mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya ben çok yalnız kaldığım zamanlar oldu ama 2 insan kendini bildikten sonra bi problem yok en azından bende bir problem yok yalnız kaldığımda bi problem yaşamadım valla

birşey söyleyince kızıyorsun bi öğrenemedin gitti şu işleri adres satırından o sayfanın adresini kopyala yapıştır yapacaksın :mymeka::mymeka:

yok yok tmm neyse boşver
zaman saatiniz nasıl ayarlı sizin ya burdaki saatle bilgisayarda ki saat farklı değiştirme yerinde türkiye göremedim sizde ne söylermisiniz

iyi bak görememişsindir olması lazım ya da çık tekrar gir ozaman düzelir belki

başlangıç gününe de pazar diyeceksin dedinmi

gmt+2 kaliningrad,south afrika yı işaretledinmi

ay içim darlandı şu yazışmalardan ha ha haaaaaaa umu ya nasıl bu kadar sorun çıkartmayı başarıyo senin bu bilg.:)

ay içim darlandı şu yazışmalardan ha ha haaaaaaa umu ya nasıl bu kadar sorun çıkartmayı başarıyo senin bu bilg.:)

zuzucuğum sıkıldıysan bi konu aç o zaman senden konuşalım
önemli değil saatin ayarı
nerde cinslik olur aksilik olur beni bulur zatenn :roflol:

hah işte ben de bunalıyorum bir şey deyince de kzııyor bana haksızmıyım yawwwkaydirigubbakcemile

onlar seni değil sen onları buluyorsun :roflol::roflol:

takdım şimdi ben bu saate hee
kız en altta diyo ki tüm zamanlar gmt+3 olarak ayarlı sendede öyle mi diyo yaa

ya işte orayı gmt+2 yapacaksın yanında ok var tıkla açılır ordan gmt+2 yi seç alsanaalsanasmile

tıpkı koca topikde seni bulduğum gibi :roflol:

derdim konu açmak değil canım ama istersem açarım merak etme ama hep bil sorun çıkarıyo daral geldi

X