• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfaktaki koku:(

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.249
398
Mutfaktaki musluğumun ordan inanılmaz kötü bir koku geliyor
eşim kaç kez boruları söktü baktı gideri temizledi ama banamısın demedi
sanırım giderde bir problem var güzel kokması için ne yapabilirim
naftalin falan düşündüm ama malum mutfak sebzelere meyvelere bulasır diye koymadım

domestos olayına katılıyorum. Arasıda domestosla fırçalayın geçiyor. bi süre yapmayınca bende de koku oluyor

Ruzgarlı ve ya çok sıcak havalarda basıyor delikten yukarıya boyle kotu bır koku.Ben çareyi deliğe metal çay tabagı kapatmakta buldum.Su anda hiç koku yok şükür.Devamlı tutun ama.Koku hemen gidecektir.

evin kaçıncı katta alt komşun var ve pisse ondanda geliyor o koku ama bir mutfaktan değil özellikle vc havalandırmasında ve giderlerin hepsinden gelir gider deliklerini sürekli ıslak tut yerleri sildiğimiz kokulardan döküp bırakıyordum ben kokuyu bayağ etkiliyor

Evet ara ara bende de oluyor özellikle rüzgarlı havada.Bir an gelip geçtiği için bi önlem almıyorum açıkçası.Ama çamaşır suyu dökebilirsiniz delikten ara ara.

gidere domestos veya sirke dökebilirsiniz. ya da tuz ve üzerine sıcak su. ara ara her evde olur...

Marketlerde satilan lavabo temizleyiciler var ara ara ondan lavaboya dokup uzerine sicak su dokuyorsun delikleri boruyu kalintilardan arindiriyor.kutuyla satiliyor uc kullanimlik icinde findik buyuklugunde toplar var onlari gidere dokup ustune kaynar su bosaltacaksin sonra muslugu acacaksin bukadar ..dene istersen canim faydasi oluyor

Son düzenleme:
naftalin falan düşündüm ama malum mutfak sebzelere meyvelere bulasır diye koymadım

Canım turk kahvesi yap sıcak sıcak telvesiyke beraber dok lavaboya birde her aklına gelince camasir suyu dök

bizde de oluyordu. hatta bizim tüm apt.da vardı. yeni bina olur filan dediler ama benim için tahammül edilemeyecek bir haldeydi....
aradım taradım meğer mutfak için hem bulaşık makinası hem de çamaşır makinası gideri koymuşlar. bulaşık makinası gideri kapalı olduğundan ve her gün mutlaka kullanıldıgından koku yok ama çamaşır makinası giderinden koku geldiğini farkettim ve poset tıkadım :)) şimdi koku filan yok çooook rahat ettım :) sen de bi kolaçan et belki öyle bi boşluk vardır..

evin kaçıncı katta alt komşun var ve pisse ondanda geliyor o koku ama bir mutfaktan değil özellikle vc havalandırmasında ve giderlerin hepsinden gelir gider deliklerini sürekli ıslak tut yerleri sildiğimiz kokulardan döküp bırakıyordum ben kokuyu bayağ etkiliyor

5.kattayım evet ama o kokuları oraya dökünce meyve sebzeye bulaşmasından korkuyorum

Marketlerde satilan lavabo temizleyiciler var ara ara ondan lavaboya dokup uzerine sicak su dokuyorsun delikleri boruyu kalintilardan arindiriyor.kutuyla satiliyor uc kullanimlik icinde findik buyuklugunde toplar var onlari gidere dokup ustune kaynar su bosaltacaksin sonra muslugu acacaksin bukadar ..dene istersen canim faydasi oluyor

tamam bu dediğinizi deniyeceğim inşallahhh

bizde de oluyordu. hatta bizim tüm apt.da vardı. yeni bina olur filan dediler ama benim için tahammül edilemeyecek bir haldeydi....
aradım taradım meğer mutfak için hem bulaşık makinası hem de çamaşır makinası gideri koymuşlar. bulaşık makinası gideri kapalı olduğundan ve her gün mutlaka kullanıldıgından koku yok ama çamaşır makinası giderinden koku geldiğini farkettim ve poset tıkadım :)) şimdi koku filan yok çooook rahat ettım :) sen de bi kolaçan et belki öyle bi boşluk vardır..

aa öylemi tamam kolaçan edeceğim evimi

5.kattayım evet ama o kokuları oraya dökünce meyve sebzeye bulaşmasından korkuyorum

tamam bu dediğinizi deniyeceğim inşallahhh

aa öylemi tamam kolaçan edeceğim evimi

Lavabonun altındaki boru U şeklinde mi?

hayır L şeklinde

Bende de bir önceki evimde banyoda aynı sorun vardı. Tesisatçı çağırın, boruyu U şeklinde değiştirsin, koku kalacağını sanmıyorum.. ki tesisatçı da söyler zaten..

Son düzenleme:
Bende de bir önceki evimde banyoda aynı sorun vardı. Tesisatçı çağırın, boruyu U şeklinde değiştirsin, koku kalacağını sanmıyorum.. ki tesisatçı da söyler zaten..

tamam bunuda not ettim çağoracağım inşallah

tam bilmiyorum ama borudaki dirsek kısmıyla alakalıydı sanki.....eşine söyle bi belki anlar

Bu önemli aynı sorun daha önce bizde de vardı. Boru eğer u şeklinde değilse koku yapıyor. Değiştirdik U şeklinde yaptık. Mantık şuymuş: U şeklinde olunca orda su birikiyormuş ve kokuyu önlüyormuş. Biz faydasını gördük

anlatmak istediğim tamda buydu

Back