- 29 Mayıs 2013
- 2.768
- 4.827
-
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Bu cok güzelmis ama evim kira bu sistemi yaptirip birakmam gerekir daha ekonomik yollardan düzen saglamaliyim suan icin :) Ama bu da fikir verdi tezgah üstü raflar oluyor onlardan alip alttaki yag, peynir ve rende tarzi seyleri o raflara dizebilirim. Dolabin sol kenarinada aski asip en alttaki tavalarimi asabilirim. ortada bayagi yer acilir o kisima da legenlerimi ve tepsilerimi koyabilir sanirim . Hemen harekete geceyim :)bu da çok hoşuma gitti Google da buldum az önce
Neden olmasin:) Düzenlenmesini istediginiz alanin bir fotosu yeterliKızlar işiniz bitince benim mutfagima da bir el atın
Ay kendi evinden soğursun yeminleNeden olmasin:) Düzenlenmesini istediginiz alanin bir fotosu yeterli
rica ederim burası tam benim konum olmuş :)) mutfak ve ev düzenine baya kafa yordum hala da istediğim gibi toparlayamadım. akşam resmini çekip yüklerim benim mutfağın da :)Cok tesekkür ederim cok güzel önerilerde bulunmussunuz. Hemen bunlardan 4 adet siparis ettim iki boyu vardi nette ben uzun olanini siparis ettim. Ölctüm sebzelik kismini yazdiginiz gibi 4 tanesi tam geliyor :) Mini rafin büyük ve bölmeli olani var benim buzdolabimda ama kafama kahvaltilik olarak kazimisim onu ve sanki bu islev disinda kullanamazmisim gibi tertemiz duruyor :) Simdi onu da degerlendirecegim.
Salcalarimi ev ve hazir salca olarak iki farkli kavanoza koydum üstlerine etiket yapistiracagim. Buzdolabi icine su raflara serilen delikli dantel desenli plastik örtülerden aldim haftada bir kez bulasik makinesine atsam temizlik tamamdir. Yumurtalar icin de milyoncudan yumurta sepeti aldim. Kahvaltiliklarimi buzdolabina tepsi ile yerlestirmeye karar verdim böylece hem ayni bölgede derli toplu dururlar hem de kahvaltiya cikarirken tepsiyi alip götürürüm daha pratik olur. Buzdolabim siparislerim gelince tamam sanki.
Ay kendi evinden soğursun yeminle
Cok tesekkür ederim cok güzel önerilerde bulunmussunuz. Hemen bunlardan 4 adet siparis ettim iki boyu vardi nette ben uzun olanini siparis ettim. Ölctüm sebzelik kismini yazdiginiz gibi 4 tanesi tam geliyor :) Mini rafin büyük ve bölmeli olani var benim buzdolabimda ama kafama kahvaltilik olarak kazimisim onu ve sanki bu islev disinda kullanamazmisim gibi tertemiz duruyor :) Simdi onu da degerlendirecegim.
Salcalarimi ev ve hazir salca olarak iki farkli kavanoza koydum üstlerine etiket yapistiracagim. Buzdolabi icine su raflara serilen delikli dantel desenli plastik örtülerden aldim haftada bir kez bulasik makinesine atsam temizlik tamamdir. Yumurtalar icin de milyoncudan yumurta sepeti aldim. Kahvaltiliklarimi buzdolabina tepsi ile yerlestirmeye karar verdim böylece hem ayni bölgede derli toplu dururlar hem de kahvaltiya cikarirken tepsiyi alip götürürüm daha pratik olur. Buzdolabim siparislerim gelince tamam sanki.
Ben de kendim gibi birisini bulduguma cok sevindim. 2 aydir bu konulara takik dolasiyorum. Lütfen evinin diger bölümlerinde yaptigin düzenlemelerinin fotograflarini da paylasir misin? Benim icin cok güzel fikir olur eminim.rica ederim burası tam benim konum olmuş :)) mutfak ve ev düzenine baya kafa yordum hala da istediğim gibi toparlayamadım. akşam resmini çekip yüklerim benim mutfağın da :)
etiketler çok iyi oluyor gerçekten. bu arada hobbylife ın nofrost renkli kutuları var onlardan 6 tane aldım bide etiket aldım bir sürü. buzluğumu da o şekilde düzenledim.
benim poşetlere karşı alerjim var. herşey illa kutuda olacak. örneğin makarna poşetini açıp yarısını b-pişiriyoruz ya kalan yarısını da bir yere dolduruyorum yoksa batıyo bana
Ya bir sürü düzenleyici aldım yine de bana mısın demiyorica ederim burası tam benim konum olmuş :)) mutfak ve ev düzenine baya kafa yordum hala da istediğim gibi toparlayamadım. akşam resmini çekip yüklerim benim mutfağın da :)
etiketler çok iyi oluyor gerçekten. bu arada hobbylife ın nofrost renkli kutuları var onlardan 6 tane aldım bide etiket aldım bir sürü. buzluğumu da o şekilde düzenledim.
benim poşetlere karşı alerjim var. herşey illa kutuda olacak. örneğin makarna poşetini açıp yarısını b-pişiriyoruz ya kalan yarısını da bir yere dolduruyorum yoksa batıyo bana
ay ben çok severim düzenleme yapmayı ama bol para lazımkutu kutu pense şeklinde gidiyorum da
Ya bir sürü düzenleyici aldım yine de bana mısın demiyo
Şu meyveleri koyacak bir yer bulamıyorum mesela . Dolaba koysam hasta oluyoruz ,kilere koysam çürüyor, ortada kaliyolar öyle ..
Ben de kendim gibi birisini bulduguma cok sevindim. 2 aydir bu konulara takik dolasiyorum. Lütfen evinin diger bölümlerinde yaptigin düzenlemelerinin fotograflarini da paylasir misin? Benim icin cok güzel fikir olur eminim.
Ben de düzenleme isimi sadece mutfakta degil tüm evde yürütüyorum aslinda, yaptiklarim da sunlar (1 aydir ugrasiyorum henüz :) )
Baza altina kazak hurclari alip herseyi hurclara yerlestirdim.
Eki Görüntüle 2068161
Makyaj mazemelerimi düzenleyiciye yerlestirdim.
Eki Görüntüle 2068162
Anahtarlarimizi ve ayakkabi cekecegini kapi girisine astim.
Eki Görüntüle 2068167
Camasir makinasini koydugum alani ardiye gibi kullanmaya karar verdim. Bir dolap alip tüm temizlik malzemelerimi icerisine yerlestirdim. Ilaclarimi da ortadaki kücük 3 cekmeceli plastik kutuya koyup rafa yerlestirdim.
Eki Görüntüle 2068172
Ütü masam icin askilik alip kapi arkasina astim.
Eki Görüntüle 2068176
Simdilik bu kadar yaptim. Mutfagimi da bitirince heryerini paylasacagim :)
Hayatımı kurtardın :)) çok teşekkür ederim .ben bunlardan 4 tane aldım. önce 2 tane sipariş verdim yetmeyince 2 daha aldım. kilerde saklıyorum. eskiden sepet vardı orda üstüste çürüyorlardı bu daha az hava aldığı için çürümesi azaldı o zamana kadar da bitiriyoruz. erzak saklama kabı diye geçiyor. hemde görüntüsü de çok düzgün oldu üst üste koyuyorum . sepetlerle çok karışık görünüyordu.
bende herşeye çözüm var
Hayatımı kurtardın :)) çok teşekkür ederim .
Nerden temin edebilirim ?
Daha önce gördüysem de kesin çürütür diye bakmamisimdir :) ama kullanıyorsun ve memnunsun ,ben de kullanıp memnun olmak istiyorum :)))
Ya müthiş bir haber bu .. 1 haftadan fazla meyve kalmaz bizde de .. o açıdan sıkıntı yok ..çok teşekkür ederim. .ben gittigidiyordan aldım tanesi 17 tl. erzak saklama kabı meyvelik vs yazınca çıkması lazım şu anda siteye giriş yapamıyorum işyerinde yasak olduğu için.
düzenleyicilerde ne varmış diye gezerken buldum benim hobimdir de sürekli düzenleyici bakıyorum
memnunum şöyle 1 hatfa içinde tüketiyoruz biz zaten bir meyveyi de 1 haftadan uzun süre tutma tazeliği mecbur gidiyor. 1 hatfadan sonra çürütüyor mu bilemem açıkçası. istersen1 tane al dene memnn kalırsan daha çok alırsın
bilmiyorum ki bn hep kartla alıyorum. ben hep sanal kart kullanırım kendi kartımdan farklı bir kart numarası oluyor ona istediğim kadar limit aktarıp alışverişimi yapıyorum sonra limitim sıfırlanıyor bu şekilde bilgileri çalsalar da kimse alışveriş yapamaz.Ya müthiş bir haber bu .. 1 haftadan fazla meyve kalmaz bizde de .. o açıdan sıkıntı yok ..çok teşekkür ederim. .
Yalnız gittigidiyor da kapıda ödeme var mı ? Geçen bir internet alisverişimde kart bilgilerim çalındı ..gecenin bir körü bankadan mesaj geldi ..korkuyorum açıkçası ..
Haklisin aslında mantıklı ..Çok teşekkür ederim ..ben görerek almayı daha çok seviyorum ..gittigidiyordan satıcıyı öğrenip bir ziyaret edebilirim :)bilmiyorum ki bn hep kartla alıyorum. ben hep sanal kart kullanırım kendi kartımdan farklı bir kart numarası oluyor ona istediğim kadar limit aktarıp alışverişimi yapıyorum sonra limitim sıfırlanıyor bu şekilde bilgileri çalsalar da kimse alışveriş yapamaz.
evet aslında görerek almak daha zevkli ama benim vaktim yok bide ineternette dünya kdaar çeşit var ne ararsan şıp diye buluyosun.. taşıma zahmeti yok evime kadar geliyor. çok alıştım internete bırakamam artıkHaklisin aslında mantıklı ..Çok teşekkür ederim ..ben görerek almayı daha çok seviyorum ..gittigidiyordan satıcıyı öğrenip bir ziyaret edebilirim :)
Aslında benim biraz güven sorunum var . Bide net ortamında gördüğüm gibi çıkmazsa diye gorerek almayı tercih ediyorum ..evet aslında görerek almak daha zevkli ama benim vaktim yok bide ineternette dünya kdaar çeşit var ne ararsan şıp diye buluyosun.. taşıma zahmeti yok evime kadar geliyor. çok alıştım internete bırakamam artık
Milyoncuda gördüm 35 liradan asagi vermem dedi ben de internetten bulmustum 30 liraya :)ayy ütü masası çok mantıklıymış biizm ortada duruyor ve sinir oluyorum. nerden aldın askılık ı kapıya nasıl astın?
aynen bu konu tam benlik ev düzenlemeye kafamı taktım
Meyveler disarda bozulmaz mi? siz buzdolabinda saklamiyor musunuz? Eger öyleyse ben de alayim.ben bunlardan 4 tane aldım. önce 2 tane sipariş verdim yetmeyince 2 daha aldım. kilerde saklıyorum. eskiden sepet vardı orda üstüste çürüyorlardı bu daha az hava aldığı için çürümesi azaldı o zamana kadar da bitiriyoruz. erzak saklama kabı diye geçiyor. hemde görüntüsü de çok düzgün oldu üst üste koyuyorum . sepetlerle çok karışık görünüyordu.
bende herşeye çözüm var
Sanalkart olustur canim. Limitini de sadece o an alis veris yapacagin kadar ayarla cok daha güvenli benim de kart limitim 10.000 üzeri o yüzden hic kullanmiyorum sanalsiz..Ya müthiş bir haber bu .. 1 haftadan fazla meyve kalmaz bizde de .. o açıdan sıkıntı yok ..çok teşekkür ederim. .
Yalnız gittigidiyor da kapıda ödeme var mı ? Geçen bir internet alisverişimde kart bilgilerim çalındı ..gecenin bir körü bankadan mesaj geldi ..korkuyorum açıkçası ..
Milyoncuda gördüm 35 liradan asagi vermem dedi ben de internetten bulmustum 30 liraya :)
Saticisi su;
https://urun.gittigidiyor.com/ev-ba...paslanmaz-celikten-imal-edilmistir-307892333v
Ben de cok fena taktim herseyi düzenlemeye ama cok da para gidiyor. Ben de ücretsiz dogum iznindeyim en ekonomik yollardan halletmeye calisiyorum. Dün bahsettigin buzdolabi sepetlerinden milyoncumuzda vardi aldim :)
Meyveler disarda bozulmaz mi? siz buzdolabinda saklamiyor musunuz? Eger öyleyse ben de alayim.