• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

Kural yok tamam da bu benim sahisi fikrim, ters geliyor bana.. Ha çamasir makineni mutfaga koymussun ha bulasik makinani banyoya, anlatabildimmi?

Fikirlere saygı duyarım....bizim evimizde çamaşır makinası yerini mutfaga yapmışlar...banyoya koymaya kalksak bi sürü fayansı kır tesisat çek..buhar vs. yüzünden küflenmesi de cabası...a.s.

çok süper olmuş
gerçekten hayret ettim doğrusu
ellerinize sağlık.
keşke daha önce okusaydım
annemin mutfağı mavi renkti
marangoza kapakları değiştirdik venge rengi yaptırdık
900 lira da para verdik yazık olmuş valla...

bende lojmanda oturacağım Allah nasip ederse Aralıkta düğünüm var
evimizi şimdiden hazırlıyoruz.Bende yıpranmış lojman dolaplarına yapıştırma kağıtlar aldım
Yeşil çerçeveli içersi minink mininç çiçek desenli yaptım gören bayılıyor harika
isterseniz bende resimleyebilirim :) bahsettiğiniz gibi hem ucuza mal oldu hemde çok şık bir görünüm oluştu

sizinkiside eskisinden daha güzel olmuş güle güle kullanın

çoook güzel olmuş bende yakında evlenicem nişanlımın komodinlerinin renkleri farklı farklı nasıl yapsam diye düşünüp duruyordum bunu gördüğüm süper oldu ellerinize sağlık güle güle oturun canım bişey sorucam peki kulpları nasıl ayarladınız? birde kenarları nasıl yapıştırdınız yani bütün olarak mı yoksa kesip parça olarak mı yapıştirdiniz? çekmecelerde sorun oldu mu? öptümmm

canım çok güzel olmuş mutfagın ,benimde beyaz bi dolabım var boyamayı düşünüyordum böyle daha pratik.hemen yapacagım bende.

valla süper olmuş çok beğendim....
anlarım adam.......kadın dediğin böyle olur işte
dünyadaki ekonomik kriz bağırtılarının koptuğu bu günlerde hele
cidden aklına-emeğinize-elinize sağlık güle güle otur arkadasım hihoyyyt

canım çok hoş olmuşlar.güle güle kullan.içine sinmesi önemli olan.oda gördüğüm kadarıyla sinmiş :)
arkadaşlar bu yapışkanlı folyolar tekzende de var.hafta sonu bende gördüm.bi rulosu 3.5ytl idi ama kaç mt var içinde bilmiyorum.almak isteyenler bi baksın derim;)

Back
X