Mutfak Dekorasyonu mutfak renginde yardım

20ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
64
0
86
Denizli
:36::36: merhaba arkadaşlar sizleri ve yazılarınızı uzun zamandır sesizce takip ediyordum sizden bi yardım istiyorum yeni mutfağımı yaptırıyorum da renginde kararsız kaldım sizde eklediğim renk iyimi ne dersiniz $o2-4.webp$o2-1.webp

hadi bana yardım edin lütfen...:54:

çok güzel canım aşağılarda beyaz olsa çok güzel olurdu ama bu daha kullanışlı olur. Tezgah altı daha çok kirleniyo el izi falan daha çok oluo sonuçta. güzelmiş beğendim

bir arkadaşımında aynen böyle çok memnunum demişti

bende yaptırmayı düşünüyorum çok beğendim.alt kısım beyaZ olmaması kullanış bakımından avantaj.güzel günlerde kullan..

bende yeni mutfak aldim canim aynen bu renklerde.yalniz benimkinin dolaplari tamamen beyaz sadece tezgahim tahta rengi.cok severek aldim yani güzel bence:69:

ya zaten moda beyaz ve ahşap desen mutfak banyo dolabında hata diğer mobilyalarda da var pier cardin reklamındada görünüyo.çok iyi olur beyazda hele bi ferah bi ferah olur.tamam kırmızı siyah beyazlar çok şık ve ağır oluyo ama napabiliriz mufak sonuçta temizlik ve kullanım daha önemli.bende çok kararsızım şuanda.mutfak dolabı mutfak fayansı wc fayansı.fayanslarla dolapların renginin tutması önemli ama hal bişey yok aklımda.

canım çok güzel görünüyor,ama beyazla kombin olacak ahşap rengini iyi tutturmak lazım,fotoğraftaki güzel..

ya zaten moda beyaz ve ahşap desen mutfak banyo dolabında hata diğer mobilyalarda da var pier cardin reklamındada görünüyo.çok iyi olur beyazda hele bi ferah bi ferah olur.tamam kırmızı siyah beyazlar çok şık ve ağır oluyo ama napabiliriz mufak sonuçta temizlik ve kullanım daha önemli.bende çok kararsızım şuanda.mutfak dolabı mutfak fayansı wc fayansı.fayanslarla dolapların renginin tutması önemli ama hal bişey yok aklımda.

bende aynen sen gibi karar veremedim ama klasik ten vazgecmemek lazim cunku kirmizi beyaz siyah zamanla modasi gececek seyler ama ahsap beyaz olsun kahve olsun degismez ben ahsapta karar kildim

çok güzel... bu aralar nerde yeni bir ev görsem, bu renge ve dizayna yakın modeller var... güle güle kullan

tabiki koyarım simdi mutfağın dizaynı ile uğraşıyorum hayırlısı ile bi bitsin ama şimdiden epey para harcadık....

bnm mrk ettğm bu parlak kapaklar hemen çiziliyomuş çok kullanışlı olmuyomuş bende abanoz ve krem rengi istedm halen daha istyorum ama mat wengeyle krem seçtik diğerleri hemen çiziliyomuş :50:

Back
X