Mutfak Düzeni

bu da çok hoşuma gitti Google da buldum az önce
Bu cok güzelmis ama evim kira bu sistemi yaptirip birakmam gerekir daha ekonomik yollardan düzen saglamaliyim suan icin :) Ama bu da fikir verdi tezgah üstü raflar oluyor onlardan alip alttaki yag, peynir ve rende tarzi seyleri o raflara dizebilirim. Dolabin sol kenarinada aski asip en alttaki tavalarimi asabilirim. ortada bayagi yer acilir o kisima da legenlerimi ve tepsilerimi koyabilir sanirim . Hemen harekete geceyim :)

rica ederim burası tam benim konum olmuş :)) mutfak ve ev düzenine baya kafa yordum hala da istediğim gibi toparlayamadım. akşam resmini çekip yüklerim benim mutfağın da :)
etiketler çok iyi oluyor gerçekten. bu arada hobbylife ın nofrost renkli kutuları var onlardan 6 tane aldım bide etiket aldım bir sürü. buzluğumu da o şekilde düzenledim.
benim poşetlere karşı alerjim var. herşey illa kutuda olacak. örneğin makarna poşetini açıp yarısını b-pişiriyoruz ya kalan yarısını da bir yere dolduruyorum yoksa batıyo bana
Ay kendi evinden soğursun yeminle

ay ben çok severim düzenleme yapmayı ama bol para lazım kutu kutu pense şeklinde gidiyorum da

bende 6 lı porselen kahvaltılık beğendim tek seferde çıkarıp sabah kullanırız diye ama onlardan 1 tanesi bile kırılsa bütün takım çpe gidiy o şekilde 2 tane takım harcadım. tepsili kullanmayı düşünebilirim ama çok mantıklı.

Ben de kendim gibi birisini bulduguma cok sevindim. 2 aydir bu konulara takik dolasiyorum. Lütfen evinin diger bölümlerinde yaptigin düzenlemelerinin fotograflarini da paylasir misin? Benim icin cok güzel fikir olur eminim.
Ben de düzenleme isimi sadece mutfakta degil tüm evde yürütüyorum aslinda, yaptiklarim da sunlar (1 aydir ugrasiyorum henüz :) )
Baza altina kazak hurclari alip herseyi hurclara yerlestirdim.

Makyaj mazemelerimi düzenleyiciye yerlestirdim.

Anahtarlarimizi ve ayakkabi cekecegini kapi girisine astim.

Camasir makinasini koydugum alani ardiye gibi kullanmaya karar verdim. Bir dolap alip tüm temizlik malzemelerimi icerisine yerlestirdim. Ilaclarimi da ortadaki kücük 3 cekmeceli plastik kutuya koyup rafa yerlestirdim.

Ütü masam icin askilik alip kapi arkasina astim.

Simdilik bu kadar yaptim. Mutfagimi da bitirince heryerini paylasacagim :)

Ya bir sürü düzenleyici aldım yine de bana mısın demiyo

Şu meyveleri koyacak bir yer bulamıyorum mesela . Dolaba koysam hasta oluyoruz ,kilere koysam çürüyor, ortada kaliyolar öyle ..

Ya bir sürü düzenleyici aldım yine de bana mısın demiyo

Şu meyveleri koyacak bir yer bulamıyorum mesela . Dolaba koysam hasta oluyoruz ,kilere koysam çürüyor, ortada kaliyolar öyle ..

ben bunlardan 4 tane aldım. önce 2 tane sipariş verdim yetmeyince 2 daha aldım. kilerde saklıyorum. eskiden sepet vardı orda üstüste çürüyorlardı bu daha az hava aldığı için çürümesi azaldı o zamana kadar da bitiriyoruz. erzak saklama kabı diye geçiyor. hemde görüntüsü de çok düzgün oldu üst üste koyuyorum . sepetlerle çok karışık görünüyordu.

bende herşeye çözüm var

Eklentiler

• meyvelik.png
    76,8 KB · Görüntüleme: 382

ayy ütü masası çok mantıklıymış biizm ortada duruyor ve sinir oluyorum. nerden aldın askılık ı kapıya nasıl astın?

aynen bu konu tam benlik ev düzenlemeye kafamı taktım

Hayatımı kurtardın :)) çok teşekkür ederim .

Nerden temin edebilirim ?

Daha önce gördüysem de kesin çürütür diye bakmamisimdir :) ama kullanıyorsun ve memnunsun ,ben de kullanıp memnun olmak istiyorum :)))

ben gittigidiyordan aldım tanesi 17 tl. erzak saklama kabı meyvelik vs yazınca çıkması lazım şu anda siteye giriş yapamıyorum işyerinde yasak olduğu için.

düzenleyicilerde ne varmış diye gezerken buldum benim hobimdir de sürekli düzenleyici bakıyorum
memnunum şöyle 1 hatfa içinde tüketiyoruz biz zaten bir meyveyi de 1 haftadan uzun süre tutma tazeliği mecbur gidiyor. 1 hatfadan sonra çürütüyor mu bilemem açıkçası. istersen1 tane al dene memnn kalırsan daha çok alırsın

Ya müthiş bir haber bu .. 1 haftadan fazla meyve kalmaz bizde de .. o açıdan sıkıntı yok ..çok teşekkür ederim. .

Yalnız gittigidiyor da kapıda ödeme var mı ? Geçen bir internet alisverişimde kart bilgilerim çalındı ..gecenin bir körü bankadan mesaj geldi ..korkuyorum açıkçası ..

bilmiyorum ki bn hep kartla alıyorum. ben hep sanal kart kullanırım kendi kartımdan farklı bir kart numarası oluyor ona istediğim kadar limit aktarıp alışverişimi yapıyorum sonra limitim sıfırlanıyor bu şekilde bilgileri çalsalar da kimse alışveriş yapamaz.

Haklisin aslında mantıklı ..Çok teşekkür ederim ..ben görerek almayı daha çok seviyorum ..gittigidiyordan satıcıyı öğrenip bir ziyaret edebilirim :)

Haklisin aslında mantıklı ..Çok teşekkür ederim ..ben görerek almayı daha çok seviyorum ..gittigidiyordan satıcıyı öğrenip bir ziyaret edebilirim :)
evet aslında görerek almak daha zevkli ama benim vaktim yok bide ineternette dünya kdaar çeşit var ne ararsan şıp diye buluyosun.. taşıma zahmeti yok evime kadar geliyor. çok alıştım internete bırakamam artık

Aslında benim biraz güven sorunum var . Bide net ortamında gördüğüm gibi çıkmazsa diye gorerek almayı tercih ediyorum ..

Seninki de güzel iş :)

ayy ütü masası çok mantıklıymış biizm ortada duruyor ve sinir oluyorum. nerden aldın askılık ı kapıya nasıl astın?

aynen bu konu tam benlik ev düzenlemeye kafamı taktım
Milyoncuda gördüm 35 liradan asagi vermem dedi ben de internetten bulmustum 30 liraya :)
Saticisi su;
https://urun.gittigidiyor.com/ev-ba...paslanmaz-celikten-imal-edilmistir-307892333v

Ben de cok fena taktim herseyi düzenlemeye ama cok da para gidiyor. Ben de ücretsiz dogum iznindeyim en ekonomik yollardan halletmeye calisiyorum. Dün bahsettigin buzdolabi sepetlerinden milyoncumuzda vardi aldim :)

Meyveler disarda bozulmaz mi? siz buzdolabinda saklamiyor musunuz? Eger öyleyse ben de alayim.

Sanalkart olustur canim. Limitini de sadece o an alis veris yapacagin kadar ayarla cok daha güvenli benim de kart limitim 10.000 üzeri o yüzden hic kullanmiyorum sanalsiz..

benim de çalıştğm yeirn orda bi milyoncu tarzı züccaciye var. doğum iznim bitip işe dönünce resmen saldırmıştım her gün elimde poşetler eve gidiyodum sonra sakileştim şimdi sadece ihtiyaç alıorum.
1 milyonculara bakmak lazım evet mesela o buzdolabı sepetleri internette tanesi 8-9 tl filan çok pahalı geldi bana sonra zücaciyeden tesadüf 3.5tl ye görüp 4 tane aldım ama bulamasaydım d a internetten alcaktım kafayı takmıştım.

Meyveler disarda bozulmaz mi? siz buzdolabinda saklamiyor musunuz? Eger öyleyse ben de alayim.

yok buzdolabında saklamıyoruz biz hep kilerde saklıyoruz. kuru yerde olması lazım kalorifersiz o nedenle kilerde saklıyoruz. buzdolabında zaten yer yok bozulmuyor 1 haftadan sonra bozuluyor ama zaten haftalık alıyoruz.
bu arada yumurtayı da yıllarca buzdolabında sakladık ama sonradan öğrendik ki onun da dışarda saklanması gerekiyormuş. bi milyoncudan pembe yumurta kutuları aldım 3 tane 10 arlı. onu da dışardaki erzak dolabımda saklıyorum. 2 hafta bile dursa bozulmuyor.

Eklentiler

• yumurta.png
    62 KB · Görüntüleme: 238
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…