• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolabı maliyeti

Sevgili kk üyesi bayanlar mutfak dolaplarının maliyeti nedir?

yaptıracağın malzemeye ve alana göre değişir. küçük bi mekandır en kaliteli malzemeden çok fonksiyonel bir mutfak yaptırısın pahalı olur geniş alana düşük kalite bi mutfak yaptırısın pahalı olur. biz dün hesaplattık yaklaşık 11 metre lik bi mutfak istikbal regina 5600 fiyat çıkardı esnaftan bi mobilyacı akrilik malzemeye 3500 .markada etkili oluyo tabi:31:

Proje bazlı fiyat da çıkartanlar olabilir. Mesela 3 mt'lik bir mutfağın içerisinden buzdolabı, bulaşık makinesi boşluğu düşürülüp fazla metraj çıkarılmasının önüne geçilmiş olur. Sonrasında membran bir mutfağın m2si 330 - 350 arası değişir. Bu rakamlar akrilikte 400, lakede 600 olarak değişir.

benimde bu aralar böyle bir sorunum var 4.30 cm lik bi tezgahim var ve bunun icinde sadece bulasık makinesi var mdf üzeri laminant kaplama dolaplar icin 2.500 tl civari fiyat aldik (tezgahı granit istiyorum fiyata dahil deil)mahalle arası bi esnaftan ama markalı yerlerden en az 5000 tl ve üstü fiyatlar aldık eyer marka senin icinde cok önemli deilse normal bi esnaftan markalı ürünlere göre cok daha iyi fiyatlar alabiliyorsun.herhangi bi marka da beyendigin cok pahalı tutan dolapları cok daha ucuza yaptırabilirsin.eger istanbul civarindaysanız nacizane tavsiyem praktiker ve bahause gibi hazır mutfak satan büyük marketlere bi göz atmanız hem özel ölcüylee üründe yapıyorlar.

teşekkür ederim ilay86.ben çanakkalede oturuyorum.maalesef öyle bir imkanım yok.çok pahalı bir malzeme düşünmüyorum.gerçi daha fiyat araştırması yapmadım.marangazo yaptırırım büyük ihtimalle.

Back
X