• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak tezgahım ne renk olmalı

dafnedeep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
36
0
36
Edirne
kızlar mutfagımı sıyah beyaz yaptırıyorum beyaz daha yogunlukta fakat tezgaha henuz karar veremedım sıyah dusunuyorum ama cok toz problemı oldugunu okudum..beyaz cımstone mu yoksa sıyah granıt mı daha guzel olur sizce

sİYAH GÜZEL OLUYO CANIM. BENİM MUTFAĞIM DA DOLAPLAR KIRMIZI. tEZGAH SİYAH GRANİT, TOZ OLMUYO, SU LEKESİ KALABİLİYO ONU DA HER DEFASINDA ŞU UCU PLASTİK ÇEKÇEKLER VAR YA ONUN DA YADA BİR BEZLE SİLİYORUM BİR SORUN KALMIYO. SİYAHI TAVSİYE EDERİM TEZGAHTA

Siyah granit benimkide ben memnunum yalnız tek sorun üstünde hamur açmama eşim izin vermiyor kanser oluruz diye üretici eşimi uyarmış bende tepsinin içinde yapıyorum

Ben hep açık renklerden yanayım. İnsanın içi açılıyor.
Koyu renkler benim ruhumu sıkıyor biraz.
Koyu renkleri az kullanılan mekanlar için tercih ediyorum.
Ama mutfak sık kullanılan bir mekan.
İçi açıcı renler kullanılmalı bence.

canım beyaz çoğunluktaysa tezgahı star galaksy granit yaptır,ama beyaz çimston yaptırırsan ara mozaiki sade siyah yaptır çok güzel duruyor,sade ve şık oluyor,ama granitlede çimston arasında 100tl fark var yani sen bilirsin granit daha uygun

Back
X