• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfaktaki koku:(

merhaba gider dirseğini düz tutmayın S şeklinde kıvrım verin o zaman havanın eve girmesini engellemiş olursunuz. ara sıra domestosla fırçalayıp sıcak suyla durulamakta iyi oluyor. ben genelde sebzelerini ve tezgahımı elma sirkeli suyla yıkadığım için her gün domestos kullanmam

lavobo açıcı+sirkeli su+ domestos....

merhaba gider dirseğini düz tutmayın S şeklinde kıvrım verin o zaman havanın eve girmesini engellemiş olursunuz. ara sıra domestosla fırçalayıp sıcak suyla durulamakta iyi oluyor. ben genelde sebzelerini ve tezgahımı elma sirkeli suyla yıkadığım için her gün domestos kullanmam

tamamdır bunlarıda yapıcam umarım gider o koku:)

Borunuzun şeklini değiştirin arkadaşların da dediği gibi. Ayrıca duvarda borunun girdiği delik kısma plastik kapaklı bir kelepçe takıyorlar. O da kokuyu önlüyor.

Son düzenleme:
Benimde tuvaletten banyodan geliyor gece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Marketlerde satilan lavabo temizleyiciler var ara ara ondan lavaboya dokup uzerine sicak su dokuyorsun delikleri boruyu kalintilardan arindiriyor.kutuyla satiliyor uc kullanimlik icinde findik buyuklugunde toplar var onlari gidere dokup ustune kaynar su bosaltacaksin sonra muslugu acacaksin bukadar ..dene istersen canim faydasi oluyor

Gecen gunlerde haberlerde gordum bu lavabo acici\ temizleyecileri bi kadin aliyor lavaboya dokup uzerine kaynar su doktugu anda bomba gibi patliyor kadinin yuzunu gostermislerde sanki tüp patlamis gibi...

Tavsiye etmem ....
bu yontemi kullamayin derim

Gecen gunlerde haberlerde gordum bu lavabo acici\ temizleyecileri bi kadin aliyor lavaboya dokup uzerine kaynar su doktugu anda bomba gibi patliyor kadinin yuzunu gostermislerde sanki tüp patlamis gibi...

Tavsiye etmem ....
bu yontemi kullamayin derim

Aa ben duymadim canim dogrudur .uyardigin iyi oldu saol

Bir çok evde mutfak ve banyoda bu koku ile karşılaşılıyor bunun sebebi tamamen mimari çözümleri ise arası sıra çeşitli kimyasalları belirli zamanlarda giderden boşaltmak yada gidere ilave dirsek koymak mutfaklarda bu işlem kolay ama banyolarda zordur koku ve hijyen konusunda sorularınız olursa mesaj gönderebilirsiniz tam deyalı bilgi verebilrim

Back