- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.343
- 548
- 29
Lavabonun altındaki boru U şeklinde kalmalı ve içinde bir miktar su o borudan yukarı çıkacak kanal kokusuna engel olmalı .
Yoksa arada koku gelir .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lavabonun altındaki boru U şeklinde kalmalı ve içinde bir miktar su o borudan yukarı çıkacak kanal kokusuna engel olmalı .
Yoksa arada koku gelir .
Lavabo borusundan bızde de oluyordu eşim çözüm bulmuştu bayadır sorun yoktu şimdi yine aynı durum mutfaga gırınce kokuyorHerkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir kokubazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine
en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Evt buzdolabı yazan oldu. Orayı da kontrol edicem çok teşekkür ederim. Bu kokuyu bulmam lazım artık deliricem yoksaBuzdolabına da baktırın dayımlara kalmaya gittik 5 gün boyunca pis bi koku vardı mutfakta ama öyle bir şey ki bazen oluyor bazen ise yok oluyordu. Ama olunca da çok fena burnumuza geliyordu bir türlü bulamıylduk her yeri kokladık, en sonunda araştırdım buzdolabı demişler. Cidden buz dolabındaki bi su bölümü mü artık burda yazmışlardı galiba bi kaç sayfa önce. Buzdolabından geliyormuş koku yani bir buzdolabına da baktırın.
DemeyinnnDavlumbaz bacanızda fare ölüsü olabilir. Benim davlumbaz borumu deldi içeri girdi hain fare
benim de aklıma davlumbazın olduğu baca geldi komşudan falan geliyor olabilir ya da dolap altlarında, buzdolabı arkasına falan sızmış bir etsuyu ya da sulu atık siz temizlik yapınca geçiyordur kokusu ama kenarda kalınca tekrar koku yapıyor olabilir. Bir de lavabonun altını kontrol edin.Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir kokubazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine
en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
O boru için bacamatik diye bir alet varmış araştırabilirsnz sizde. Lavabo, baca ve buzdolabı kontrılü yapıcam daha da kokarsa artık bilemşyorum :)benim evde de zaman zaman kötü kokuyor oluyor mutfakta, lavaboya tıpa aldım devam etti. meğer aspiratörün bağlı olduğu borudanmış, aynı sizdeki gibi koku yemek kokusu gibi değildi, sonra fark ettik ki kötü kokan tereyağ veya peynir gibi bişey. hala çözüm bulmuş değiliz
Aspiratörünüzün alüminyum borusunu duvardan çıkarıp bakın. Benim dairem yeniydi 1yıllık bile değilken oldu. Yemek kokusuna geliyorlar. Ben aylar önce farkettim yakalayamadım kimseye de inandıramadım fare geliyo diye en son eşim filan gözüyle gördü hop diye girince eve bacamatik koyduk gelemedi bir dahaDemeyinnnolabilir mi cidden yaaa
mantıksız gelmedi şu an çünkğ apatman eski bir apartman ve en son fareler elektrik kablolarını yemiş demişlerdi
orayı da kime kontrol ettirebilirim ki