Mutfaktan gelen kötü koku

Lavabo dan geliyor olabilir. Patatesin de koku yaptığını biliyor musunuz?
Çürük patates çok iğrenç koku bırakıyor.

Kesin lavabodur arada benim mutfağımda kokar binanın kanalizasyon sisteminde sıkıntı var çünkü

Lavabodan geliyordur üsttekiler kötü kokulu bişey döktükçe. Annemin de olur böyle. Kapalı tutar deliği

Mutfak lavobosunun altındaki boru s yada u şeklinde olacak ordan geliyordur koku.Benimde küçük wc 'ye su dökünce çok pis koku geliyordu wc deki lavabonun altındaki borudanmış usta geldi yaptı eşime gösterdi bir daha kokmadı.Devamli wc yıkıyordum neler neler döküp misafirler girmez inşallah diyordum.Misafirler wc girip su dökünce sanki yıllarca yıkanmayan wc gibi bir koku yayılıyordu.

Bulaşık makinesinin borusundan da gelebilir koku yazan oldu mu bilmiyorum.Bulaşık makinesi temizleyici kullanın filtre temiz olsa da boru bi süre sonra biriken yağlardan tıkanıp koku yapabiliyo.Ya da önce lavabo açıcı kullanın.

Buzdolabına da baktırın dayımlara kalmaya gittik 5 gün boyunca pis bi koku vardı mutfakta ama öyle bir şey ki bazen oluyor bazen ise yok oluyordu. Ama olunca da çok fena burnumuza geliyordu bir türlü bulamıylduk her yeri kokladık, en sonunda araştırdım buzdolabı demişler. Cidden buz dolabındaki bi su bölümü mü artık burda yazmışlardı galiba bi kaç sayfa önce. Buzdolabından geliyormuş koku yani bir buzdolabına da baktırın.

buzdolabinin alt kisminda buhar sistemi gideri var orayi kontrol edin, arti buzdolabina cay bardagina vanilyali su karisimi pamuk surekli bekletin arada yenileyerek bunun cok yararini goreceksiniz

Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir koku :KK43: bazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine 😥 en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Lavabo borusundan bızde de oluyordu eşim çözüm bulmuştu bayadır sorun yoktu şimdi yine aynı durum mutfaga gırınce kokuyor

Buzdolabına da baktırın dayımlara kalmaya gittik 5 gün boyunca pis bi koku vardı mutfakta ama öyle bir şey ki bazen oluyor bazen ise yok oluyordu. Ama olunca da çok fena burnumuza geliyordu bir türlü bulamıylduk her yeri kokladık, en sonunda araştırdım buzdolabı demişler. Cidden buz dolabındaki bi su bölümü mü artık burda yazmışlardı galiba bi kaç sayfa önce. Buzdolabından geliyormuş koku yani bir buzdolabına da baktırın.
Evt buzdolabı yazan oldu. Orayı da kontrol edicem çok teşekkür ederim. Bu kokuyu bulmam lazım artık deliricem yoksa :(

Rüzgâr ters estiği zaman maalesef kanalizasyon kokusu eve doluyor. :(
Dikkat ettiyseniz asiri rüzgar estiği zaman olur.

Aynı kokuyu bende annemde almıstım kurban arefesiydi ve buzdolabının arkasına kan akmıs çamurlasmıs orada bi küçük havuz var onu çıkar yıka tak yük çok binince oluyormus buzlugu çok doldurmayın derim birde lavabodan ters rüzgarla koku geliyor bazen lavaboaçici dökün dirsek varmıs ona bakın yoksa taktırın lavabo gider hortumu millenmis olabilir değistirin

Rüzgarlı havalarda benim evde de oluyor o. Lavabo giderinden geliyor. Önceleri ben de mutfağı didik didik etmistim, ölü bir canlı ya da bir yerlere yuvarlanmış çürük patates aramıştım ama sonra anladım durumu.

benim evde de zaman zaman kötü kokuyor oluyor mutfakta, lavaboya tıpa aldım devam etti. meğer aspiratörün bağlı olduğu borudanmış, aynı sizdeki gibi koku yemek kokusu gibi değildi, sonra fark ettik ki kötü kokan tereyağ veya peynir gibi bişey. hala çözüm bulmuş değiliz

Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir koku :KK43: bazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine 😥 en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
benim de aklıma davlumbazın olduğu baca geldi komşudan falan geliyor olabilir ya da dolap altlarında, buzdolabı arkasına falan sızmış bir etsuyu ya da sulu atık siz temizlik yapınca geçiyordur kokusu ama kenarda kalınca tekrar koku yapıyor olabilir. Bir de lavabonun altını kontrol edin.

benim evde de zaman zaman kötü kokuyor oluyor mutfakta, lavaboya tıpa aldım devam etti. meğer aspiratörün bağlı olduğu borudanmış, aynı sizdeki gibi koku yemek kokusu gibi değildi, sonra fark ettik ki kötü kokan tereyağ veya peynir gibi bişey. hala çözüm bulmuş değiliz
O boru için bacamatik diye bir alet varmış araştırabilirsnz sizde. Lavabo, baca ve buzdolabı kontrılü yapıcam daha da kokarsa artık bilemşyorum :)

Merhaba canim benimde birkaç gündür mutfagimda balik kokusuna bnzer bir koku vardı buzdolabim bozuldu koku ondan geliyordur diye düşündüm netten araştırdım 😊dolabın arkasında motor kısmının ustunde bir atık su kabı oluyormuş buzdolabından akan sular birikiyormus oda motor isittikca koku yapiyormus birazdan esime dolabi cektirip onu yikayacagim umarım ise yarar bence sende bi kontrol et öyle bir durum olabilir

su borusundan geliyor olabilir bizim eski evde otururken hep olurdu o koku.iğrenç ama ev eskiyse yapacak birşey yok fazla.

Demeyinnn :KK43: olabilir mi cidden yaaa :KK43: mantıksız gelmedi şu an çünkğ apatman eski bir apartman ve en son fareler elektrik kablolarını yemiş demişlerdi 🙄 orayı da kime kontrol ettirebilirim ki
Aspiratörünüzün alüminyum borusunu duvardan çıkarıp bakın. Benim dairem yeniydi 1yıllık bile değilken oldu. Yemek kokusuna geliyorlar. Ben aylar önce farkettim yakalayamadım kimseye de inandıramadım fare geliyo diye en son eşim filan gözüyle gördü hop diye girince eve bacamatik koyduk gelemedi bir daha

Back
X