Mutfak Dekorasyonu Mutfak Dolabımda Kör Nokta İçin Yardım Eder misiniz?

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
158
kızlar ben çözüm bulamadım yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:
stordan kastım buna benzer birşey... yani içi gene kafesli olsun diye düşündüm, renkli kapaklı kavanozlar yerleitiririm. sürekli açık kalıp tozlanmasın diye de stor kapak düşündüm. sizce nasıl ya da başka ne yapılabilir?

$kkkk.webp

kafes görüntü olarak daha çekici olabilir ama temizlemesi ve camın kenarında olması nedeniyle çok sıkıntılı olabılır.Tozla baş etmek güçleşir.Stor daha kullanışlı bencede.Baharatlık için ideal olabılır .renkli kavanozlarla çok da hoş durur.Görüntüye aldanma bence kullanışlı olması daha önemli.

haklısın cnm herkes aynı şeyi söylüyor. artık başka fikir veren olmazsa böyle yaptırıcam...

stor çok kapatacaktır o kafes görüntüsünü
neden cam kapak yaptırmıyorsunuz
yine kafes şeklinde kalır ve renkli kavonozlarınızı koyarsınız
cam ve yukarı doğru açılan kapaklarla da hem görüntüyü bozmaz hem de tozu önlemiş olursunuz bence
güle güle oturun mutluluklar

stor çok kapatacaktır o kafes görüntüsünü
neden cam kapak yaptırmıyorsunuz
yine kafes şeklinde kalır ve renkli kavonozlarınızı koyarsınız
cam ve yukarı doğru açılan kapaklarla da hem görüntüyü bozmaz hem de tozu önlemiş olursunuz bence
güle güle oturun mutluluklar

evet yaa süper olur bak aklıma gelmemişti bu. yani cam yukarı açılır kapak süper olur. hem kapalıyken de renkli kavanozlarım görünür hem de toz olmaz :) teşekkürler.

kafes görüntü olarak daha çekici olabilir ama temizlemesi ve camın kenarında olması nedeniyle çok sıkıntılı olabılır.Tozla baş etmek güçleşir.Stor daha kullanışlı bencede.Baharatlık için ideal olabılır .renkli kavanozlarla çok da hoş durur.Görüntüye aldanma bence kullanışlı olması daha önemli.

kesinlikle katılıyorum görüntü değil fonksiyonel olması önemli

Back
X