• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Kavanozlarımı nasıl güzelleştirebilirim?

luckyincident

Allahım miniğimi koru...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
3.422
2
156
Antalya
Kızlar merhaba..Yardımınıza ihtiyacım var mutfakta kuru baklagillerimi ve çorbalarımı koyduğum bir dolu kavanozlarım var bunları nasıl güzelleştirebilirim..Evde gelin arabamdan çiçeklerimden kalan kurdeleler beyaz fonlar var bunlarla ya da başka şeylerle neler yapabilirim önerilerinizi bekliyormm

Kızlar merhaba..Yardımınıza ihtiyacım var mutfakta kuru baklagillerimi ve çorbalarımı koyduğum bir dolu kavanozlarım var bunları nasıl güzelleştirebilirim..Evde gelin arabamdan çiçeklerimden kalan kurdeleler beyaz fonlar var bunlarla ya da başka şeylerle neler yapabilirim önerilerinizi bekliyormm

Canım kavanoz deyince insanın aklına çoook model geliyor.
Modeli buraya koysan daha iyi olurdu.
Kurdelalarla pek birşey yapılmaz sanırım, en azından mutfak için.
Camsa eğer, peçete kaplama tekniği ile renklendirebilirsin.

merhaba,ben yagdanliklarimi ve kasikligimi,kendinden yapiskanli folyo ile kaplayip uzerine sevdigim motifleri basitce yapistirdim...yagdanliktan,haliyle yag damlasi olmasina ragmen hic birsey olmadi henuz.sapasaglam duruyor.deterjanli islak bezle siliyorum kirlenince. ya da arkadasin dedigi gibi pecete ile kaplayabilirsin..ya da boyayabilirsinde...sevgiler..

kızlar fikirleriniz için çok teşekkürler basettiğim küçük boy reçel kavanozlarıydı..yapışkanlı folyolar bana da mantıklı geldi teşekkürler:)))

Back
X