• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

bizde bu şekilde eski buzdolabımızı kaplamıştık annemle:)uçuk pembeli bir renge her gelen aaa bu yeni modelmi die soruodu:D ama şimdi deişti dolabımız artık...mutfak sonradan çok güzel olmuş walla ellerinize sağlık...

bende bonyo dolabımı kapladım senden fıkır alarak sagol teskkkür ederıma.s. banyoda ıslanıyo falan bazen ama cok dayanıklı dolabım saglamdı plastıkten dolap neyse lekelerı vardı kapladım senın mutfak desenınden harıka oldu şimdi evıme raf yapıcaz esımle tahta almıcaz bodrum dolu nede olsa onu kaplıcam bence muhtesem birsey harkes faydalanmalı

bende isterim valla çok güzel olmuş benim dolaplarımda beyaz hiç sevmem beyaz dolabı tam benlik.nerden aldınız hemen benimde almam lazım ikea da yada koçtaşta varmıdır acaba yada nerden ucuza alabilirim şimdiden tşkler.sırnaşık şey

harika fikir ellerine sağlık bendemi yapsam ya offfff bayıldımdelikafaduldendelikafadulden

kıs maşallah sana neler yapmışsın öyle güle güle kullan canm vallahi çok güsel olmuş herşey ortaya çıkmş becerikli gacı senii:sm_cool::sm_cool::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
bizde yeni taşındığımız evin mutfak tezgahını bu yapışkanlı kağıtlarla kapladık
çok eskiydi bide kötü gözüküyordu yeni gibi oldu
hiç kimse eski olduğunu farketmedi hihoyyyt

Çok güzel olmuş gerçekten.pazarlardada görüyorum ben bunlardan ama kalite farkı varmıdır acaba pazardan alsak nasıl olur bilgisi olan varmı?

ellerine sağlık çok güzel olmuş harika bir fikir
sağlık ve mutlulukla kullanman dileğiyle

güzelim bu folyoları araştırdım ama bana ince kağıda benzeyen bir şey gösterdiler bu kağıt gibimi yoksa benim bildiğim gibi naylonumsu kalın bir şeymi bilgilendirirsen sevinirim çünkü bende mutfağıma yapıcam canım lütfen cevap ayrıca koçtaşta baktıklarımda kağıt gibi:uhm:bende istiyorum yapmak:çok üzgünüm:

Back
X