• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak dolaplarını parlak sedef beyazı yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
süt beyazını sevmediğimden sedef beyazını seçmek istiyorum biraz daha kırık beyaz çünkü. ama buzdolabım ve bulaşık makinem beyaz. Sizce çok fark olur mu? beyaz eşynın beyaz rengi ile sedef beyazı yanyana nasıl olur? Kullanan var mı

selam..
bende sedef beyaz yaptıracagım..
eger yaptırırsan lutfen resımlerını koyar mısın..
soruna gelınce beyazla nasıl duru bılemıyorum..
ben beyaz kullanmayacagım cunku..

selam..
bende sedef beyaz yaptıracagım..
eger yaptırırsan lutfen resımlerını koyar mısın..
soruna gelınce beyazla nasıl duru bılemıyorum..
ben beyaz kullanmayacagım cunku..

cevaplanmış görünce sevinmiştim ama sen beyaz eşya kullanmayacakmışsın cevap alamadım Benimkinin bitmesine daha çok var ama mütehaite göre ocakta teslim

süt beyazını sevmediğimden sedef beyazını seçmek istiyorum biraz daha kırık beyaz çünkü. ama buzdolabım ve bulaşık makinem beyaz. Sizce çok fark olur mu? beyaz eşynın beyaz rengi ile sedef beyazı yanyana nasıl olur? Kullanan var mı

mürdüm ve sedef beyazına ne dersin

Lake de sedef beyazı ,beyaz kadar gösterişli durmuyor.Özelliklede ankastreleriniz beyazsa çok sırıtır bence,iyi düşünün.

Bende aynı soruları sordum yaptırırken.Katalogta krem gibi duruyor ama hiç alakası yok bildiğin sedefli beyaz.İçime sinerek yaptırdım kırık beyaz gibi düşün.

arkadaşlar bu topiğe uğrayan olursa banada fikir versin yeni evimin dolapları mebrana kaplamamı yaptırayım yoksa lake mi.Lake dede üstüne led ışık konuşamıyormuş üst çatısı yapılamadığı için.ama mebran da zamanla buhar dan atabiliyormuş off biri bana yardım etsin.lakemi mebran mı?bir de renk olarak balrengi kahveli bişeyle beyazı mı karıştırsam yoksa bembeyaz mı yaptırsam diyom

Back
X