Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

eskıden demır bır kapımız vardı okuldaa,o kapıyı bununla kaplamıstık..hava kabarcıkları bırakmadan yaparsanız cok guzel oluyor..ellınıze saglık..

süpr fikir kızlar iyi ki bu sayfaya bakmışım tşk ederim yazan arkadaşa da zemuszemus
ben kiracıyım mutfak dolaplarım çok kötü acaba yapsam sonra evden çıkarken bunları çıkartsam belli olurmu??????

süpr fikir kızlar iyi ki bu sayfaya bakmışım tşk ederim yazan arkadaşa da zemuszemus
ben kiracıyım mutfak dolaplarım çok kötü acaba yapsam sonra evden çıkarken bunları çıkartsam belli olurmu??????

canım bende yaptım inan süper oldu ve bnde senn gibi kiracıyım kimse inanmıyor yapıştrma oldğuna herkes dolabın kendi rengi sanıyor.evim evim topicinde var evimin mutfağımn resimleri.bir bak istersen sonra bana özelden msj yazrsn nasıl oldğunu nerdn aldğımı anltırım sana:1hug:

ya aklıma takıldı peki bu tutma yerlerini filan nasıl ayarladınız yani oraya denk gelen yeri kestnızde kesıldıgı filan belli olmadı mı yada baska turlu mu yaptınız ?

bende son dakika vazgectim yeni mutfak yaptirmaktan vazgectim biz 6-7 yil sonra memlekete kesin dönüs yapicaz ve evimdeki hersey bu sonbaharda tadilata gircek ve baya masraf var en azindan mutfaktan bu sekilde kurtariyim biiz zaten 6 yil sonra memlekete ev yaptirip dekore etcez kendi evimde yaptiririm mutfagi bayildim mutfagina canim
renk secenegi cok varmi ben altini koyu üstündeki dolaplari acik yapicam bulurmuyum acaba

öncekine nazaran güzel

ben evde koyu renk hiçbişeyi sevmediğim için:umursamaz:

Back
X