mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

aman ben sende sanki senden başka kimse iş bilmiyo hayret bişiy ya ben daha yemek yememişim şu saate kadar full çalıştım...konuşmaaaaa

umu iyi akşamlar cane

aman ben sende sanki senden başka kimse iş bilmiyo hayret bişiy ya ben daha yemek yememişim şu saate kadar full çalıştım...konuşmaaaaa

umu iyi akşamlar cane

BİLMİYOR TABİ ne sandın bilen olsa başkasına vereceğim de bilmedikleri için ben yapıyorum zaten gel sen yap o zaman sürekli bil.da formul yazmak kolay sanıyorsun sen galiba nevrim dönüyor :bbo::bbo:

canım benim benim şu an bilg 6 program açık 6 iş aynı anda yapıyom ne formülünden bahsediyon ala ala
sus ağzını burnunu dağıtırım:roflol::roflol::roflol:

canım benim benim şu an bilg 6 program açık 6 iş aynı anda yapıyom ne formülünden bahsediyon ala ala
sus ağzını burnunu dağıtırım:roflol::roflol::roflol:

6 taneyse ii gel sen bir de benim sayfalarıma bak ne altısı da yedisi ohooooo :eek:klava::eek:klava:

iyiyim yavrum bnde yarışmayı kapatıp yeniden açmşlar anlamadım hiç bişy ona bakıyodum gezmedeydm yeni gldm

sus be bide ben kalkıp elemanların yanına gidiyorum orda yaptığım işleri saymadım patronun istedikleri işleri yapmayı saymadım ohohhhhhho ohooooooooo:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

şu oy verdiğinz tatlım kapatmşlar yeni kıyafetler eklenmş tkrr açmşlar anlamadım böle yarşmamı olur

hmm demek burasıda senin mekanın
şöle geçerken bir uğrayıveriyim dedim
bakalım neler konuşuluyormuş burada

2260 msj lamı yalnız kaldın:))))))))))))))
sen o mesajlara bakma canım
bir topik vardı devmlı takıldığım arkadaşlar arasında anlaşmazlık çıktı topik kapandı
birden yalnız hissettim kendimi
olay bundan ibaret
ama bundan sonra yalnız kalmaya pek niyetim yok
burdayım kabul ederseniz tabi

hmm demek burasıda senin mekanın
şöle geçerken bir uğrayıveriyim dedim
bakalım neler konuşuluyormuş burada

herşeyden konuşuluyor havadan sudan benim olduğum yerde ne konuşulursa ondan ,gel buyur hoşgeldin ama ben çıkıyorum sabah görüşürüz daha eve gidip yemek yapacağım yawwwsenağlama

sen o mesajlara bakma canım
bir topik vardı devmlı takıldığım arkadaşlar arasında anlaşmazlık çıktı topik kapandı
birden yalnız hissettim kendimi
olay bundan ibaret
ama bundan sonra yalnız kalmaya pek niyetim yok
burdayım kabul ederseniz tabi

tabiki neden kabul etmeyelim hoşgeldin canım:dance:

X