21 gun boyunca gunde en az 4-6 saat aralıgında dinlemelisiniz..

Yenilenen Link: Mutlu Bir İlişki

Telkin İçeriği

İlişkimde güvendeyim.

Partnerimle emin ve güvende hissediyorum.

Partnerime güveniyorum.

Kıskançlığımı yeniyorum.

Partnerime daima açık ve dürüstüm

İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu

Partnerime her zaman doğruları söylüyorum.

Partnerim beni seviyor.

Partnerim bana değer veriyor.

Partnerim beni önemsiyor.

Partnerim bana karşı dürüst.

Partnerime her zaman güvenirim.

Partnerim bana her zaman güvenir.

Sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyorum.

Partnerim ve ben daima duygularımızı konuşuruz.

Biz sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyoruz.

İlişkime bağlıyım

Partnerime bağlıyım.

Partnerime karşı her zaman açığım.

Biz birbirimize her zaman açığız.

İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu

Bizim ilişkimiz güven ve dürüstlük üzerine kurulu.

Partnerimle birlikte ileriye, geleceğe bakıyorum.

Partnerim benim pozitif bakış açımı takdir ediyor.

Partnerim benimle gurur duyuyor.

Partnerim ve ben birbirimize huzur veriyoruz.

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı sevgisini daha çok hissetirmesini seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize,ilişkimize,ailelerimize daha fazla saygı duymayı seçiyorum,yaşıyorum.

Sevdiğim insanla, her geçen gün birbirimize olan sevgimizden, ilişkimizden emin yaşamayı seçiyorum,yaşıyorum

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı ilgisinin alakasının daha fazla olmasını seçiyorum, yaşıyorum

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana daha fazla değer vermesini bana daha aşk dolu bakmasını seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanın, her geçen gün beni hayata duruş şeklimi,fikirlerimi,düşüncelerimi,davranışla rımı daha fazla önemsemesini seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla ilişkimiz her geçen gün daha güvenli ve dürüstlük üzerine kurulu olmasını seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimizde her şeyimizi paylaşmamızı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanın ,her geçen gün benim hayattaki,işimdeki başarımdan gurur duymasını,beni takdir etmesini seçiyorum yaşıyorum

Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimize daha bağlı olmayı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla telefonda konuşmayı birbirimizin sesini duyunca daha mutlu,daha başarılı, olmayı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla ilişkimize her geçen gün ileriye ,geleceğe doğru bakmayı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimizle sohbet etmekten, konuşmaktan,birlikte eğlenmekten, daha fazla zevk almayı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha fazla huzur vermeyi,birbirimize sakinlik vermeyi seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insan her geçen gün bana kadın/erkek olduğumu hissettirmesini seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla hayranlıkla bakmasını seçiyorum,yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birlikte birbirimize daha fazla güven vermemizi seçiyorum yaşıyorum

Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla sosyal olmamızı,arkadaşlarımızla,ailelerimizle,birli kte vakit geçirmekten zevk almamızı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla birbirimize her geçen gün daha merhametli,daha şevkatli olmayı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha anlayışlı olmamızı seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün aynı evin içinde huzurlu,mutlu,sağlıklı,değerli,bolluk bereket içinde olmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla birlikte muhteşem,eğlenceli, kalabalık, bir düğünümüz,olmasını seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla güzel sözler,iltifatlar etmesini seçiyorum yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün aşkı,sevgiyi,mutluluğu,huzuru,sohbeti,muhabbeti ,bolluk bereketi kendimize hayatımıza çekmeyi seçiyorum. Çok mutlu ,huzurlu,sağlıklı,aşk dolu sevgi dolu,saygı dolu,neşe dolu bir ilişki yaşamayı seçiyorum.

telkin sözleri alıntıdır..

Son düzenleme:
Ben indirdim ve dinlemye başladım
Emeğine sağlık
Ancak bir sorum olacak,bu telkini günde ne kadar dinlemeliyiz

rica ederim canım
yukarda da belirttigim gıbı gunde en az 4-6 saat aralıgında dınlemelısın.. az olmasın ama fazla olsun sorun degıl ıs yaparken, tv izlerken, uyurken.. duyabılecegın sekılde acık olsun muzık yeterlidir.. 21 gun boyunca aralıksız devam et.. ıstersen sonra da dınlemeye devam edebılırsın

arkadaşlar ben indiremiyorum.bana yardım eder misiniz?? denedim ama hata verdi.acaba yanlış birşeyler mi yapıyorum????

404 - Page not found
The file or page you tried to access is no longer accessible.
Become a Premium user and get access to millions of files at unlimited speeds and unlimited storage for your files. You can purchase a Premium Account.
Your account will be activated immediately.

Sayfa hata veriyor ve açılmıyor

Alternatif linkle indirmeye ve kaydetmeye çalıştığımda da indirilen dosya 0 byte. Yani hiçbirşey kaydedilmemiş.
Sorun nedir ben de anlayamadım.

şiiir gibi olmş ne güzel çok teşekrler tüm telkinler indi dinleyeeceğiimmm

Linkler ilk eklendiğinde indirememiştim ben. Peki şunu da sorayım. Dosya 2.19 MB ve süre olarak da 2 dakika 23 saniye. Text olarak oldukça uzun metin. Ben mi eksik indirdim, bu kadar zamana sığdı mı tüm içerik bilemedim.
Çok teşekkürler, Allah şifa versin amcanıza.

indirdiğim dosya 2dk. 23 sn sürüyor yarıda kesiliyo gibi geldi bana yanlışlık olabilirmi :26:
bu arada canım emeğine sağlık sıkı sıkıya takip ediyoruz seni tşkler

ya denemiş olanlar hiç yorum yazmamış işe yarıyor mu bunlar...

bir de birşeyler değiştiğini anlamak ne kadar sürüyor...?

ya moralim çok bozuk inanılmaz derece 3 gündür dinliyorum ve 3 gündür tartışıyoruz kıskançlık aldı başını gidiyo bunalıma girdim artık ters giden bişeyler var tesadüf mü bu telkinden dolayımı anlamadım gitti ya

ya acaba bunu sevgilimle birlikte mi dinleyeceğiz.
çaktırmadan onun da bilinç altına yerleştirsek olmaz mı

Canım merhabalar emeğine sağlık,bence çok güzel bi paylaşım yapmışsın. Bende kendim için özel bir telkin hazırlamak istiyorum sen acaba hangi programları kullanıyorsun bende bulup kendi özel durumum için yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler :)

arkadaşlar ben indiremiyorum.bana yardım eder misiniz?? denedim ama hata verdi.acaba yanlış birşeyler mi yapıyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…