- 29 Mayıs 2013
- 2.847
- 5.007
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Evet dün ben de siparis verdim toplam 39 liraydi + kargo ama milyoncuda görünce 4 tane aldim 20 liraya. Evde hemen iptal etim siparisi :)benim de çalıştğm yeirn orda bi milyoncu tarzı züccaciye var. doğum iznim bitip işe dönünce resmen saldırmıştım her gün elimde poşetler eve gidiyodumsonra sakileştim şimdi sadece ihtiyaç alıorum.
1 milyonculara bakmak lazım evet mesela o buzdolabı sepetleri internette tanesi 8-9 tl filan çok pahalı geldi bana sonra zücaciyeden tesadüf 3.5tl ye görüp 4 tane aldım ama bulamasaydım d a internetten alcaktım kafayı takmıştım.
yok buzdolabında saklamıyoruz biz hep kilerde saklıyoruz. kuru yerde olması lazım kalorifersiz o nedenle kilerde saklıyoruz. buzdolabında zaten yer yokbozulmuyor 1 haftadan sonra bozuluyor ama zaten haftalık alıyoruz.
bu arada yumurtayı da yıllarca buzdolabında sakladık ama sonradan öğrendik ki onun da dışarda saklanması gerekiyormuş. bi milyoncudan pembe yumurta kutuları aldım 3 tane 10 arlı. onu da dışardaki erzak dolabımda saklıyorum. 2 hafta bile dursa bozulmuyor.
Bugün düzenlememin 2.etabinda budolabim icin bir kac siparis verdim gelince düzenlemesini yapacagim. Bugün cekmecelerimi düzenledim. Bicaklarim catal kasikligimin kenarinda kocaman bir tepe yaratmisti onlari da miknatisli aski alarak astim. Cekmece iclerine parlak yapiskanli kagit yapistirdim temiz görünmesi icin. En alt cekmecemdeki cöp poseti, folyo, yagli kagit, strec film gibi esyalar da cok karmasa yarattigindan bir koliyi kenarinda uzun yer kalacak sekilde ayarladim ve cekmecenin icine koydum. Kenarda kalan yere de hepsini yigdim.
Eki Görüntüle 2067297 Eki Görüntüle 2067298 Eki Görüntüle 2067299 Eki Görüntüle 2067300 Eki Görüntüle 2067301
Kuru erzak dolabim icin de ilk cekmeceye koydugum kasalarin devamini alip cekmecelere yerlestirdim daha düzenli oldu. Insallah basaracagim tam düzen kurma isini.
Eki Görüntüle 2067312 Eki Görüntüle 2067313 Eki Görüntüle 2067314
Bu kasalari cok sevdim :) Milyoncuda baska kasa kalmadi :)
Ya kart bilgilerim calininca çok korktum ,limitim yüksekti benim de .. bir daha tövbe dedim, ki alışveriş yaptığım site de çok büyük bir siteydi ..Sanalkart olustur canim. Limitini de sadece o an alis veris yapacagin kadar ayarla cok daha güvenli benim de kart limitim 10.000 üzeri o yüzden hic kullanmiyorum sanalsiz..
Herseyim zaten kavanozlarda, fazladan olanlari da paket mandaliyla kapatip koydum. Paket mandali ile kullanimi cok rahat oluyor. Kullanip tekrar mandallayip yerine koyuyorum ama para konusunda haklisiniz onun icin baska bir yer bulmaliyim.Bence paraları çekmeceden çıkarmalısın hijyenik değil ve diğer herşeyi paketten kavanoz düzenine geçir. Paketten kullanmak zor oluyor mesela tarçın vs gibi şeyleri küçük kavanozlara koymalısın
Lavabonun altindaki dolabimi da düzelttim. Bir tane aski aldim ve dolabin en üst kismina monte ettim. güvec tavasi, sac tavasi, süzgec gibi esyalarimi oraya astim. Bayagi bir rahatlatti burayi. Bu dolap icinde aski kullanma fikri belki baskalarinin da isine yarar :)
Eki Görüntüle 2068548
Sadece tabletlerimi bir kutuya yerlestirme isim kaldi burada.
Evet bundan ama bu çok pahalı. Ben kargo dahil 30 liraya aldım. Çok yakın zamanda aldım fiyatı hâlâ aynıdır.gerçekten çok güzel olmuş ne kadar fark var ilk haliyle. bu arada ütü masası askısı linki çıkmıyor bende. gittigidiyordan şunu buldum seninki bundan mı?
https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/utu-masasi-askisikapi-arkasi-utu-masasi-askisi-310156190
bunu alırsam kapıya direk asaibliyor muyum ayrı bi aparata gerek yok dimi tam anlamadım mekanizmayıda
S Senbirsen tekrar linki kopyaliyorum.
https://urun.gittigidiyor.com/ev-ba...-paslanmaz-celikten-imal-edilmistir-307892333
Rica ederim:) Ben de cok kafa yormustum sonra milyoncuda gördüm. Benim de kazanli o yüzden ütüyü ayrica dolaba koyuyorum ama kapi arkasina cok pratik oldu bu ürün :)Sipariş verdim bekliyorum inşallah uyar kapima yaa inanır misin aynalı gizli ütü masalarina duvara monte masalara baktım kaç ay içime sinmedi almadım çünkü o kdr para vericem kullanıcı yorumu yok ya memnun kalmazsam bide aşağı yukarı ayar yapamiyosun. Çok iyi oldu bu pratik ve ucuz bi çözüm. Çok teşekkürler.
Sadece utuyu öyle yukarı koyamam kazanlı benimki kazansız da olsa koymazdim evde bebek var kafasına düşer allah korusun çok emanet duruyo ütü
olabilir deneyip memnun kalırsan haber verirsin:) ben tıkıştırdım bi şekilde dolaba. pek de süpürmediğim içinrahatsız etmiyor bakıcımız var haftaiçi o yardım ediyo arada da temizlikçi alıyorumRica ederim:) Ben de cok kafa yormustum sonra milyoncuda gördüm. Benim de kazanli o yüzden ütüyü ayrica dolaba koyuyorum ama kapi arkasina cok pratik oldu bu ürün :)
Simdi de sunu almayi planliyorum sen de bak istersen dolabi acinca elektrikli süpürge üstüme göcüyor resmen onun icin. Daha düzenli güzel tutuyor.
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...variera-elektrik-supurgesi-hortum-askisi.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?